Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Fotografije su cuvari starih uspomena. One nas secaju na draga lica, predele, zivotne situacije. Fotografije su vecita inspiracija pesnika, tako da imamo gomilu pesama na temu fotografija: "Sliku tvoju ljubim", "Stare slike", "Nije ljubav fotografija".....
Koliko imate privatnih fotografija, da li ih sortirate u foto - albume i da li pravite uvek nove i nove slike ?
U eri digitalnih foto - aparata, znacaj realnih fotografija iz albuma kao da opada, ali ipak mislim da dobra stara fotografija nece nestati.
Ja imam nekoliko velikih foto - albuma u koje sam poredjala porodicne fotografije po hronoloskom redu. Fotografije iz moje mladosti sam poredjala kako hronoloski, tako i tematski, tako da imam i dva manja albuma sa fotografijama sa raznih svadbi na kojima sam bila, zatim sa proslava raznih rodjendana,krstenja itd.
Ponekad, kada sam bas jako sentimentalna, pustim kasetu Mire Vasiljevic i grupe "Djerdan", otvorim albume i sa setom se prisecam nekih prohujalih vremena..... :radosnice:

Eh, godine, godine.....

"Neka vreme prolazi
neka dusa sniva
Srce moje volece
sve dok budem ziva..."
Korisnikov avatar
By Dina
Imam mnogo fotografija... Ranije sam imala prijatelja koji se time bavio i on me je stalno fotografisao i to je obozavao neke situacije kad ja ne ocekujem, jer to je kao njemu najlepse... Do tada ja sam volela da se fotografisem samo onako namesteno, u posebnim prilikama... Ali kasnije kad smo gledali te njegove prirodne fotografije svima su nam one bile lepe, mada su neke stvarno smesne... Inace, ranije sam volela da razgledam stare fotorafije a sada ne, ne znam zasto... Mozda sam ih u poslednjih par godina gledala samo jednom - kad sam Seamanu pokazivala fotografije iz vremena kad se nismo znali... Ali pretpostavljam da ce u starosti biti lepo razgledati ih i secati se... E da, jedino nekad pogledam fotografije sa putovanja - to mi daje elan za rad da bih otisla na neko novo... :wink2:
By fazza
Imam jako malo svojih fotografija, ne vishe od 30-ak. Ne volim da se slikam.
Korisnikov avatar
By Shmi
Obozavam da gledam slike,svoje i tudje nije bitno... volim da se divim tim slikama kad je taj trenutak dobro uhvacen... Ne znam,ja se palim na slike... pogotovo na slike od mojih dragih osoba. I kontam da cu uskoro kupiti fotoaparat i da se izivljavam sa njim jer to zaista volim. A svojih slika bas nesto i nemam puno iz jednog razloga sto ne volim da poziram i cekam pola sata da se onaj sto slika seti da slika. I naravno podseti me na te lepe ili ruzne trenutke,meni je to zaista lep osecaj. Lepa tema zaista.
By Bombina
imam ja puno lepih starih uspomena,uvek je ja cuvam na albumu.volim da se slikam ,a svako je lepo imati svojih sliku
svoja lepih secanja pre davnih vremena kako je bilo na izletu,i na rodjendane,i putovanja itd
stvarnost je bila lepa vremena svake tokom citave godine i to mogu napraviti lepe uspomene,sve je lepo raspolozenje
od svega ima po nesto,za svakoga sebe po malo slikati i po malo slikati jedna po jedna
nikad nemzoe da se dozvoliti sebe koja driz uspomene,i to se nikad ne gubi i srcu i koji su veoma dragi osobama
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by fazza
Ja imam slike kad sam bio mali (uklju?uju?i golišavu na peškiri?u na tratini), onda one grupne slike iz škole i to je otprilike to... u kompu imam moje slike sa terena ili predavanja kada slikaju publiku.
Korisnikov avatar
By bambola
Ja sam luda za starim fotografija i uvek sam obozavala da se slikam...sto je toliko prelazilo svaku granicu da sam se utrpavala i gde treba i gde ne...Cak i sad nosim CD-ove sa digitalne kamere,da mi urade fotke...nekako je skroz drugaciji osecaj kad drzis sliku u ruci nego kad je gledas na kompu.
Inace napravila sam 5-6 velikih albuma,sve po godinama,a i od ovih sto su preostale moglo bi da se napravi jos bar toliko istih(albuma).Stalno se resavam i nikako da se dam na posao.Zao mi je samo sto mi je period od `98-`02 uglavnom ostao kod bivseg,i od toga sam se davno oprostila(a posto ionako ne volim da se secam tog vremena-i ne patim toliko).

