Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Oblik pojavnosti ovde poznat kao - Daliborka.

Jedinstvena, druga?ija, originalna, koja je konachno unela notu plemenite zabave u ovaj forum.

Zena koja za svakog nadje lepu i toplu re?.
?ije nas misli podse?aju na neke jednostavne, a važne životne istine.

Ja, kao pionir u svojoj oblasti, posebno cenim isti takav odnos Daliborke, žene zrelog (najlepšeg!) životnog doba - koja ne beži pred novim tehnologijama ve? ih naprotiv - koristi.
I to kako! Da nama, mlaðima, ponekad zalutalim u tunelima krivudavih životnih puteva, svojim iskustvom i mudrim savetima - pomogne da naðemo izlaz, rešenje. Utehu.

Meni i mom de?ku je Daliborka nedavno ukazala veliku ?ast, time što nam je, zavejanim u planinskoj ku?ici u vreme praznika-poslala jednu lepu SMS poruku, punu najlepših želja.

Neka ovo bude mesto okupljanja svih poštovalaca lika i dela teta Daliborke!

Velika mi je ?ast i neizmerno zadovoljstvo, da ovaj klub obožavalaca proglasim - otvorenim!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Eh, lane tetka Daliborkino, sad si me raznezio do suza.
Dok ste bili zavejani u toj planinskoj kucici, ziva sam se pojela od brige,jer znam kako ste vi muski nesnalazljivi u tim situacijama.
Sigurno su vam i carape bile vlazne od gacanja po snegu, ali vi to niste ni primetili, jer se vazda zanosite nekom visokom politikom i resavanjem filozofskih pitanja.
Zato je trebalo da vodite i vasu tetka Daliborku sa vama, da vodi racuna o vasim carapama, zimskim gacama i tako o tim stvarima.
By Bombina
teto ja necu da naudim vec mogu da drizm ta rec
Korisnikov avatar
By tramp
Ja se samo nadam da ce me teta Daca nauciti da kuvam. :sweet:
By Bombina
ju ju mene ce nauciti lekciju hehe
Korisnikov avatar
By Boshko
Super je tetka Daliborka, kome da platim clanarinu za fan club?
:)
By superfly
Originally posted by Boshko
Super je tetka Daliborka, kome da platim clanarinu za fan club?
:)
ako misliš da zadobiješ simpatije ove ?ovekoljubive dobro?udne ženice onda bolje uplati kintu za neku humanitarnu akciju.
teta Daliborka- svetlo na kraju tunela, miljenica naša!
By Simor
Draga teta Daliborka, kao tvoj potencijalni fan, moram samo da ti uputim jedno pitanje: kazi mi draga teto, ta mrlja na tvom prelepom levom oku da li je posledica ekstravagantnog nacina sminkanja, ili te je, ne daj Boze, neko udario u to prelepo lice.

Slika

Slika :love: Slika :love: Slika :love: Slika :love: Slika :bye:
By Bombina
dalibroka ce dati besplatnoo
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by superfly
ako misliš da zadobiješ simpatije ove ?ovekoljubive dobro?udne ženice onda bolje uplati kintu za neku humanitarnu akciju.
Jel bese vec postoji neka organizacija Covekoljublje? Da platim tamo? :smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Daliborka ima velike šanse da bude lice godine 2006... ne zaboravite je u decembru kada doðe vreme glasanja! U svakom slu?aju ve? je lice januara, još samo 11 meseci :mama: :jelka:
Korisnikov avatar
By Dina
Daliborka i ja smo otkrile da nas ljubav inspirise na rucne radove... Evo nas...

:hekla: :hekla:

(Daliborka strika prsluk a ja sal).
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja se uclanjujem u Klub ! :sweet:

Tetka Daliborka je negde na Forumu napisala da je clanica dramske sekcije u Subotici, pa je valjda to odgovor na pitanje kakva joj je to sminka koju vidimo na njenom licu na avatru.

Ona je glumica - amaterka, a to je scenska sminka.
Pretpostavljam...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Pridruzujem se. :hiphip:
Naravno, gde sam ja tu je i moj gay muz :love:

:hekla: :hekla: :hekla:
Korisnikov avatar
By Seaman
Simore ja se nadam da je teti sljiva od sminke. :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina

Naravno, together forever. :kissing:
By fazza
Ja mislim da ona ovde nekog zajebava.
Korisnikov avatar
By Tot
Daliborka i ja smo otkrile da nas ljubav inspirise na rucne radove... Evo nas...

