Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koji mesec...

januar
2
3%
februar
1
2%
mart
1
2%
april
11
19%
maj
10
17%
jun
8
14%
jul
12
20%
avgust
7
12%
septembar
3
5%
oktobar
Nema glasova
0%
novembar
3
5%
decembar
1
2%
Korisnikov avatar
By Mahoney
Koji mesec najvise volite? I zasto?

Je li to: snezni januar, hladni febrrruar, vetroviti mart, veseli april, zeleni maj, ugodni jun, vreli jul, nepodnosljivo topli avgust, rumeni septembar (hr. rujan), smedji oktobar, ledeni novembar, praznicni decembar?

:camac:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Bez obizra kako pitanje delovalo naivno, uopshte nije.
Svake godine je jedan drugi mesec u pitanju, neshto me privuche i jednostavno pun sam energije tog meseca, sledece godine je vec neki drugi....i tako u krug. Nezavisi od dogadjaja, to je neshto interno izmedju tochka godine i mojih emocija, proshle godine sam ochekivao decembar od jula i pokazalo se da me osecaj nije prevario. Decembar je bio magichan.
Ove godine..."tipujem" na Avgust.
Inache iako je off, obozavam extremno vreme, ili da je hladno da osetim kako mi se arterije na vratu pochnu lediti, i kako od hladnoce izgubim osecaj u rukama. ILi da je tolko toplo, da svi na ulici, plazi.... zele skinuti i to malo krpica shto imaju... Kada utrchavam u svaku ispostavu ex delta banke, jer imaju ubedljivo najbolje klime, i bzvz pricham sa shalterskim radnicima. A najbolji je osecaj hladne flashe vode kada se ochekivano prisloni uz vrat...
ali dosta o mojoj erogenoj zoni.
By SUNNY B
naravno, najtopliji - avgust. zato sto mogu da blejim na adi sa prijateljima ceo dan i celu noc i da ne razmisljam ni o cemu..
By Gost
Ja ne mogu da se odlu?im izmeðu
veselog aprila ( :D ) i svih letnjih meseci,
jer oboooožavaaaam leto, dakle ugodnog
juna, vrelog jula i nepodnošljivo toplog
avgusta.
Korisnikov avatar
By m..
Joj ne znam. Maj mi je definitivni favorit, i jun moze da prodje. U principu od kako se onaj zuti zbun javi u martu da najavi prolece, do prve ozbiljne septembarske kise, sve je divno. Ostatak godine je tu da bih umela da cenim prolece i leto.
Korisnikov avatar
By Dina
Jul. Obozavam taj mesec... Jedan od razloga je sto sam strasno zimljiva, meni je zima u kostima, to je nesto psihicki, hladno mi je i kada nije hladnoca... a kamoli kada jeste... Proslog jula sam bila u Egiptu i svi zivi se cude gde nadjoh to vreme da idem tamo... A meni je najzad bilo toplo... Jul mi je omiljen i jer to je jedini mesec kad se odmaram... takodje, neke nekadasnje ljubavi su pocinjale bas u julu... tako da su mi i secanja na taj mesec jako lepa...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Trudim se da izaberem neki kada nema ispitnog roka ili se ne priprema nishta za nadolazeci rock i ne ide mi od ruke :(

ne volim extremnu zimu (-20) ne volim extremno leto (+40) [sem ako nisam ceo avgust na moru (ponude? :blush: ) jer se to tamo ne oseca kao ovde na asfaltu].

septembar ondak
Korisnikov avatar
By jukie
Zanimljivo pitanje... da li se kraj aprila i po?etak maja ra?unaju kao jedan mesec? Da? e onda to :zvizdi: Sviða mi se zbog prirode jer tada ima onog raznoraznog cve?a, i ptice pevaju itd; vrlo gotivno.
Jul ima svoje ?ari a to su jako jeftine breskve i zelene paprike za prženje, jer im je tada sezona... Avgust to isto samo sa paradajzom, pa je dobar za po?etak dijete... septembar mnogo obe?ava na poslovnom pogledu, ali se parice od njega troše tek u oktobru... a u oktobru je sajam knjiga koji uvek željno o?ekujem a onda me razo?ara, tako da je to mešano raspoloženje...
Korisnikov avatar
By ...
APRIL U BEOGRADU
Prolaze i vracaju se s lastama
Suncani i nasmijani dani
opet je u mojoj dusi proljece
da l' si djevojka il' zena sada ti?

