Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li biste ikada mogli biti u vezi sa osobom koja ima ekstremnih problema sa kilazom?

DA
14
18%
NE
66
83%
By Gost
Ne.
Jer me fizi?ki privla?e lepe i zgodne devojke.
( A kada ve? govoriš o "ekstremnim problemima
sa kilažom", meni to uvek govori o nemogu?nosti
samokontrole, iako takve osobe- a imam ih i u
rodbini- tvrde da imaju hormonalni
disbalans ili teške kosti.)
Korisnikov avatar
By spark
mogao bih.

"zasto?" je malo nepotrebno pitanje, valjda.... mislim, ljubav ne gleda kilograme, nemam porogram u mozgu da me operise od ljubavi ako neko ima plave oci, a ja vise volim zelene, ili ima 10 cm vise nego sto bih ja voleo i tako dalje...
Korisnikov avatar
By tramp
vise mi je bitan stav od tezine, tako da, da mogla bih ako je ta osoba samouverena i nosi svoju tezinu bez problema

ako je mrsava jer se izgladnjuje da bi zadovoljila neke norme - ne
ako se mrzi jer je debela - ne
Korisnikov avatar
By spliff
u vezi bih bio samo sa osobom koju volim... ako bi ta osoba imala problema sa kilazzom, sumnjam da bi mi to smetalo.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Mogao bih sa nekime ko ima problema, ali nikada ko ima extremnix problema. Ne samo sa kilazmo, sa bilocime....
By жњ
neko gore spomenu hormone...

teske kosti nemaju veze awwwwww (bapska zezancija :lol: ), ali hormoni su najbitnijii faktor u regulisanju apetita (bar su mi tako pricale kolege sa medicine)
By жњ
e da , da odgovorim...

pa, iskreno, ne bih mogla da budem u vezi! uvek polazim od sebe. da pocnu da mi se desavaju ovakve stvari, pa otisla bi kod lekara i ne bi dozvolila da mi telo propadne na ovakav nacin.
Korisnikov avatar
By tramp
meni zene na prvoj slici izgledaju tako zadovoljno i sposobno da su mi puno privlacnije od neke sa "super " gradjene sa ozbiljnim psiho problemima :tumble:
By жњ
e, pa trazeci primere za ovaj topic, skoro sve debeljuce na koje sam naisla su bile nasmejane, al zato anorexicni... svi odreda skenjani...
ima tu neceg... :hmm:

Slika
Korisnikov avatar
By colorado
sto duze gledam ove slike, sve vise mi se cini da ne bih. Imam osecaj da bi se vremenom u meni probudilo neko sazalenje prema toj osobi, sto bas i nije dobra osnova za vezu.
Korisnikov avatar
By unic0rn
E one slike na kraju su uzas, stvarno :regan: Mislim, oba stanja se leche, to mu dodje kao bolest a ne plave ili zelene ochi.

Sumnjam (covek nikad ne zna kada ce da se zaljubi), jednostavno me to sexualno ne privlachi -> nema jedne od osnova za vezu tako da mozemo biti prijatelji i to mu dodje to.
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
Originally posted by pcelica
Ne.
Jer me fizi?ki privla?e lepe i zgodne devojke.
( A kada ve? govoriš o "ekstremnim problemima
sa kilažom", meni to uvek govori o nemogu?nosti
samokontrole, iako takve osobe- a imam ih i u
rodbini- tvrde da imaju hormonalni
disbalans ili teške kosti.)
:klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Frey
Grozno! Mislim da su primeri loshi, ovo su patoloski slucajevi! Prva slika je jos OK, ali ovo dole...
Korisnikov avatar
By Dina
Mogla bih. Meni je najvaznija licnost, fizicka privlacnost mi zavisi od toga. Nisam do duse nikad bila bas zaljubljena u nekog sa izgledom kao na slikama, ali cini mi se da sam se vise zaljubljivala u muskarce sa problemima vezanim za tezinu nego zgodne. Mozda zato sto me to asocira na neumerenost, a to dalje na privlacnost (umerenost me asocira na dosadu).
Korisnikov avatar
By ciceron
Ne. Meni je izuzetno bitan fizicki izgled kod partnera i jedan je od osnovnih kriterijuma odabira partnera, bio i ostao.
Zasto da se lazemo? Fizicki izgled je meni vise od 50% osnove za vezu.
By High Maintenance
sa ovakvim extremima nema sanse.....i sada mi nije dobro dok ih gledam na slikama,i ne bih mogao sebe da zamislim da ih gledam svakodnevno....kao prijatelj da....ali nista vise od toga
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Izgled mi nije meðu prvih stvarima koju su bitne, ali opet je tu negde i to.
Ne tražim nekog tko ima super miši?e, telo & "the package". Ve? nešto ok, neka sredina ... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By zboO
a zashto sam znala da cesh postaviti prvu sliku??!!! :lol: :lol: :lol:
By fazza
Ne, ne bih mogao.

