Originally posted by PauLi
Ljudi koji samo ?etuju ili samo ?itaju oglase su konkretniji.
Njima su forumi gubljenje vremena.
Odu na ?et i odmah te pitaju jesi li aktivan ili pasivan, imaš li gajbu ili kola ili nemaš?
Oni su izuzetno funkcionalni.
Verovatno 8 sati rade nešto što ne vole baš mnogo (plus odlazak na posao i povratak sa njega), posle ?ega im je dosta ,,smaranja i filozofiranja'' i ho?e nešto konkretno.....
Daleko im lepa kuca ! Te koji nece da gube vreme na diskusije i hoce odmah nesto konkretno, ne volim ni da vidim.
Ja volim, brate, da prvo lepo sednemo i da diskutujemo, a posle mozemo i da se jebemo k`o mrsave svinje, ako nam bude do toga.
Vise puta mi se desilo da upoznam lika preko tih servisa za sparivanje, lepo se nadjemo, upoznamo, ja pocnem da pricam i da razvijam temu, a on me belo gleda i vidim da uopste ne slusa sta mu pripovedam, nego krisom zagleda kakvo mi je dupe.
Mislim, zagledacu i ja njegovo dupe rado, ali hocu prvo da uporedimo stavove, smisao za humor i sl.
Zato sam digao ruke od raznoraznih servisa za sparivanje.
Sto se Foruma tice, kvalitet mu se pre svega ogleda u razlicitostima medju korisnicima. Jedni uz druge, prilepljenih postova, stoje korisnici iz antagonistickih tabora, koji bi se u realnom prostoru ponasali kao rogovi u vreci. Raznoraznog sveta tu ima, a iz pisanih tragova se najbolje moze zakljuciti kakav je profil persone koja sedi ispred monitora i prenosi svoje misli na Forum.
Uzgred budi receno ( tj. napisano ) , veoma mi se dopadaju prilozi koje su ovoj temi dali Dina i jukie.