Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Varijacija na temu, ali Gromoglasni Zekonja mi dao ideju...

Ja se ne secam kada sam naucio da citam cirilicu. Prosto ne znam i kada ni kako sam naucio da citam. Secam se ucenja latinici i da sam tada vec odavno ovladao cirilicom.

Ne secam se sestre dok je bila beba, a mogao bih, stariji sam 4 godine.
By жњ
eh drago njuskalo, mi emotivci kojima su vazne "sitnice bitne koje zivot cine" (awww me being pathetic :P )

joj, moj prethodni nick je bio sinonim za zaboravnost, te prvo sto mogu reci jeste da se ne secam mnogo toga, narocito onog sa zurki :P

ne secam se momenta kad sam prohodala (to je normalno kontam), skoro cele 92-ge (tu i tamo koji flesh sto je dobro) i momenta kad sam naucila da vezujem pertle :P

uf ima toga dosta sto me ponekad dovodi u :hypno:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Eto vidis kako su glupe teme ponekad visestruko korisne.

Prvo sam naucio da je Gromoglasni Zekonja u stvari Gromoglasna Zecica :D :D :D a onda i da je to Amnesia!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Njuskalo
Ja se ne secam kada sam naucio da citam cirilicu.
Ne se?am se ni ja (vidi thread o onome ?ega se se?amo)...ali imam mamine pri?e o tome... npr kada su me vodili da operišem krajnike pa su imali pravilo da to ne mogu deca mlaða od tri godine, pa sam sricao imena doktora sa onih plo?ica na vratima, i onda su rekli ma dovoljno je veliki... samo mi je to nekako mutna pri?a pa ne mogu da se držim za nju.... *

se?am se da sa 5 godina nisam umeo da pišem latini?no slovo Ð pa mi je mama pokazala, a to je ustvari bilo pisano ?irili?no slovo Ð, i ja sam do "u?imo latinicu" u školi pogrešno pisao to slovo...

*doduše znam da mi jesu operisali krajnike tada, i da je mama razumela da ja ne smem da jedem sladoled zbog tih krajnika, tako da nekoliko godina nisam jeo sladoled... kupovali su mi šlag u kornetima...**

**ali jesam jeo sladoled kad sam imao 6 godina pa smo išli na more???? :nerd: Bilo mi je muka od tog sladoleda jer su mi dali sladoled od limuna a rekli su mi da je vanila; ja sam posle mislio da ne volim sladoled od vanile... :nope:

?ove?e kako generišem offtopice sam na sebe...
By жњ
Originally posted by Njuskalo
Eto vidis kako su glupe teme ponekad visestruko korisne.

Prvo sam naucio da je Gromoglasni Zekonja u stvari Gromoglasna Zecica :D :D :D a onda i da je to Amnesia!
:P :D :kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se slabo cega secam iz celog perioda pre srednje skole. Mislim da je razlog sto nisam bila srecno dete, bila sam star-mala i nikad nisam uzivala u bezbriznim igrama kao druga deca. Tako da se secam kao u filmovima - odredjene scene, pojedinih trenutaka i osecaja koji ih prati... Ali nemam ono secanje, da sam se sa tim i tim druzila, pa smo se igrali toga i toga, kao sto npr. moj otac ima kada se sastane sa prijateljima iz detinjstva (njegove uspomene i ja znam). Ali zato se tinejdzerskog perioda secam kao da mi je mnogo blize nego sto je i sve je povezano... Pretpostavljam da je to zato sto mi je to bio neki uglavnom lep period, tj. mozda pre promenljiv - sa velikim usponima i padovima, ali mnogo uzbudljiviji nego detinjstvo. Tako da ja kao da mogu da `narucujem` cega cu se secati a cega necu...
Korisnikov avatar
By IriS
ne se?am se kad sam nau?ila da gledam na sat, da vezujem pertle, da plivam, ne se?am se (što mi je nekako logi?no) kad sam prohodala... svega ostalog se se?am, kroz malo manju ili malo ve?u maglu
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa kako da kazem cega se ne secam kad se ne secam? :lol:

:lood:
By spf 3000
ja se ne secam maltene sta sam doruckovala a kamoli nekih vecih stvari.
ozbiljno, toliko mi je slaba memorija da se brinem da je to neki preuranjeni alchajmer :nope:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by electra
ja se ne secam maltene sta sam doruckovala a kamoli nekih vecih stvari.
ozbiljno, toliko mi je slaba memorija da se brinem da je to neki preuranjeni alchajmer :nope:
Al' bi bili par. Ja se secam uzasno mnogo stvari, toliko je nebitnih medju njima....Imam utisak da pamtim sve od svoje 4-5 godine. I to me i nervira i opterecuje. Ta secanja, pre pamcenja, su mi cesto pravila velike probleme kasnije, posebno u pubertetu. Detaljno se secam nekih rasprava, gomile djubreta koje mi se, nekako, kasnije vratilo na najgori nacin. Milion puta sam pozeleo da sam some sort of 'Memento'.
By spf 3000
Originally posted by Kupper
Al' bi bili par. Ja se secam uzasno mnogo stvari...
idealan.
taman bi mogao da mi budes reminder.
a ja cu tebe nauciti umetnosti zaboravljanja. i think it rubs off :)
Korisnikov avatar
By m..
Ne secam se pradeda-ocuha (ok, moja porodica je prepuna tih nakaradnih rodbinskih veza), ali se secam terase sa koje je skakao na plast sena na Krku kao dete (doduse plast sam morala da zamislim).
Ne secam se stojadina koji je moj otac vozio, mada je moguce da je to bilo pre nego sto sam se rodila.
Ne secam se brda neke rodbine koju sam sretala po svadbama, pa se uvrede kad ih ne prepoznam na ulici.
Ne4 secam se kad sam se i zasto registrovala na ovaj forum.
Korisnikov avatar
By m..
E da ne secam se 70% sexa sa tipovima.
Korisnikov avatar
By waterlily
@ electra - imas jos jednog kandidata za ucenje zaboravljanja, tako da bi mogla da osnujes kratak kurs

(nazalost) secam se svega
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne se?am se jednog (jedinog...) svog pijanstva. Baš imam rupe iz tog se?anja.

I ne se?am se jednog dogaðaja sa jednom personom od pre par meseci... Jednostavno nisam sigurna šta je bilo, a šta ne, šta sam prespavala (i presanjala), a šta je zapravo bilo... Trip.

Svega ostalog se se?am.
Korisnikov avatar
By Mars
Apsolutno ne mogu da se setim gde sam mogao da stavim neotvoreni par sociva za naredni mesec. A desilo se juce.

Citanje cirilice sa pocetka teme... U mojoj porodici ide prica da sam to naucio preko Slovarice. Plasticna kutija sa zutim kockicama na cijim stranicama su slova (crna mala, crvena velika). Ali nemoguce da je bilo samo tako, da mi neko nije pokazao. A opet, niko se od mojih ne seca (i ne pripisuje sebi u delo) da mi je pomagao i ucio me... Niko.

Sto se ostalog tice... ne mogu da se setim cega se ne secam.

:f5:

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
Korisnikov avatar
By Mars
I ja imam tendenciju zaboravljanja nekih putovanja, ako nemam slike sa njih.
:f5:

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
By spf 3000
Originally posted by waterlily
@ electra - imas jos jednog kandidata za ucenje zaboravljanja, tako da bi mogla da osnujes kratak kurs
skroz se vazi :)
Korisnikov avatar
By zboO
ne secam se nichega do 5 god..imam fleshOve u glavi...mada to moze biti i od vishestrukog potresa mozga, pa udarca u zid, pa u stub, pa shivenje glave....nichega se ne secam, a kazu bolelo je :puzzle: ali ne secam se ni nekih stvari kada sam imala oko 7-8 god, i kada je bila jedna jako teshka i zabrinjavajuca situacija u kuci...mada to sam verovatno namerno potisnula duboko u sebe, i ne zelim da se ikada vrati....posto znam kako mi je teshko kada se pricha o tome..)

a sadashnjost...pa desi mi se da zaboravim sta sam juche jela...

ali znam kada sam nauchila da vezujem pertle, i znam ko me je nauchio...yap, yap...

:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bigirl

I ne se?am se jednog dogaðaja sa jednom personom od pre par meseci... Jednostavno nisam sigurna šta je bilo, a šta ne, šta sam prespavala (i presanjala), a šta je zapravo bilo... Trip.
Tako je moja strejt prijateljica jednog 1.1. sanjala da smo se pophebale, i nije smela da me pita 6 meseci dal jesmo ili nismo, ja joj rekla da nismo (mislim, nismo, ali stvarno nismo, ali morala sam da je pitam jel bilo dobro, rece jeste)... :roflmao: Mica.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne se?am se svog drugog poljubca... prvog se se?am, drugog ne ... vala ni desetog ... a od zadnjeg (ne i poslednjeg) mi još uvek bride usne... dakle, rajo, ?ega se vi ne se?ate?
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ne secam se kako sam samu sebe dovela u ovakvu zbrku od zivota!
Korisnikov avatar
By Torry
imam jako veliku rupu u pamcenju sta sam radila 2003 i 2004 god....

ajde racunam deceniju prethodnu
Korisnikov avatar
By bas bleu
apparently se ne secam neceg jako bitnog :shrug:
By Kragi
Ako izuzmemo ove 'gluposti' tipa 'vezivanje pertli', sve arhiviram :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja se secam kako sam naucila da vezem pertle :pametnica:
Korisnikov avatar
By 2kune
ne sjećam se kad sam izumio vatru... :glupavasam: znam da jesam jednom, al davno je to bilo... :deda:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
memorija mi je jeziva....secam se samo nekih detalja...uzasno malo slika...vise konceptualno nekih situacija, kao da mi ih je neko ispricao, a ne da su se stvarno desile meni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!