Ako bih morao da biram radije bih izabrao one debele kechere, nikako one
anoreksichne. :D

E sad, zashto ne bih...Zato shto je za vezu ipak bitan i fizichki izgled.
Teshko da neko moze da me ubedi da se u nekoga zaljubio samo zbog toga
shto je, ne znam, taj neko pametan, ima smisla za humor, predobar je, etc.
Za bilo kakvu vezu ipak mora da postoji barem minimalna doza fizichke
privlachnosti, a neshto tipa ovoga shto smo videli na slikama definitivno nije
lepo. To su za mene zivi leshevi.
Korisnikov avatar
By Myself
Ma, tih njenih 130 kg ne mogu da ne volim. :love:
Korisnikov avatar
By Tweety
NIKADA! mozda deluje povrsno, ali nikako ne mogu da se zaljubim samo u mozak ili u izgled! i jedno i drugo mi je bitno da bih se zaljubio i nekoga voleo!!! kod decka volim negovu inteligenciju, kreativnost, radoznalost..., ali isto tako i nosic, bicepse, cvrstu guzu i visinu...:hvala:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by unic0rn
E one slike na kraju su uzas, stvarno :regan: Mislim, oba stanja se leche, to mu dodje kao bolest a ne plave ili zelene ochi.

Sumnjam (covek nikad ne zna kada ce da se zaljubi), jednostavno me to sexualno ne privlachi -> nema jedne od osnova za vezu tako da mozemo biti prijatelji i to mu dodje to.
:up: kako pametan mladic.... :)
Korisnikov avatar
By m..
Krecem se u okvirima normala +- 5 (eventualno +-10) sto ne znaci da cu da vagam nekog, nego odokativno (tu dosta stvari zavisi od gradje i tako toga)... Preterano mrsave ili debele devojke me prosto ne privlace...
Btw, ortaknjina dobra prijateljica ima anorexiju, ovih dana je izasla iz bolnice (ja sam od onih pain in the ass-ova koji je stalno nude necim da jede, eno sam je preklinjala da pojede maslinu, pa onda cetvrt masline, dzaba). Uzasna je to bolest, i nije posledica hormonskog disbalansa, vec izaziva isti (cica nije dobila mecu mesecima, npr.).
Sto se debeljuca tice, bolje da cutim, considering moj magnohrom. Oce i on da nestane, ako zivim na salati dnevno (sto mi ne pada na pamet da radim).

E, fino izgleda 5. cica po redu (ona u beloj majici) :cobanica:
Korisnikov avatar
By Zibro
naravno najvaznija je licnost ali kada neko napravi tako nesto od sebe onda sasvim sigurno ni licnost nije u redu
By SUNNY B
ove debeljuce svakako mogu da prodju, naravno da se podrazumeva da mi odgovara i duhovno i bla bla, ali ove kosture koje si mi napenalila da mi zgade zivot i da me nateraju da pomislim kako sam ja savrseno dobro gradjena iako imam jedan tapacirung oko stomaka- nikako. nekako sticem utisak da bi prolecni razvigorac mogao da ih oduva nebu pod oblake, drugo - prilikom sex trafickinga mozes komotno da ih spakujes u kofere a da niko ne primeti ( mada cisto sumnjam da bi neko mogao da opsti sa ovime) a i cini mi se da ne bih nikako smela da zagrlim nikoga od njih jer bih, naopako,polomila neku od ovih preostalih kostiju. zivele debeljuce!
By Gost
Originally posted by GrMi_ZEka
neko gore spomenu hormone...

teske kosti nemaju veze awwwwww (bapska zezancija :lol: ), ali hormoni su najbitnijii faktor u regulisanju apetita (bar su mi tako pricale kolege sa medicine)
Ja sam spomenula hormone i teške kosti,
ali bejah ironi?na, jer je to klasi?ni izgovor.
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne, ne bih mogao.
Duhovnu i intelektualnu tj. platonsku vezu svakako...ali jednu potpunu vezu cini i njena fizicka tj. seksualna strana, i ja naravno imam seksualne potrebe kojih se ne bih bas lako odrekao. Osoba sa viskom kilograma, ne mora ni da bude preteran ili ekstreman taj visak, me ne privlaci fizicki i sasvim je iluzorno bilo sta na tu temu i pokusavati sa nekim ko, ne samo da te ne pali, nego ti je definitivni turn-off.
Svejedno kako ce sad neko da gleda na to, da li ce neko da misli da sam weight-fascist ili tome slicno, to je jednostavno tako...Neko voli sladoled od vanile a neko od cokolade...a neko oba....Ja eto volim samo jednu vrstu...
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj, sa anoreksicnom osobom nikako, jer em sto izgledaju kao les, imaju zestoku frku u glavi :luda:
Sa debeljucom bih, ne ovako ekstremnim slucajem kao sto si ti postavila, ali elegantno popunjena zasto da ne...
Znaci odgovor na tvoje pitanje bio bi-ne, ne bih mogla
By жњ
neko gore rece da su u pitanju patoloski slucajevi...
pa zavisi...
takvi ljudi normalno zive svuda oko nas i sigurna sam da svako od nas poznaje bar jednu anorexicnu i bar jednu osobu sa velikim viskom kilograma koji sebe ne smatraju bolesnim (a oba stanja su opasna po zdravlje). no ako je njima dobro takvima kakvi su i ne zele da se menjaju, moje pitanje se odnosilo na to da li bi mogao da budes u vezi sa nekim takvim?

polako mi se kristalise razlog sto ne bih bila s nekim takvim, a nije stvar spoljasnjeg izgleda nego...
If this is what is outside, then what is it inside?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!