Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Da li kitite novogodisnju jelku ?
Iako je tek sutra badnje vece, ja sam jelku vec danas okitio, jer uzivam to da radim .
Pre tri godine sam na novosadskom "Novogodisnjem vasaru siroke potrosnje" investirao u vestacku jelku od prekao 2 m visine, jer smo pre toga u kuci imali neku bedu od 140 cm, koju sam odbijao da kitim, jer sam je smatrao malom i neuglednom.
Uvek sam govorio da je prava novogodisnja jelka ona koja je visa od svakog clana domacinstva i koja, raskosna, velika i bogato okicena, upada u oci cim se udje u prostoriju. Prezirem i one mrsave jelke, koje se provide poput riblje kosti.

Da li kitite jelku i kolika vam je ?

:andjelak: :jelka:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ja ne kitim jelku nego jelim kitu :lood:

Salim se.

Tek treba da idem da je kupim i misli mda ce to da bude za vikend. Hocu da kupim vestacku jer tim dajem doprinos ocuvanju pravih.

I nemam pojma koliku da kupim... :no:
Korisnikov avatar
By *deni*
Gledacu da u skorije vreme fotografisem moju jelku - lepoticu, pa da postavim ovde fotos.
Jelka mi je glamurozna i samo bih stajao kraj nje i divio joj se...
:andjelak:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Suuuupeeer! Sve je bolje od slike Mire Markovic....
By fazza
Imam neku veshtachku jelku koju smo kupili josh pre petnaestak godina, i
mogu ti reci da se odlichno drzi! :) Valjda zato shto je kitAmo samo jednom
godishnje. :D

Imam bash dosta tih zajebancija za jelku, a nishta i nisam kupovao godinama
unazad.

Proshle godine je nisam kitAo zato shto mi ni malo nije bilo do Nove godine.
Ove godine nemam pojma. Ako ne bude okicena do 31. decembra onda
sigurno necu. :D

Mator sam ja vec za kicenje, a posle me ionako mrzi da je raskitim, radije
bih uzeo celu i zafrljachio u najblizi kontejner sa svim dzidzamizabidzama. :lol:

A velika je, nije da nije! Otprilike ovoliko: :eya: :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by *deni*
Uvek sam govorio da je prava novogodisnja jelka ona koja je visa od svakog clana domacinstva i koja, raskosna, velika i bogato okicena, upada u oci cim se udje u prostoriju. Prezirem i one mrsave jelke, koje se provide poput riblje kosti.

Da li kitite jelku i kolika vam je ?
Visa od mene.
Ja visoka 172.5 cm i ne mogu
da dohvatim vrh.
Moji bojkotuju kicenje vec godinama-
bojkotovacu ja njima malo !@#%@!!!
Tek treba da je okitim, moja jelka je
zelena (mrzim plasticne bele jelke!!!) i
imace samo mat crvene kugle, sve ce biti
iste, nece imati nikakve lampice niti bilo sta drugo.
Moja jelka ce da pleni svojom lepotom.
Korisnikov avatar
By 2kune
Nisu velike, ali ima ih 3 :srbin:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Njuskalo
Maco krupnooka, necu fotos jelke metnuti na avatar, vec cu ga objaviti putem posta i to u temi koju je otvorila nasa svedska pufna M M and I ---------->

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=18053

Kako god, samo ne vracaj Miru na avatar, lose mi utice na varenje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Maco krupnooka, necu fotos jelke metnuti na avatar, vec cu ga objaviti putem posta i to u temi koju je otvorila nasa svedska pufna M M and I ---------->

Zabole me pica za tvoje varenje, da prostis na izrazu...

Korisnikov avatar
By Njuskalo

Zabole me pica za tvoje varenje, da prostis na izrazu...

Bas si neki! A kad si postavljao temu o urednom kenjanju, onda te je zanimalo!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Izvoli pa izlazi svoju probavno - crevnu situaciju u toj temi, a ne u temi posvecenoj novogodisnjoj jelki.
:P

Njuskalo, srecna ti Nova godina !
:pivce:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
A ja sam krenuo da pricam o tvom avataru i dao ti pohvalu sto si maknuo onu kucku.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kupper
To ne drzim.
Zasto ?

Da se, mozda, ne pribojavas da bi se kicenje jelke moglo protumaciti kao odvec feminizirana stvar, zbog koje bi neko mogao posumnjati u tvoju nesumnjivu muskost ?

Budi bez brige, Kupperijana, jelku kite i mnogi maco tipovi, pa mozes i ti bez brige da priones na novogodisnje aranziranje zimzelene lepotice.
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne bavim se sumarstvom te tako nit jelke uzgajam nit jelke secem...pa ih samim tim i ne kitim...malogradjanska zabava :tange:
Korisnikov avatar
By *deni*
Esi ti cuo za vestacke jelke ?

