Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By radoznala
Nesto sam razmisljala posle izjava nekih ljudi...
Da li imate vise str8 ili gay prijatelja? Sa kim se vise druzite, kad ste poceli da se druzite, ko vam vise odgovara i zasto? Kakav vam je zivot bio pre ulaska u gay svet, a kakav posle?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa normalno da pre ulaska u gay svet sam imala vise (da ne kazem 'samo' ) str8 prijatelje...

... sad je samo broj povecan sa gay prijateljima :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
od ovih malo prijatelja koje imam, mislim da je 50-50 ili tako nešto... bitniji mi je ne?iji stepen tolerancije nego seksualna orjentacija.
By SUNNY B
pa i kod mene je 50-50. mozda cak i 60-40 u korist str8 prijatelja....

a iskreno, mislim da bi bilo mnogo bolje da nikada nisam do ove mere zagazila u gay vode jer bih se , najverovatnije, sacuvala nekih azdaja, aspida, rospija i krvopija... no, moje govno - moja odgovornost....
Korisnikov avatar
By Rei
Imam vishe gay prijatelja. Ne mogu tako lako da se sprijateljim sa str8erima, prosto me sputava misao in the back of my head: da li bi se druzhio samnom da zna da sam gay?
By Ulix
Nisam brojao; cak, kad razmislim, ne znam tacno ni da li su svi moji str8 prijatelji str8, ili tako pretpostavljam. 'Ajde recimo da je fifty-fifty, ali je skroz nevazno: to je poslednji kriterijum na osnovu kojeg biram prijatelje.
By Sixto
Najvise se druzim s gay osobama!
Najbolji drug mi je gay i stavio bi ruku u vatru za njega, u str8 osobe ni nemam nesto puno poverenja. Imam ih nekolicinu s kojima se druzim, al to mi je samo da ne izgubim kontakt sa "stvarnim" svetom!
Kako bi reagovali da znaju ni sam neznam, verovatno bi se podelili!
Sto se tice zivota, sad mi je monogo opustenije jer imam kome da se poverim a ne da razmisljam sam sa sobom ko gluva kuja! :lol:
Ovaj svet je definitivno vredelo upoznati, ovo je mjuzikl, show, burleska! :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nevazno mi je i nebitno. I ne znam i ne zanima me.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Vishe gay prijatelja, ali to je samo sticajem okolnosti....
Vecina mojih str8 prijatelja je otisla iz zemlje, ili ima neki 3 zivot sada...
Naravno u ovo sam uracunao samo ljude sa kojima sam u kontaktu :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sam tako nedruzeljubiva. Sasvim mi je nebitno da li se druzim sa gej ili strejt ljudima sve dok oni ispunjavaju neke moje kriterijume. Recimo da mi je jako vazno da imamo o cemu da pricamo, cak i da umemo zajedno da cutimo (a da to ne bude ona neprijatna tisina), da imamo slican vrednosni sistem...

Poznanike mozemo lako steci, i drugarice i drugove, ali prijatelj je ipak nesto drugo, jako vredno i retko tako da mi ne predstavlja problem seksualna orijentacija te osobe.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada bih morao da brojim onda definitivno da imam najvishe str8 ortaka, pa bi dechaka i devojchica... pa gay.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kupper

<----------------------------------------------------------------------------------------->
Ovol'ki :kiss: za tebe!
Korisnikov avatar
By zboO
recimo 50-50 mada mnogo vishe vremena provodim u gay svetu sa gay drugarima....ali opet i str8 ekipa mi je na okupu, shto iz skole, sto sa faxa, sto iz kraja...(jednog, drugog i trecjeg)...tak da sam priTi mach setiSfajd!! I ko sto reche neko...nisam sigurna bash da su svi koji se prestavljaju str8 zaista str8...ima ih par sumnjivih :lukavi:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
I ko sto reche neko...nisam sigurna bash da su svi koji se prestavljaju str8 zaista str8...ima ih par sumnjivih :lukavi:
:lukavi:
a u koji od tih 50-50 spadam ja :trep: :lukavi:
Korisnikov avatar
By zboO
:lol:

pa ono FIFTY FIFTY :P
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
:lol:

pa ono FIFTY FIFTY :P
:ccn: :lol:

:kiss: magare jedno!
Korisnikov avatar
By spliff
daleko vishe str8 prijatelja.... samo nekolicina gay!
Korisnikov avatar
By bigirl
Moji prijatelji su svi str8, sem jednog (koji mi postaje prijatelj i šaljem mu :kiss: ovom prilikom) koji je (kako smo to on i ja definisali) nestr8. I divni su.
Korisnikov avatar
By tramp
vecina ljudi sa kojima se druzim u NY su gay, uglavnom lezbe - vecina prijatelja od pre NY su str8 a sve to ima vise veze sa lokacijom i poslom nego necim drugom

recimo kad sam stanovala u studentskim stanovima vecina prijatelja su mi bili stranci jer su to bili ljudi koji su ziveli oko mene

sto se tice zivotnih prijatelja tu je situacija izmesana jer mi je tu manje bitno koje su seksualnosti nego recimo oni sa kojima izlazim i tako ...
Korisnikov avatar
By Zibro
ni ja nisam bas nesto mnogo druzeljubiva osoba
ne delim ljude na str8 i gay ali odnos je ipak 95 : 5 u korist str8 ljudi ...
vecina gay muskaraca koje sam imao prilike da upoznam ulazila je u " prijateljstvo " u nadi da ce se to pre ili kasnije pretvoriti u nesto vise ...
kako je vreme prolazilo kapirali su da od toga nema nista a onda je otprilike prestajalo i " prijateljstvo "
nisam imao prilike da se upoznajem i druzim sa gay devojkama
Korisnikov avatar
By m..
Pa uglavnom su strejt, ali iskreno gay friendly (vise se ne secam gay zurke na koju nisam dosla u strejt drustvu). Najuzi krug prijtelja su strejt, i sa vecinom njih se duzim dobrih 10-ak godina, ako ne i duze, ali u siroj ekipi ima svega od gay i bi do strejt pa i relativno aseksualnih. Ne znam, sex. orijentacija nije jedan od kriterijuma na osnovu koga biram prijatelje...
Korisnikov avatar
By radoznala
Nisam ni mislila na to da prijatelje treba birati na osnovu sexualne orijentacije ili neke druge kategorizacije pribliznog stepena gluposti! Samo sam se naslusala svakakvih prica i... :gotika: nije mi bilo dobro. Svako zna ko su mi prijatelji, kako se druzi itd. samo mi je bilo zapanjujuce da je "fuj otici na zurku koja nije u 'fazonu', da se treba druziti iskljucivo sa ljudima koji su u 'fazonu'", super svaki dan sklapati 'tralalala prijateljstva' i razocarati se zbog istih posle 2 dana...
Aaaaaaaaaaaaaaa! Meni je to strasno.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by radoznala
Da li imate vise str8 ili gay prijatelja?
Ako cemo po onoj utopistichko-tragikomichnoj definiciji prijatelja, svaki od takvih ljudi bi valjda trebao da zna za moju sexualnost. Kako to nije sluchaj onda je statistika u korist gay ljudi (koje mogu da nabrojim na prste jedne ruke likova iz crtaca).

Ako oprostimo hetericima taj deo, onda je statistika u korist istih. Ipak ih je statistichki vishe.
Sa kim se vise druzite, kad ste poceli da se druzite, ko vam vise odgovara i zasto?
Svaka medalja ima i nalichje.
Ako cemo o tome shta mi vishe odgovara, pa valjda oni s kojima mogu da pricham o svemu i budem slobodan.
Kakav vam je zivot bio pre ulaska u gay svet, a kakav posle?
Ajoj, ovo je za posebnu temu :)
By fazza
Originally posted by radoznala
Da li imate vise str8 ili gay prijatelja?
Za mene su prijatelji prijatelji, bez obzira da li su str8 ili gay. Nemam ih mnogo
medju gayevima. Nije bash ni bilo prilike da se na delu pokaze to ko mi je
prijatelj ili nije, ali pokazace vreme. :)
Originally posted by radoznala Sa kim se vise druzite, kad ste poceli da se druzite, ko vam vise odgovara i zasto?
Vishe se druzim sa str8 ekipom i napisao sam nekoliko puta do sad odgovarajuci
na teme slichne ovoj da bolje podnosim str8 drushtvo. Opushteniji sam u
takvom drushtvu i vishe mi prija.
Originally posted by radoznala Kakav vam je zivot bio pre ulaska u gay svet, a kakav posle?
Pre ulaska u gay svet bio sam usamljen, sada sam usamljen josh vishe jer sam
shvatio koliko mentola ima u tom svetu.

Potrebni su konjski zivci za sve ovo...
Korisnikov avatar
By Hys.
Svi prijatelji su mi strejt igrom slucaja, ali su svi gay friendly, imam par drugarica i drugova koji su gay/bi:nokti:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Pod prijateljima podrazumevam samo veoma bliske osobe, sa kojima se ?esto viðam i kojima mogu opušteno re?i ve?inu problema sa kojima se suo?avam .... Od svih mojih prijatelja, samo dvojica su gay ili bi (tu ra?unam i de?ka :smilegrin: ), dok preostalih 4 su str8.
Dok sam bio u USA bilo je više gay drugova (bolje re?eno, poznanika). Meðutim, trudim se da svi sa kojima se družim budu gay friendly!
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Kupper
kako mi citas misli

ali mislim da su mi svi pravi prijatelji strejt
kada god pomislim da sam nasao pravog gay prijatelja(ali samo prijatelj), on kasnije hoce da se kresnemo, a onda to nije to :cuddle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!