Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixTYVM
Ne govore mnogo.
Al mi se ovaj Morganov avatar bas svidja. Kventin Krisp ti je isto bio super.
Trenutno mi se bas dopada i Diogenius avatar, mada ne znam sta Marina Abramovic koja steze svoje sise govori o njemu.
Originally posted by Morgan Le FayeYou're welcome.
TYVM
Ali npr. kada vidim tvoj avatar ja vidim: statichnost, istoriju, pokushaj, slobodu, oduzimanje slobode, jachinu, filozofiju, uchenost...
za Diogeniusov avatar, trend.... pogledajte me ja pokazujem svoje grudi a kultura Srbije lezi u mleku, sexu i kukurznim poljima...
Originally posted by unic0rnPojma nemam... teoretski bi avatar trebalo da se menja kad ti se promeni i raspoloženje... a onda pro?itaš nešto što je taj neko napisao pre nedelju dana kada je bio u sasvim druga?ijem raspoloženju i avatar ne odgovara postu... a mene ina?e mrzi da sad tražim neke slikice, biram ih i obraðujem da budu odgovaraju?e širine i broja piksela....
Koliku vezu nalazite izmedju poruka i avatara ljudi ovde?
Originally posted by RigelJedini odgovor s kojim se potpuno slazem.
Meni se mnogo dopal ova slicica dok sam instalirao Jasc Paint Shop pro 9!
A voleo bih da ovakve oci stvarno postoje, i da ih znam
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!