Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

DakleM...

imam jednog druga koji je bas feminiziran i odavno sumnjam da je gay.. znamo se dosta dugo, ali nismo nesto previse bliski..pa ne mogu da ga napadam i izvlacim od njega neka priznanja... kad god su se povele teme o homosexualnosti on je uvek odgovarao, nekako zavuceno, nejasno, da on nije 'u tom fazonu' al nema nista protiv toga.. cak mislim da je jednom rekao da "ne razume te ljude"... s druge strane, nikad u zivotu nije imao devojku.. dobro, nije sad nesto preterano zgodan frajer, ali bilo je curica kojima nije smetalo (mozda im se cak i dopadalo) to sto je tako feminiziran, a inace je mnogo inteligentan i obrazovan. U osnovnoj i srednjoj su ga 'drugovi' stalno nazivali pederom, cesto i maltretirali verbalno po hodnicima... Ko god ga prvi put upozna, a i ovi koji ga znaju duze, svi misle da je gay zbog tog stava, izgleda.. a i mnogo vise se druzi sa devojkama (valjda zato sto one lakse prihvataju 'tako nesto') i mnogo vise zajednickih tema ima sa njima nego sa momcima. Jos da dodam, straaasno podseca na Jacka iz Will&Grace, po pokretima i izgledu.. naravno, nije tako glup i nema takve tripove kao onaj tip :P :D

E sad, nakon ovog duzeg uvoda, ono sto bi ja vas pitala jeste: da li je obavezno (ili u vecini slucajeva) da je femm momak gay? da li vi imate dosta drugova koji su femm a opet imaju devojke i iskljucivo su str8?
nekako ne mogu da se oduprem misli da, koliko god on mozda sad tvrdio da je str8 sve mi se cini da taj gayizam 'chuchi' u njemu i da ce to kad tad da se ispolji..

sta vi mislite? :puzzle: :nerd:

:zastava:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Teorijski, ne.

Dva YY gena.
Mada u tom sluchaju bi trebao da ima neke vidljive fizichke 'deformitete'.

Shto se tiche osobe iz tvog opisa: he is as gay as a spring parade!

To se vidi najbolje u ochima, za pocetak koga i kako odmerava. Ostalo su nijanse.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
tesko da je to slucaj...

nego, zanimaju me vasa iskustva.. i misljenje

npr. kad vidite feminiziranog momka, da li odma pretpostavljate (ili ste sigurni) da je on gay? i otprilike u kom procentu je to tacno? (c c c ..moj matematicki mozak... :P :doh: )
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by unic0rn

To se vidi najbolje u ochima, za pocetak koga i kako odmerava. Ostalo su nijanse.
:lol: :D :D

mada, nesto ga ne vidim da odmerava druge muskrce.. to jos nisam zapazila
then again, nikad ga nisam videla da odmerava devojke..

ma on je mnogo rezervisan i slabo ispoljava ocecanja...malo prica o sebi (o onome sto ne zeli da se zna.. a toga ima dooosta)
Korisnikov avatar
By unic0rn
josh fali da kazhesh da voli Madonnu i da ima istanchan ukus za devojke tj. nijedna mu nije dovoljno dobra i za svaku ima zamerku...

rekao sam ti vec, as gay as he can be :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja upoznala jednog fem decka i naravno strejt je sto posto. Pricali smo o homoseksualcima itd,decko je skroz ok feminiziran ali je strejt! :) Tako da ne znaci da je gay! :)
By Ulix
Teorijski, ne.
:up:
Dva YY gena.
Mada u tom sluchaju bi trebao da ima neke vidljive fizichke 'deformitete'.
Govoris o dizomiji Y?
XYY muskarci su agresivniji od XY; ova dizomija je veoma cesta medju zatvorskom populacijom, i sa sobom ne nosi (osim povecane agresivnosti) nikakve druge probleme, ni deformitete.
Tak' da... tesko da je to deckov problem. :snob:
:smeh:
By Ulix
josh fali da kazhesh da voli Madonnu...
Ne zaboravi i Cher!
i da ima istanchan ukus za devojke tj. nijedna mu nije dovoljno dobra i za svaku ima zamerku...
... kad je perfekcionista, sta ce jadan...
:kakodane:
By fazza
Opisala si otprilike sluchaj koji i ja imam... :) U pitanju je moj najbolji drugar
iz shkole, fem je (ne mnogo), vechito se igrao sa devojchicama, voleo da oblachi
barbike, nikada nije imao devojku i josh uvek ga nisam pitao shta je! :lol:

Pazi sad situaciju: ja sam se njemu outovao pre jedno tri godine, rachunajuci
da ce on to lepo da prihvati (shto i jeste bio sluchaj) i da ce mi mozda na kraju
krajeva priznati i za sebe, shto mi u principu nije ni bilo bitno zato shto mi se
fizichki ne dopada, a rachunam ako sam ja njemu rekao onda ne postoji nikakva
prepreka da on meni kaze ako jeste. :) E sad, od kad sam se ja njemu outovao
njemu uopshte ne smeta da pogleda i neke moje fotke i filmove sa gay
tematikom, chak mi trazi i da mu sve to narezujem! :lol: I ajd' sad ti meni kazi
shta ja da mislim. :lol: Necu da ga pitam namerno zato shto me savrsheno
ne interesuje da li je gay, i kontam da bi on meni trebalo da kaze, a ne da ja
to izvlachim iz njega... Jednom, pre tri godine kada sam mu se outovao, kada
smo prichali na tu temu, pomenuo mi je da ce da se zeni, ali ne onda kada mu
keva naredi nego kada se on odluchi i da zeli da ima decu. :) I sad budi
pametan. :lol: Mozda je i bisex, mada ne kontam zashto nikada nije imao
devojku, a ako je gay zashto nikad nije imao ni dechka...Mislim, on se za svojih
26 godina sigurno nije seksao! QQ! :lol: :)
By Ахасвер
Originally posted by fazza
Opisala si otprilike sluchaj koji i ja imam... :) U pitanju je moj najbolji drugar
iz shkole, fem je (ne mnogo), vechito se igrao sa devojchicama, voleo da oblachi
barbike, nikada nije imao devojku i josh uvek ga nisam pitao shta je! :lol:

Pazi sad situaciju: ja sam se njemu outovao pre jedno tri godine, rachunajuci
da ce on to lepo da prihvati (shto i jeste bio sluchaj) i da ce mi mozda na kraju
krajeva priznati i za sebe, shto mi u principu nije ni bilo bitno zato shto mi se
fizichki ne dopada, a rachunam ako sam ja njemu rekao onda ne postoji nikakva
prepreka da on meni kaze ako jeste. :) E sad, od kad sam se ja njemu outovao
njemu uopshte ne smeta da pogleda i neke moje fotke i filmove sa gay
tematikom, chak mi trazi i da mu sve to narezujem! :lol: I ajd' sad ti meni kazi
shta ja da mislim. :lol: Necu da ga pitam namerno zato shto me savrsheno
ne interesuje da li je gay, i kontam da bi on meni trebalo da kaze, a ne da ja
to izvlachim iz njega... Jednom, pre tri godine kada sam mu se outovao, kada
smo prichali na tu temu, pomenuo mi je da ce da se zeni, ali ne onda kada mu
keva naredi nego kada se on odluchi i da zeli da ima decu. :) I sad budi
pametan. :lol: Mozda je i bisex, mada ne kontam zashto nikada nije imao
devojku, a ako je gay zashto nikad nije imao ni dechka...Mislim, on se za svojih
26 godina sigurno nije seksao! QQ! :lol: :)
Pljunuta situacija. S tim što kategori?ki opovrgava da je gay. Te je ?edan, te neseksualan... ali gej ne. Pa ti budi pametan.
By fencysmurf
Originally posted by bisex-I-guess
DakleM...

imam jednog druga koji je bas feminiziran i odavno sumnjam da je gay.. znamo se dosta dugo, ali nismo nesto previse bliski..pa ne mogu da ga napadam i izvlacim od njega neka priznanja... kad god su se povele teme o homosexualnosti on je uvek odgovarao, nekako zavuceno, nejasno, da on nije 'u tom fazonu' al nema nista protiv toga.. cak mislim da je jednom rekao da "ne razume te ljude"... s druge strane, nikad u zivotu nije imao devojku.. dobro, nije sad nesto preterano zgodan frajer, ali bilo je curica kojima nije smetalo (mozda im se cak i dopadalo) to sto je tako feminiziran, a inace je mnogo inteligentan i obrazovan. U osnovnoj i srednjoj su ga 'drugovi' stalno nazivali pederom, cesto i maltretirali verbalno po hodnicima... Ko god ga prvi put upozna, a i ovi koji ga znaju duze, svi misle da je gay zbog tog stava, izgleda.. a i mnogo vise se druzi sa devojkama (valjda zato sto one lakse prihvataju 'tako nesto') i mnogo vise zajednickih tema ima sa njima nego sa momcima. Jos da dodam, straaasno podseca na Jacka iz Will&Grace, po pokretima i izgledu.. naravno, nije tako glup i nema takve tripove kao onaj tip :P :D