A posebna prica su one stare slike,bas stare,bakine,dekine,cak imam i par na kojoj su prababa i pradeda s pocetka proslog veka...i neke sa prababa-tetkama i slicno...njih posebno cuvam.Pa onda gledam njihove crte lica,uporedjujem s mojim i crtama mojih brace i sestara-te slike su zaista neprocenjive!Poze koje su zauzimali,izrazi lica,odeca,retush...ludilo.
By Bombina
bamobla kad mozes da snimis na cd ,i na copiranje
By fazza
Originally posted by jukie
Originally posted by fazza
Ja imam slike kad sam bio mali (uklju?uju?i golišavu na peškiri?u na tratini), onda one grupne slike iz škole i to je otprilike to... u kompu imam moje slike sa terena ili predavanja kada slikaju publiku.
E otprilike to ti je i kod mene! :)

Sad kad bolje razmislim imam gomiletinu slika kad sam bio maji beba i svugde
sam super ispao na tim slikama, pa imam one choporativne iz Osnovne shkole,
pa onda imam...imam...imam neke slike sa letovanja u Makarskoj pre jedno
petnaestak godina, pa onda imam...nekoliko pijanih slika :D i to je to
otprilike. :)

Zao mi shto nemam skenirane slike kad sam bio maji beba. :D Tu mogu da se
vide svi moji atributi. :D
Korisnikov avatar
By spark
nemam nesto puno slika. volim da se slikam. slike me rastuzuju. volim uspomene. uspomene me rastuzuju. bla bla bla

:gotika:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja sam od onih koji više vole da slikaju, nego da se slikaju. fotografija je nešto ?ime mnogo volim da se bavim, a ve?ina fotki koje napravim nose nešto moje li?no...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
obozavam fotke i da me fotkaju:kosa:
mali broj fotki je zbog toga shto imam obichaj da ih spaljujem s vremena na vreme, tako iza sebe ostavljam i sve one ljude i dogadjaje za koje smatram da nisu pozeljni u hard disku...
nekada se pokajem ali me brzo prodje...

e da mrzim kada me slikaju iz profila:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Morgan Le Faye
e da mrzim kada me slikaju iz profila:zvizdi:
a ja jedino podnosim kada me slikaju iz profila... posebno desni profil :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zlatno pravilo kad radite portrete je da se žene NIKAD ne slikaju iz profila.

:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by 2Q2Bstr8

Tko je smislio to pravilo? :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

reci to starim egipcanima:bubbles:
Korisnikov avatar
By bambola
Meni je desni profil mnogo bezvezniji od levog...skroz su razliciti. I kad delicem oka uhvatim da neko fotografise,okrenem ili lice spreda ili taj levi profil...

A posle,ako mi se fotka ne svidi-iscepkam je...tako da i dan danas na svim fotkama delujem slatko i krasno...:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja moram da nabavim dosta albuma, istih, velikih, ako moze koznih, da smestim sve fotografije koje trenutno imam. I jos preko toga praznih, za fotografije koje ce tek da nastanu. Nerviraju me ovi albumi koje imam, neki veliki, neki mali, neki jeftini plastikanci, neki kvalitetni. Hocu da mi sve bude ujednaceno. Takodje me ceka skeniranje svih fotografija da ih imam digitalno.

Imam jako stare albume i slike svojih predaka, i to je izmedju ostalog bilo u rancu do vrata za vreme bomabrodovanja, na prvom mestu za spashavanje...Do toga nije doshlo ali govori o tome koliko mi je do njih stalo.

Sto se digitalnih tiche... Puno sklocam, puno ih imam, posle mi je zamorno da gledam sve. Treba ostaviti po par reprezentativnih, sbe ostalo pobrisati. Razvodnjavaju mi se i rasplinjavaju mi se tako te uspomene...

Imam dosta slika iz zivota. Imam losu osobinu da ako nesto ne slikam, kao da nisam bio tmao (par putovanja recimo, pri kojima sticajem okolnosti nisam imao aparat ili kasnije uradjene slike)...

Najlepse gradjevine i prostori sveta: Marsovo dupe
http://www.ehow.com/
Korisnikov avatar
By Mars
Lichi mi na jos jednu glupost ovog ranga, tipa uvek/nikad...ali trenutno ne mogu da se setim...

