Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ili u koje delove zalazite retko,ili ih otvarate tek onako,ali ne ostavljate nikakve postove?

Po cenu da ispadnem plitka moram reci ovako-
UOPSTE NE ULAZIM u Coming out,Gay brakove i roditeljstvo,Religiju,filozofiju i teoriju,Tehnologiju i nauku,IT Q and A,Putovanja i turizam,Posao,fakultet i skolu i Gay-Serbia. com chat
ULAZIM JAKO,JAKO RETKO u Aktivizam,Drustvo i politiku,Hobi,Trzni centar,Razno,Offtopike
i ULAZIM BEZ OSTAVLJANJA POSTOVA(ili ostavim tek pokoji post) u Komentar na sadrzaj sajta,Do you recycle,Diskusije o... i Sport i fitness. :kosa:

Eto...YOU..?!
By Gost
Uopšte ne ulazim u Golicljive stvari,
i samim tim, tamo nikada nisam postovala.
A jako retko u Tehnologiju i Religiju.
Korisnikov avatar
By Dina
U Trzne centre jedva da sam nekad usla, zatim offtopike, chat, Do you recycle, i onaj deo o kuvanju - ne znam cak ni kako se zove :lol: Jako retko - Tehnologija, Drustvo i politika, Golicljive stvari, Trac, Sport i Estrogen fix.
By Bombina
uh uh koliko ja ne ulazim kad nesto fali
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Sve sto je na onoj listi ispod "Scene" slabo posecujem.. neke nikad, a neke povremeno, kad bas imam vremena... al uglavnom ne.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa uglavnom odem na Novo danas, pa šta mi privu?e pažnju... to su naj?eš?e Kafi? i Društvo i politika... neke teme posle budu preba?ene u druge... recimo ne idem u sport i muziku
bre ja za neke od stvari koje si navela ni ne znam da postoje...
IT Q and A ??? :wtf: is that?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by bisex-I-guess
Sve sto je na onoj listi ispod "Scene" slabo posecujem.. neke nikad, a neke povremeno, kad bas imam vremena... al uglavnom ne.
Pocela sam da nabrajam...al' bolje ovako.

Isto kao bisex-I-guess...ispod scene ulazim i postujem jos i u MUZICI i SPORTU :P

:dj: :tenis:
By Simor
Trudicu se da ubuduce ne ulazim cesto u folder Drustvo i politika, jer mi je muka da objasnjavam moralnim degenericima da je mrzeti nekoga ko je razlicite nacionalnosti, veroispovesti ili boje koze ruzno. Kada ih mame i tate to nisu naucile, necu ni ja. Na stranu sto mi prosvetiteljstvo nije blisko - ako Dositej Obradovic to nije uspeo, tek ja, ovako nistavan, to necu moci. Zao mi je samo sto vivaldi mora, po obavezi, da cita sve bljuvotine koje se tamo napisu. Nadam se da ce ostvariti pravo na prevremenu penziju, po osnovi beneficiranog radnog staza. Vivaldi :kiss:

Ne zalazim u Sport i fitness, jer nisam ljubitelj sporta, a jos manje fitnessa. Ne zalazim u Trzni centar, jer se u kupoprodaji ne snalazim. Ne ulazim u Modu, jer me moda manje zanima od onoga sto Dejan Mikavica napise o istoriji. I tako.

