- 21 Mar 2006, 18:11
Oziris me bacila u dilemu-da li da zadrzim ovaj nick ili da vratim stari? Ili mozda da stavim neki treci,Perdita Durango koristim na druga dva foruma...?

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnznaci moram da cekam 6 meseci?! Pa jos nije proslo ni tih dve nedelje koliko stoji ex bambola...zar nije logicno da se to smatra kao probni period novog nicka???
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=17850
da imash kao smernicu![]()
bambola je bilo bolje
Originally posted by M M and ITi i ne mozes da znas,ali mogu oni koji me znaju...btw sama sam ih i odabrala,a pitanje je skroz na mestu,posto se meni dopadaju oba,a kao i svaka Vaga-uvek vagam sve opcije i na kraju opet ne mogu da odlucim...
Inace mislim da sama treba da odaberes koji ces nadimak koristiti...What the hell I know sta tebi bolje pristaje???
Originally posted by bambolaPa sad bambi mi je malo previse Disneyevski...a bambola, jebi ga sta znam...licis li na "lutku"...nesto tipa Barbike?Originally posted by M M and ITi i ne mozes da znas,ali mogu oni koji me znaju...btw sama sam ih i odabrala,a pitanje je skroz na mestu,posto se meni dopadaju oba,a kao i svaka Vaga-uvek vagam sve opcije i na kraju opet ne mogu da odlucim...
Inace mislim da sama treba da odaberes koji ces nadimak koristiti...What the hell I know sta tebi bolje pristaje???
![]()
Originally posted by bambolaUh pa ne znam...moguce da je to zbog filma...ali inace bambola nimalo ne podseca na to stanje duha o kom govoris...barem ne one koji taj izraz poznaju nevezano za film vec za njegovo znacenje...
Nimalo.Naprotiv crna sam ko ciganka.
Nisam mislila na bambolu u fazonu izgleda,vec kao neko stanje duha...:roflmao:Nekako mi bambola deluje kao dirty minded,poganog jezika,`promi orijentacije`(sto bi rekla tramp)ali u isto vreme sa stilom a sve to ipak upakovano u nekakav omot...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!