:hekla: :hekla:

(Daliborka strika prsluk a ja sal).
Nasa Daliborka je jedna vrlo kompleksna i viseslojna licnost. Primeceno da je stala u zastitu manjinske populacije muskaraca u jednom bitnom trenutku forumske psihodelije kada je gomila tetaka bila u razjarenom stanju (opste je poznato da se Daliborka nadje tamo gde je dobra kapljica). U eri toksikomanije stala je u zastitu nasih dobrih alkoholicarskih vrednosti iako je poznato da dok strika pije samo caj. Gomila pomanih tetaka je tako u jednom trenutku nasrnula na mene kao jednog retkog forumskog muskarca (primecujem da su neke sada i ovde u temi njeni cankolisci verujuci u multiple identitete iste) pa je tako jedna odvratna tetketina razjareno pokusala da me udari...ali ne lezi vraze, nasa hrabra Daliborka se isprecila izmedju mene i moje sudbine i odbranila me od najcrnjeg!!! Tako je zaradila udarac u oko a da trepnula nije...eto! tako je zaradila modricu i sa ponosom mogu podstaci njen dalji angazman glede ugrozenog muskog identiteta na ovom forumu!

wow Daliborka!!!wow!!! wow Daliborka!!!wow!!! wow Daliborka!!!wow!!! wow Daliborka!!!wow!!! wow Daliborka!!!wow!!!
Korisnikov avatar
By Dina
Tot,
Kakva prica... sreca da je sudbina bila da se Daliborka pojavi inace ko zna kako bi ti nama nastradao... ovako...

:hiphip: :sunce: :leviathan:
Korisnikov avatar
By Dina

Naravno, together forever. :kissing:
Naravno :ccn:

Moj gay muz na avataru... :hiphip: :kiss:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mili moji i mile moje. Jako sam uzbudjena zbog lepih reci na moj racun iznetih.
Sada vas sve nekako dozivljavam kao svoju decu, posto nazalost rodjenu decu nikada nisam imala.

Tot, stala sam u tvoju odbranu jer sam mislila da si ti bio u pravu u tom sukobu koji si opisao.
Volis da popijes, pa sta ?
Bolje je da pijes, nego da se drogiras. Svako danas mora da nadje nacin da se rastereti svakodnevnih problema. Sve je skupo danas. I znajte, ako se vi pravite da vas ne doticu problemi kao sto su cene na pijaci, znajte da ce neko umesto vas morati da ispasta. Vase majke ili zene ce poneti teret vaseg komoditeta. I ako vidite svoju majku da je naglo ostarila, znajte da je to zbog toga sto vi niste zeleli da se bavite "trivijalnostima" , pa je ona platila ceh, jer je i vas teret preuzela na svoja pleca. Majka je majka, sve ce uciniti za svoje cedo. Cuvajte svoje majke i svoje zene kao zenicu oka.
I moj pokojni muz, Bog da mu dusu prosti, je voleo da popije i to mu nikada nisam prebacivala. Uvek sam vodila racuna da u kuci imamo dovoljno alkoholnih pica i on je uvek mogao, uz TV ili radio program, da sedi u omiljenoj fotelji i pijucka svoju rakiju ili vino. Nisam mu cantrala, nisam zanovetala, i on je uvek bio kod kuce, u svojoj fotelji, miran kao mace.
Da sam mu prigovarala i kljucala mozak, sigurno bi izbivao iz kuce i isao u kafane. Kucu bi tako raskucio.
I on je u mene imao poverenja. Celokupnu platu bi svakog meseca dao meni na ruke, jer je znao da necu otici da spickam pare na haljine i cipele, nego da cu s njima gazdovati na pravi nacin.
Racuni su uvek bili placeni na vreme, nikom nista nismo bili duzni, obezbedjen je bio ogrev za zimu, a u kuci je uvek bilo hrane i pica.
Da se razumemo, nemam ja nista protiv emancipacije zena, ni protiv toga da se fura neki svoj individualni fazon, ali , devojke, nemojte odmah, bez razmisljanja odbacivati tradicionalnu ulogu zene, samo zato sto mislite da je to moderno tako - odbaciti i odmah smo IN !
Nemojte, ljubi vas tetka Daliborka.
Deco moja, gledajte da se uklapate i sa partnerom i sa zivotom. Uskladjujte se, nemojte se po cenu svega svadjati, progutajte nekad i neku nepravdu, nemojte odmah da planete.
Cinite dobro, jer samo tako imate sansu da budete srecni.
Ljubi vas vasa tetka Daliborka.
Korisnikov avatar
By Myself
Jbt, ja tek sad 'provalila' da tetka Daliborka '70-o godiste. Ja jos malo odo' u tetke. :doh:
:rida:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Myself
Jbt, ja tek sad 'provalila' da tetka Daliborka '70-o godiste. Ja jos malo odo' u tetke. :doh:
:rida:
Myself,
Daliborka je zena starog kova, to za nas savremene zene ne vazi... Kakva tetka u tim godinama :die:

Inace ja sam tradicionalna vezano za mog gay muza, zivimo u skladnom braku...
:grouphug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by fazza
Ja mislim da ona ovde nekog zajebava.
I meni je ta misao pala na pamet.

Pogotovo od kada je M M and I postavio one fotose sa neta... Pa zaista ne verujem da ta tetka Daliborka uopste postoji.
Ako i postoji, to sigurno nije dama koju vidimo na njenom avatru.
:lukavi:
Korisnikov avatar
By spliff
i smell a rat in here.....

:alikako:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!