U ostale foldere manje-vise ulazim, a u Kulturu i umetnost i Religiju i filozofiju vredi uci, jer nekoliko forumasa ostavlja zaista sjajne postove, i zao mi je sto se to vise ne uoci. Ali, ja verujem da uvek ima ljudi koji to citaju, pa tako sjajne analize knjizevnosti koje ostave Ulix ili tri tackice (steta sto covek cesce ne pise), ili religije koje napisu Tot ili fencysmurf, pa sjajne i uvek duhovite postove koje napise jukie, pa pametni Mars, ..., vredi po nekoliko puta iscitavati. :cita: :deda:
Korisnikov avatar
By Rei
DiP povremeno malo posetim ali samo chitam, ne postujem, a uopshte ne zalazim u estrogen, modu i posao fax & shkola...
Korisnikov avatar
By bigirl
Nikada nisam ušla u "Društvo i politika", "Gej brakovi i roditeljstvo" i ono za chat, jednom sam ušla u "Religija, filozofija i teorija", a ostale teme koliko-toliko redovno pose?ujem (samo postujem u probranim).
Korisnikov avatar
By Kupper
Trzni centar, Hobi, Estrogen, Brakovi, Aktivizam, Scena, Zdravlje i Golicljive retko, mozda ukupno imam desetak postova u tim folderima.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Kada se ulogujem, prvo otvaram Sport . :D To je folder gde najvise i pisem. Logicno. Nekada sam pisao i u Politici, ali to vise ne radim jer tamo prvo moras da pljunes po Srbima pa da dobijes dozvolu da diskutujes. Ostavljam ponekad postove i u Kaficu, kao i u diskusijama i komandom mostu. :lol:
Ne pisem u modi, muzici, golicljivim, gej brakovima, kulturi i religiji.
Estrogen i tracaru uopste i ne otvaram.
Korisnikov avatar
By tramp
uglavnom idem na novo danas pa sta mi upadne u oci otvorim a komentarisem sta mi se da komentarisati

inace iscitavam sve teme u Kaficu, LJ&S, Coming outu i Golicljivim jer ih moderisem
Korisnikov avatar
By Daliborka
Svuda idem !
Gde odem okom, tamo odmah odem i klikom misem.
E sad, pitanje je koliko se gde zadrzavam.
Korisnikov avatar
By Delete
Najmanje ulazim u komentar na sadrzaj sajta, a ostalo povremeno udjem, ali nesto i nemam preteranu zelju da postujem u odredjenim delovima foruma.
Korisnikov avatar
By 2kune
Paaaa... Može se re?i da zalazim... Ulazim, izlazim, ulazim, izlazim, ulazim, izlazim, ulazim, izlazim, ulazim, izlazim, ulazim, izlazim, ulazim, izlazim, ulazim, izlazim, ulazim, izlazim, ulazim, izlazim.... :fuck:
Korisnikov avatar
By IriS
pošto uvek koristim opciju NOVO DANAS, ne mogu sa sigurnoš?u da tvrdim u koje foldere ne ulazim, jer ne pamtim u kojim su folderima teme, ve? otvaram sve što mi se u?ini interesantnim...
Korisnikov avatar
By Zibro
hm ja se uglavnom motam po "novo danas-u "
skoro da i ne zalazim nigde drugde
By Thomas
Ne ulazim u politiku....

...suvishe sam mlad, da bi razumeo neke stvari i znao zashto neki ljudi placu....

:beba:
By Markky
Nikada ne ulazim u Drustvo I Politiku, i za to sam da se ovaj podforum obrise :bljak:
Korisnikov avatar
By broX
:doh: :hekla :offtopic:

inace ulazim samo u Sport, Kafic, DiP,Zezanje
ostalo slabije
Korisnikov avatar
By tramp
off topik diskusija o svinjama, pasaluku, ko sta zna i ume, ko sta radi, ko koga voli itd. se moze naci ovde
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Daliborka
Svuda idem !
Gde odem okom, tamo odmah odem i klikom misem.
E sad, pitanje je koliko se gde zadrzavam.

Tetka Daca me je uvela u svet estrogen Fixa!!! Mislio sam da tamo nikada necu uci:nono::B
Korisnikov avatar
By Tot
Nedovoljno ulazim u zezanje i opustenciju, tehnologiju i nauku, modu...
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by ZvezdasBG
Kada se ulogujem, prvo otvaram Sport .
I tako pitali Lepu Lukic gde ona prvo svrati kad se uloguje avionom u Pariz. A ona ce: ja prvo u butik. Ako vala...

:D To je folder gde najvise i pisem. Logicno.
Suva logika.

Nekada sam pisao i u Politici, ali to vise ne radim jer tamo prvo moras da pljunes po Srbima pa da dobijes dozvolu da diskutujes.
Jeeebooooooooteee to mi je bas nelogicno. Pa zar ni na gej sajtu ne mozes da odes u sport i pljunes po Srbima. Sportski Srbi su macho...macho Srbin ne mere biti nego dobar sportas...dobar sportski Srbin ne mere biti mundijalista i tako u krug...pljuni vraže na zelenu travu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!