Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Malopre se vratih iz shoppinga i prosto je neverovatno koliko su ljudi nervozni. Roditelji klincima lupaju tjushke, spustaju jedni druge, a padne i po koja teza rec ili psovka!

Kako to da u vreme praznika kada treba da nam bude najlepse, ustvari je najgore. Izlozeni smo konstantnom stresu i sve nekako primamo teska srca! Jos ove petarde...

UH!!! :meduza: :zvezdice: :rafal:
By жњ
mozda je to zato sto smo optereceni da sve za vreme praznika treba da bude savrseno!?
By Bombina
jeste stvarno svi mi imamo ludilo.
Korisnikov avatar
By zboO
meni je sve isto, svi me nerviraju ( kao i uvek)...nemam zelju za kupovinom, a i nemam specijalnu osobu u zivotu kojoj bih nesto VAZNO (a opet i ne vazno) kupila....tak da kada malo bolje pogledam, nova godina...pa isti dan kao i svaki drugi....puknem pare koje nemam, a pitam se zbog chega i zbog koga??

:chestram:
By Bombina
haha zbunjeno uguraj u guzvu mozes da kupis a ne da uguzvas c c c
Korisnikov avatar
By tramp
mene drzi nervoza zbog stvari nevezanih za praznike a ovo je samo dodatni stres ne zato sto ja treba nesto da radim nego zato sto su svi oko mene upetljani u kojesta pa sire stres i ne moze se do njih doci normalno :fuck:
By Bombina
gradu je velika guzva i treba li da ides ranije i ja jedva :bouncy:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nisam nervozan zbog praznika...

Odesh u grad - prepuno, ko zlatne poluge da dele.
Odesh u Mercator - prepuno, ko dijamanti da rastu na zidovima.
Krenesh negde kolima - sve zakrcheno!

A kod Avalona je helikopter!!
I kako chovek da ne bude nervozan?
Korisnikov avatar
By EYA
ma bwwee, kod mene je helikopter celo poslepodne... zar ti nije avalon javio ?
a duda uzela mlaznjak da skokne do pariza u shoping :D

sowwy :cigareta:
Korisnikov avatar
By unic0rn
nishta, ja cu sutra dirzhablom....
Korisnikov avatar
By Kupper
Nisam nesto bio na ulicama duze ali na poslu poslednjih desetak dana - uzas. I kad nema razloga svi su zapenusali, tenzije na sve strane, kao 'pred glavu'. I to me vise umorilo ovih dana od svakog posla. A tek njega je bilo (kraj godine, prirodno). Jedva sam cekao da dodje ovaj petak da udahnem duboko (i odmah se stropostao u krevet).
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by EYA
ma bwwee, kod mene je helikopter celo poslepodne... zar ti nije avalon javio ?
a duda uzela mlaznjak da skokne do pariza u shoping :D

sowwy :cigareta:
sramota a gde je moj mlaznjak, opet sam zakinuta u raspodeli :pare: - a da mene neko teleportuje tu pred ponoc pa me vrati ovamo pred ponoc?

:unic0rn:
By Mudolog
Malopre neki deda reche zeni, "jebem li ti mater kad te zviznem!", tek ce ti ona: "More aj bash da vidim, pa cesh da letish kroz ova vrata, pizdo matora!'

Deda ucuta.
By fazza
Ja cu da poludim. Definitivno.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by fazza
Ja cu da poludim. Definitivno.
Izi, broj do 10, udahni duboko.....to ja sebi pricam svako pre podne. Malo sebe ubedim da je uspelo, potom vidim da nije...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by GrMi_ZEka
Malopre se vratih iz shoppinga i prosto je neverovatno koliko su ljudi nervozni. Roditelji klincima lupaju tjushke, spustaju jedni druge, a padne i po koja teza rec ili psovka!

Kako to da u vreme praznika kada treba da nam bude najlepse, ustvari je najgore. Izlozeni smo konstantnom stresu i sve nekako primamo teska srca! Jos ove petarde...

UH!!! :meduza: :zvezdice: :rafal:
Pa naravno da su nervozni, tek kako ?e biti 31og :uplasen:

Nervozni su, jer smopinguju u zadnji momenat, ve?ina ljudi na vreme se spremi :D ... pa si uštede živce i zdravlje :P
By Bombina
nisam nervozna uvek sam raspolozena
kupila sma mojima za poklon
vidimo se nocas
Korisnikov avatar
By IriS
kod mene nema nervoze... ja sam naopaka, kad su svi nervozni ja sam cool i smešno mi je što su svi neurozni i samo idem ulicom i osmehujem se :D

p.s. Smithe, ne?u ti više kuvati kafu (onuuu kafu) pošto si me sasekao nedužnu i ucveljenu sa ove teme :placko:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
cuti bre, ja nisam spavao no?as :kesa: .. idem malo da odspavam pa da slavimo :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
ajde... moja kafa bi te budnim održala, ali je ne?eš dobiti :smug:

lepo pavaj bebice :kiss: i slavimo no?as, of course ;)
Korisnikov avatar
By IriS
taman kad i mi :D
By Bombina
tamna posla i odoh da pijem veliku solju za kafu
nedam smith i dam samo seku kiss adidct
Korisnikov avatar
By Stripi
Viš, mogo bi i ja skuvat kafi?icu.
Bajdvej, sad se vratio od susjede koja mew zvala na pivo.
Posvaðala se sa mužem i traži rastavu.
Bedara je što nijedan sud ne radi do ponedjeljka :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ok. Stara je poludila.
Krenuo sam si narezat kruh i ona mi je zabranila da to u?inim jer ona (citiram) nema više snage brisat po stanu.
Sad me tjera da se odem okupat jer da se ne?u mo? kupat kad ona sredi kupaonu :egzorcist: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by zbunjena
meni je sve isto, svi me nerviraju ( kao i uvek)...nemam zelju za kupovinom, a i nemam specijalnu osobu u zivotu kojoj bih nesto VAZNO (a opet i ne vazno) kupila....tak da kada malo bolje pogledam, nova godina...pa isti dan kao i svaki drugi.... :chestram:

Upravo tako... Laka vam noc... :budilnik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!