E sad, nakon ovog duzeg uvoda, ono sto bi ja vas pitala jeste: da li je obavezno (ili u vecini slucajeva) da je femm momak gay? da li vi imate dosta drugova koji su femm a opet imaju devojke i iskljucivo su str8?
nekako ne mogu da se oduprem misli da, koliko god on mozda sad tvrdio da je str8 sve mi se cini da taj gayizam 'chuchi' u njemu i da ce to kad tad da se ispolji..

sta vi mislite? :puzzle: :nerd:

:zastava:

mislim da previse gledas "jelenu" i ostale telenovele...

... ljudi, ko vam smislja ova opsta mesta???

:kisa:
Korisnikov avatar
By Dina
Srecom da nije obavezno... posto su meni fem muskarci ubedljivo najlepsi i najprivlacniji :love:

U okolini imam bracni par u kome je muz bas fem... i jedan su od najskladnijih parova koje ja znam. I ona i on inace imaju savremena shvatanja...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
obozavam da dolazim kao otkrivenje svim str8 fem mladicima...
:nokti:
Korisnikov avatar
By weatherman
Po nekom mom misljenju fem momak, ne mora da znaci da je gay, posto sve vise vidjam fem momke u sve zvonaricama, itd, itd koji imaju devojke, koji se mackaju, koji provode u kupatilu i po tri sata ali nikad nisu imali gay iskustva i ne zele da ih imaju, bar tako kazu...:smiling:
Korisnikov avatar
By m..
Zapravo - ne! Znam par slucajeva, mislim nije to neka ultra preterana feminiziranost (mislim feminiziraniji su od nekih forumasa koje znam), ali ja bih se klela da jesu gay da ih tek upoznam. Kad ono tamo medjutim... Nista ne mora da znaci, imam prijatelje koji koriste puder cesce od mene i imaju daleko vise kozmetike i tako toga, znam brdo tipova koji se podrobno razumeju u modu, a ne znaju sta je sesnaesterac, imam poznanika koji drzi cigretu kao zena iz crno-belih filmova, medjutim, poznajem im devojke...

A da nije onj tvoj asexualan,mislim ima takvih ljudi okolo, ma koliko mi je tesko to da skontam nekad...
Korisnikov avatar
By ciceron
Ja sam ubedjen da je SVAKI fem momak gay. To jednostavno ne moze da se sakrije i nema sta da pretpostavljam da li je neki fem tip kog upoznam gay ili nije. Jeste i tacka. I necu pogresiti u proceni. Fazzo, da li mi to mozda imamo istog druga. Ja takodje imam druga koji je bas jako feminiziran i kome sam se outovao a on meni ne. Prica on tako ponekad o zenidbi ali nikada do sada nije imao ni devojku ni decka. Sto se tice ukusa, voli sve sto vole mladi (gay) ljudi. I sta onda reci? Fem momci koji kazu da nisu gay, jednostavno jos nisu izasli iz plakara a neki od njih ce ceo svoj zivot provesti ziveci u lazi, ozenice se i imace decu a drkace zamisljajuci tipove. Dina, to sto pomenuti muskarac iz tvoje price ima zenu i super se slazu ne mora da znaci da on nije nije gay. Jednostavno, ceo zivot se kontrolise da ne ispolji tu stranu a mozda je cak i samog sebe ubedio da nije gay. Autosugestija je mocna stvar. Pitanje je samo kad ce da podivlja i kresne se sa tipom.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Fem looking ima iste šanse da je gay, ko macho looking (ili šta god je ve? antipol fem looking)..zna?i nekih 10%.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
josh fali da kazhesh da voli Madonnu i da ima istanchan ukus za devojke tj. nijedna mu nije dovoljno dobra i za svaku ima zamerku...

rekao sam ti vec, as gay as he can be :)

za madonnu bas i ne znam, ali to da stalno ima neku zamerku - to je tacno. jedino ne za neku extra manekenku kojom se odusevi...