Neka je i malogradjanska zabava, ali ja volim da kitim jelku.
Volim, VOLIM, VOLIM !!!!
Korisnikov avatar
By M M and I
Esi ti cuo za vestacke jelke ?

Neka je i malogradjanska zabava, ali ja volim da kitim jelku.
Volim, VOLIM, VOLIM !!!!
Ne volim plastiku pa tako ni plasticne jelke...Kad mi vec ne treba "prava roba" koji ce mi kurac plasticna? Plastique Fantastique nije moja stvar... :yay:
Korisnikov avatar
By KiWi
Prošlogodišnja je bila oko 3m .. sa sve busenom ... ovogodišnju još nismo nabavili :D ... To se u Pan?evu lako naðe .. ima jedan lik koji iznajmljuje jelke u saksiji za ki?enje.. i tako svake godine..
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm, a ja kako za novu necu biti kuci, vec tu gdje jesam, dakle u Kotoru, necu ni kititi jelku...
mis'im, stvarno, jedva skupljam kintu za provod, treba sad i da dam ono pare i za jelku..
perverzno..
al' sam zato okitio cijelu sobu nekim imelicama koje sam pronasao u kuci:peva:
Korisnikov avatar
By m..
Nemam jelku, ovi nece da se otvore, valjda cekaju da neko izrodi sitnu decu pa da kuca mirishe na NG.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Kiwi
Prošlogodišnja je bila oko 3m .. sa sve busenom ... ovogodišnju još nismo nabavili :D ... To se u Pan?evu lako naðe .. ima jedan lik koji iznajmljuje jelke u saksiji za ki?enje.. i tako svake godine..
svaka cast, uvek sam mislio da su poancevci napredni :up:

uvek mi se smuci zivot kad vidim onaj holokaust jelki na zelenjaku pred novu godinu. a ni ovde u nemackoj nije nista bolje :doh:

u svakom slucaju, mislim da ove godine ne kitim jelku, a i ne secam se kad sam to poslednji put radio :nerd:

neeeeeeesam taj tip. ja volim minimalizam
'less is more' sto bi rekao mies van der rohe :pionir:
Korisnikov avatar
By m..
'97. smo neka ekpa i ja okitili jelku dzointima, e to je bio raj za oci.
Korisnikov avatar
By waterlily
Posto oskudevam u prostoru, nosim se mislju da kupim jednu od onih majenih ili mozda samo napravim ikebanu. Videcu jos.
Korisnikov avatar
By Mars
Prava ziva jelka je pod obavezno u mojoj kuci, od kad znam za sebe. Sa busenom, pa posle ako se primi, ok.

Prema vestackim imam averziju iz ranijih dana kada su bile stvarno ogavne. Ove danasnje, posebno skuplje varijante, su kao prave.

Ali nemaju miris! Januar bez mirisa jelke u stanu mi je nezamisliv!

Takodje imam i jedno 7-8 manjih i srednjih plasticnih, od kineza. Aranzmancici mali, plus sijalice. Slatko izgleda.

:f5:

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
Korisnikov avatar
By spliff
mala, plastichna (iz mercatora)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by m..
'97. smo neka ekpa i ja okitili jelku dzointima, e to je bio raj za oci.
zaista sjajna ideja, sad ccu da zarolam nekoliko komada i da njima okitim ovu moju malu jelkicu!
Korisnikov avatar
By Stripi
Pater familias ove godine nije mogo prona? nikako postolje za naš bori?ak od plastike i kojih metar i nešto tako da smo ovaj Boži? bez bora. :D
Korisnikov avatar
By HARP
Vešta?ka jelka koja je vlasništvo cimera...on je okitio dok sam ja brisao prašinu u stanu...Sviða mi se što ima ukrase kao disko kugle i lepe crvene sijalice koje svetle po programu...

Mada je cimer bio tužan dok je kitio jelku jer ga je podsetila na bivšeg,zajedno su je kupili...

Ja ne živim od uspomena...vešta?ka jelka-samo stvar-objekat-igra?ka-dekoracija...bivši de?ko,pa bivši...

Eto šta uradi jedna jelka pre neki dan u našem stanu...
Sada je sve ponovo ok...dodali neki novi ukras,promenili joj li?ni opis kako bi što manje li?ila na prošlogodišnje izdanje...

Svet je prepun jelki koje mora da se promene da ne bi podse?ale na bivše... :pivce: :nokti:
Korisnikov avatar
By spark
kitim jelku i volim da je sto veca. ove godine ce verovatno biti mala, posto cemo uzeti neku sa busenom, a one su obicno manje...

u kancelariji imam neku plasticnu, standardnu, metar i nesto i bas je strava okicena...

a najlepse bi bilo okititi gomilom lampica neku jelku ispred kuce, ali ko ce da se kaci sad na onoliko drvo... a jos nema ni snega... bar onog pravog zimskog, kad napada :(

:setnja: :hiphip: :setnja: :hiphip: :setnja: :hiphip:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!