April u Beogradu uzaludno trazim
Usne jedne djevojke sto se divno mazi
April u Beogradu miluje joj kosu
Ispod Savskog mosta to je mozda ona
Al' je drugi ljubi.

Prolaze i vracaju se s lastama
Suncani i nasmijani dani
opet je u mojoj dusi proljece
da l' si devojka il' zena sada ti?

April u Beogradu jedno proslo doba
nosim ga u mislima iz vojnickih soba
April u Beogradu umorno se smjesi
Ispod savskog mosta dok se sumrak sprema
vise mene nema.
Elem, kao nepopravljivi elitista i (da citiram Dusana Maljkovica) kultur-fasista, da kazem (slazem:) :) :) da se moja naklonost ovoj pesmi duzi na to sto sam rodjen upravo aprila one godine kada je ona ljigava pojava Zdravko Colic snimio na nosac zvuka ove meni (ne znam zbog cega) drage stihove i note Kornelije Kovaca ( ima i goreg, ja padam jos jace na jos jednu pesmu od doticnog stvaraoca - "Bato, Bato" - peva umetnica poznata kao Lepa Brena; al' sta cu, uticaj sredine: u seljackoj se rodih porodici, i sam potrazih put do olimpijskih visina:pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Rei
Ajd' recimo maj, zato shto je topao mesec ali ne previshe :)
A i rodj mi je u maju :D
Korisnikov avatar
By IriS
glasala za maj, mada volim i jun, septembar i oktobar... jer su tada temperature koje mi najviše prijaju... a i u tim mesecima sam najboljeg raspoloženja ::bouncy:
By Paris
Juli i avgust, zato sto je leto u jeku:kupanje:
Korisnikov avatar
By zboO
ne mogu da glasam....a glasala bih za Jun, Jul, Avgust i Septembar (bez kishe) ....sve preko 25 stepeni je fantastichno, mogu da funkcionishem i na 40 stepeni....(ako sam izdrzala mesec dana na temperaturama od 48-52) onda mogu i nashih pishanih 30-37 .... :love: uh..jedva chekam leto......letoooooo....letoooo...i svi mogu u PM kada stigne leto...!!
By Swanheart
Jul:yay:volim jer onda nema skole,nema profesora,toplo je,mogu motorom da zapalim gde hocu,mogu da radim sta hocu jer moji uglavnom onda nisu tu,more,bazen,rodjendan...
Korisnikov avatar
By spliff
glasao sam za maj

volim i jun, jul avgust i septembar.....
Korisnikov avatar
By NegativE
Bilo koji zimski, pa josh ako je minus i ima dosta snega, idealno! + eventualno moj april :snesko: :cvetduga:
By Simor
Originally posted by Aleksandar
Novembar, decembar i januar.
Ne mogu da se odlu?im.
Takodje.

Iako je Vojvodina neuporedivo lepsa u prolece i na leto, u omiljenim mi mesecima je najuocljivija "monotonija, nepomicnost, velike razdaljine i ravnodusan pogled nebeskog oka".
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jun. Pocetak leta i kovanja planova sta cu da radim sledeca tri meseca. :D
Korisnikov avatar
By Hybrid
Glasao sam za AVGUST.
Pogotovu ako je leto "plodno", hm... vrelo i vedro :camac:
...a da, i obaveza vise nema, od odece su ti potrebne samo kupace u svim oblicima :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
APRIL!

Oduvek sam najviše volela i bila najsre?nija u aprilu, a onda sam saznala i da je Ona roðena u aprilu... Sad ga volim još više!
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Maj. Ne padam u nesvest od vrucine niti mi je bash bash hladno.
Korisnikov avatar
By Mars
April i maj, delimicno jun, do prvih vrucina.
Nishta lepshe za mene.

Sveza jutra, sveze veceri. Majica i lagana jakna - "ako zahladi".
Sveze, zeleno lisce u parku dok idem ka poslu.
Pijaca. Crveno voce. Miris lipe.
I pljuskovi, pljuskovi, pljuskovi, pljuskovi...

Stojim bos na parketu, u dukserici i boksericama, pijem pice i kroz veliki otvoren prozor stana sa vrha zgrade gledam od kise tamno crvene crepove krovova,sa od kise tamno zelenim liscem na drvecu izmedju...

Od kraja juna dani vec kraci... Glasao za april.

Najlepse gradjevine i prostori sveta: Marsovo dupe
http://www.ehow.com/
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Mars
Sveza jutra, sveze veceri. Majica i lagana jakna - "ako zahladi".
:hail:
Predivno! Stvarno nema ni?eg lepšeg...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!