ok, utvrdismo da je gay! :D :yes:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by ciceron
Fem momci koji kazu da nisu gay, jednostavno jos nisu izasli iz plakara a neki od njih ce ceo svoj zivot provesti ziveci u lazi, ozenice se i imace decu a drkace zamisljajuci tipove. Dina, to sto pomenuti muskarac iz tvoje price ima zenu i super se slazu ne mora da znaci da on nije nije gay. Jednostavno, ceo zivot se kontrolise da ne ispolji tu stranu a mozda je cak i samog sebe ubedio da nije gay. Autosugestija je mocna stvar. Pitanje je samo kad ce da podivlja i kresne se sa tipom.

to je nekako i moje misljenje.. mada moguce da je predrasuda u pitanju...

@m.. vrlo moguce da je i aseksualan..ili mu se jos nije probudila sexualnost :D tako mi deluje.... :P

@fencysmurf nisam gledala jelenu, a ostale telenovele slabo pratim. Tv ukljucujem jednom u 5 dana...

@fazza :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By ciceron
Pod "fem" ne mislim na fem oblacenje. Naravno da ima gomila tipova koji nose zvoncare, sarene majice i farbaju se pa nisu gay.
Ja sam mislio da ovde pricamo o fem glasu i fem pokretima. To je ipak, nesto sto str8 momci nemaju (sem ako nisu iz Novog Sada hahaha).
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
da, da, na to sam i mislila.. ne mora toliko ni glas, nego pokreti ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam mislio da ovde pricamo o fem glasu i fem pokretima. To je ipak, nesto sto str8 momci nemaju (sem ako nisu iz Novog Sada hahaha).
fkjghfuiodhglkjfdhgbjknh hahahahgaha I'm laughing my beautiful ass off!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~

Slazem se sa cicijem.
By Simor
Nesto ne volim da svodim ljude na stereotipe, pa i ne razmisljam da li je svaki feminizirani muskarac nuzno gej. Zanima me samo da li je gej onaj muskarac za koga se zainteresujem (zanimalo me dok se nisam skrasio :) ). Buduci mizantrop, ostali ljudi me ne zanimaju.
Korisnikov avatar
By Dina
Dina, to sto pomenuti muskarac iz tvoje price ima zenu i super se slazu ne mora da znaci da on nije nije gay. Jednostavno, ceo zivot se kontrolise da ne ispolji tu stranu a mozda je cak i samog sebe ubedio da nije gay. Autosugestija je mocna stvar. Pitanje je samo kad ce da podivlja i kresne se sa tipom.
I ja sam vidjala takve primere :ogledalce: i moj je utisak da ovaj par ne spada u njih... Naravno, utisak moze i varati, ne znas ni o sebi nesto 100% pa se iznenadis, a kamoli o drugim ljudima...

Nevezano za taj primer, ja mislim da fem muskarac moze biti i gay i str8 i aseksualan, isto kao sto i nefem moze biti i jedno i drugo i trece... (mislim naravno na glas, pokrete, ne na oblacenje). Mozda se moze pricati o ucestanosti u jednoj grupi pa da je fem muskarac u vecini slucajeva gay, ali ne mora biti...
By Ulix
Originally posted by Simor
Buduci mizantrop, ostali ljudi me ne zanimaju.
:up: :kiss:
Eto istomisljenika!
To je pravi stav! Pakao, to su drugi...
By Ulix
Originally posted by M M and I
ma koga bre briga :rentgen:
Priznaj da sinoc nisi spavao razmisljajuci o tome da li je taj decko gej ili ne. Priznaj... :cekam:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by kal zakath
Fem looking ima iste šanse da je gay, ko macho looking (ili šta god je ve? antipol fem looking)..zna?i nekih 10%.

Slazem se. Ili - moj odgovor na postavljeno pitanje je NE MORA da znaci. Radim s momkom za koga su skoro svi mislili da je gay, fem je (ne izrazito) ali za koga sad mogu da se kladim da je spavao sa vise zena nego svi mi (kolege) zajedno. Predrasude, predrasude...
Korisnikov avatar
By tramp
definitivno ne znaci - naletim na toliko "fem" tipova pogotovo u pozoristu, plesu i sl. koji ljudima izgledaju fem (a sad i sam pojam mi nije 100% jasan - al ajde) a str8 su i sve to ima vise veze sa nekim licnim stilom, estetikom nego sa seksualnoscu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!