By Ахасвер
Nemam obi?aj da ?uvam i sakupljam fotografije. Deluju mi hladno i beživotno, nimalo mi ne do?aravaju proživljeni trenutak.
Imam i ružnu naviku da one koje mi se ne sviðaju jednostavno pocepam.
Kod mene se može na?i svega nekoliko mojih fotografija, i to uglavnom starijih.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
da zli jezici ne prichaju da se ne slikam iz profila... samo shto nevolim da se slikam.... u takvim pozama :protest:
wild hair...u fazzi pushtanja
Slika

a ovo smo jedna moja RIPED bakica inache jedina baka koju sam voleo, koja je bila predivna inache zivela je sama s 18 machaka...
a pravila je najbolje kolache na svetu, a poshto je kuvala iz ljubavi od tada verujem da ako neshto radimo iz ljubavi to nemoze da ispadne loshe..
ubrzo posle ove fotke ona je umrla u 88godini zivota ako ne greshim...
sada da je ziva imala bi 95godina

Slika
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Mars
Imam dosta slika iz zivota. Imam losu osobinu da ako nesto ne slikam, kao da nisam bio tmao (par putovanja recimo, pri kojima sticajem okolnosti nisam imao aparat ili kasnije uradjene slike)...
I ja isto...pamtim najvise ona desavanja koja imam na fotkama...mislim,secam se i nekih drugih,ali ne tako jasno,vec kao kroz maglu...
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Morgan Le Faye
da zli jezici ne prichaju da se ne slikam iz profila... samo shto nevolim da se slikam.... u takvim pozama :protest:
wild hair...u fazzi pushtanja
Slika

Jako si mi poznat...ali bez ove Deep Purple frizure...i stariji...:kesa:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
slika je slikana danas:nerd:
mada postoji josh jedan forumash, a potsecamo jedan na drugog na prvi pogled, ali nismo braca, mislim da si mislila na njega :wink2:
Korisnikov avatar
By bambola
e pa taj na koga sam mislila ima kratku kosu...i deluje stariji.My mistake...ali stvarno sam bila ubedjena?!:usamljen:
Korisnikov avatar
By bambola
inace...luda ti je zurka! Zaista...:bubblegum:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Daliborka
Ponekad, kada sam bas jako sentimentalna, pustim kasetu Mire Vasiljevic i grupe "Djerdan", otvorim albume i sa setom se prisecam nekih prohujalih vremena..... :radosnice:

Eh, godine, godine.....

"Neka vreme prolazi
neka dusa sniva
Srce moje volece
sve dok budem ziva..."

Daliborka ako sam dobro zapamtila ti imas samo 35god.-otkud ta prica o godinama,Djerdanu i prohujalim vremenima koja vise prilici zeni u stvarno `ozbiljnim` godinama?Ja sam tvoja ispisnica i preturila sam svasta preko glave a ipak se jos uvek osecam kao dete... :hyper: hiperaktivno...

Nemoj tako..toliko toga te tek ceka...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by bambola
Daliborka ako sam dobro zapamtila ti imas samo 35god.-otkud ta prica o godinama,Djerdanu i prohujalim vremenima koja vise prilici zeni u stvarno `ozbiljnim` godinama?Ja sam tvoja ispisnica i preturila sam svasta preko glave a ipak se jos uvek osecam kao dete... :hyper: hiperaktivno...

Nemoj tako..toliko toga te tek ceka...
Nemoj zaboraviti da sam ja za svoga veka stigla i da se udam i da ostanem udovica, tako da imam zaista mnogo uspomena kojih mogu da se prisecam uz pesme Mire Vasiljevic i grupe "Djerdan".
Slazem se sa tvojim misljenjem da me jos mnogo toga ceka u zivotu i ja sam spremna za akumulaciju novih dogadjaja, koji ce jednog dana ostati kao divne uspomene...
Ja sam usla u trend, jer sam nedavno shvatila da bas i nisam tako matora, pa sam napustila naviku da stavljam hladnu trajnu i da uvijam kosu na metalne viklere, nego sam izravnala kosu i obojila je u izazovnu platinastu nijansu.
Jedino mi je zao sto sam, da bih se emancipovala, morala da cekam da mi se upokoje i muz i otac.
Laka im crna zemlja obojici.
:pop:
Korisnikov avatar
By Mars
Teta Daliborka, ako ste slu?ajno zaboravili - ja vas obožavam.

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!