Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dakle zanima me koja vam se DOPALA,ne da nabrajate najgluplje ili najlosije uradjene-kojih je otprilike 95%...to je vec druga tema.

Meni se u principu dopadaju sve reklame koje kao potku koriste neki vic,poput one-Komsija gde si krenuo...Da polazem vozacki....ili-Muz mi se vraca..on je lovac...

Od skorijih reklama koje su mi se dopale je ona sa Vladom Divcem,gde glumi neshvacenog tinejdzera i na kraju kaze-E bas bi se od kosarke `leba najeo...Druga koja me odusevila je strana,za Nike-gde ona devojka igra pred platnom na kome navija ceo stadion...SAVRSENA je(i reklama i devojka). :up:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Meni je jedna od najboljih reklama koje sam video ... za PUMA, za vreme Atine su puštali po stranim kanalima.. ništa u skorije vreme
Korisnikov avatar
By djo
ona za c market kad ona devojka bubnja po kuhinji... recimo
Korisnikov avatar
By EYA
mene je odusevila ova najnovija sa zrnom graska i pecenim piletom, za wajfert pivo... kako odoleti ! :smeh:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by EYA
mene je odusevila ova najnovija sa zrnom graska i pecenim piletom, za wajfert pivo... kako odoleti ! :smeh:

Eeee..i ta je LUDILO!!! Znam da ima jos njih ali ne mogu da se setim...
By superfly
dopala mi se reklama za vodu- vodu, devojka i bazen, sunce, kombinacija plave i bele boje, ?iste površine i bez suvišnih detalja...
ma divno, a naše!
Korisnikov avatar
By Marvin
Ona u kojoj se tona loptica kotrlja po nekoj ulici uz divnu muziku, za neku tehniku je ako se ne varam.
Korisnikov avatar
By Rei
Da to je ona za plazma tv ne secam se tachno koje marke, chini mi se da je sony. I meni je vrlo fina reklama, lepo odabrana pesma, jednostavno a opet shareno, harmonija zvuka i boje, perfect reklama za taj proizvod :)

I ta za weifert pivo, video sam je samo jednom, ali genijalna je, i za loto sa dehkom koji mashta u busu :)
Korisnikov avatar
By nEne
meni se svidela reklama za Blic Plus (ili vec neko Blicovo izdanje) sa Oljom Crnogorac... bas je dobra reklama, a setite se i reklame za blic zenu, ono sa babom u liftu, stvarno su simpaticne reklame (za odvratan proizvod, doduse). :smeh:

Weifert pivo je lokalo pivo sa najboljim brendom, po meni. A poslednja reklama (kako odoleti a da ne sutnes zrno graska u unutrasnjst pileta:lol:) je vrhunac njihove promisljene kampanje (doduse, ono Belo Weifert, mi nije jeasno, pa ako neko moze da mi objasni:nesiguran:)...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
"Mladicu, ne znam gde ste vi posli, ali ja silazim na sledecoj stanici"

"Kad ce, mori, plata?"

:dance:
Korisnikov avatar
By bambola
Da,reklama s Oljom Crnogorac je odlicna! Sad se setih jos jedne-gde onaj `robot` djuska u ritmu ludilo muzike i u jednom trenutku se kao transformersi sklapa u kola...
By superfly
Originally posted by bambola
Sad se setih jos jedne-gde onaj `robot` djuska u ritmu ludilo muzike i u jednom trenutku se kao transformersi sklapa u kola...
da, xtra je!
muzika je les rhytmes digitales - jacques your body, a auto je citroen.

Slika
By spf 3000
reklama je za western union. ide nesto tipa 'kad vam se iduci put javi brat s nekom neverovatnom pricom...' a gledas kako su ga veverice pretukle i otele mu novac :smeh:
ne umem ja to lepo da prepricam ali reklama je fenomenalna.
Korisnikov avatar
By bigirl
Mili mili mili... Kad ?e plata, mili? - Ta mi je mnogo dobra, ali samo ta verzija.
I sladak mi je onaj tip iz reklame za 7 days, onaj što vozi dekicu motorom na kraju...pa mi je i sama reklama simpati?na...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Meridian banka ima odlicnu kampanju (odlicni glumci, svi sem one medicinske sestre).
I Olja Crnogorac je super.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
Da to je ona za plazma tv ne secam se tachno koje marke, chini mi se da je sony. I meni je vrlo fina reklama, lepo odabrana pesma, jednostavno a opet shareno, harmonija zvuka i boje, perfect reklama za taj proizvod :)
Ja se tu stalno pitam da li su to prave loptice kada onako lepo i pravilno odska?u, i da li mogu da se kupe, i kako su ih posle pokupili kad su završili sa snimanjem.... :giggle:
By fazza
Danas sam prvi put video reklamu za Weifert pivo i odmah se setio ove teme. :)
Ideja je odlichna!

Bila mi je dobra i ona reklama za Zepter kada Goncic ide da polaze vozachki
po sedmi put. :) Mnogo je dobra! :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
definitivno reklama za Nike sa onom curom ( ...ali reci da nisam sportista )
Korisnikov avatar
By Myself
Uh, Nike je strava. :wow:
Super mi je reklama za BMW sa Madonnom i reklama za Mercedes sa Mikom Hakinenom.
Korisnikov avatar
By Egmont
Meni se mnogo svidza ona Coke Love Is In The Air reklama sa onim cikicom i pudlicom.
By Lemur
Mislim da je za neku pastu za zube, mozda Blendamed, kada cika zuba mase za svojim pacijentima koji odlaze i onako tuzno gleda. :usamljen:
Korisnikov avatar
By KiWi
Što re?e Fazzili, Weifert je mo?na :) ... piletina punjena graškom :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Lemur
Mislim da je za neku pastu za zube, mozda Blendamed, kada cika zuba mase za svojim pacijentima koji odlaze i onako tuzno gleda. :usamljen:
Jaoj tu volim... kad klinac kao krišom gleda nazad da poslednji put vidi zubara dok majka ve? odlu?no pi?i napred.
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Meni je super ona hrvatska reklama za Karlovacko pivo kad Severina na koncetu skoci u publiku, a niko nece da pusti bocu sa pivom iz ruku kako bi je uhvatio, pa se ona razvali po podu :lol: :lol: :lol:
By spf 3000
Originally posted by jukie
Originally posted by Lemur
Jaoj tu volim... kad klinac kao krišom gleda nazad da poslednji put vidi zubara dok majka ve? odlu?no pi?i napred.
takodje jedna od omiljenih
By fazza
Nekad je Nemachki RTL 2 subotom imao emisiju posvecenu reklamama.
Pushtali su, ako se dobro secam, mix najboljih i najgorih reklama i na kraju je
bila top lista najboljih i najgorih.

Negde na vrhu liste bila je reklama sa mushkim polnim organom koji pevushi. :)
Nemam pojma u vezi chega je bila ta reklama, a verovatno ste je svi videli....:trep:
Korisnikov avatar
By Stripi
mislim da je to bila reklama za nekakav FM Radio, britanski ?ini mi se.
Imam ja tu reklamu negdje :yes:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni su prelepe muzicke teme iz reklama za kafu (koji ne pijem, pa me nisu navukli na marketing), i totalno su mi dobre reklame za Milku.
Korisnikov avatar
By Bole
Oni slatkisi iz reklame Intesa Hit racum mmmmmmmmmm

Takodje i za Nike sa onom curicom.... :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!