Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
obicno se ako vec nemas gorucu temu malo cita sta drugi pisu, pa pogleda koje su teme postavljene, pa na kraju postavljaju teme ... Pickice :)
Korisnikov avatar
By Rei
Juha, knedlice i abeceda! Pilecja. Mmmmm!
Mada abeceda i nije tako neshto interesantna. Bolje su knedlice! Kad ih sam napravim, pa su onako ukusne. Od abecede sam jednom iz dosade pisao imena. :lol:
Korisnikov avatar
By radoznala
Svi su se vec sve pitali, a prica se ni o cemu i o svacemu... Dve krajnosti u jednome...:zev:
Korisnikov avatar
By spark
bezi odavde koliko te noge nose...!!! veruj mi... :rida:

:smeh: :smeh: :smeh:

:kiss:

:flasher:
Korisnikov avatar
By Rei
spark jebem te u avatar izbalavim svaki put kad ga vidim :bale:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by At0S
spark jebem te u avatar izbalavim svaki put kad ga vidim :bale:
:smeh:

bas mi je pre par dana jedan forumas ( :love: ) trazio link na kome sam nasao slicicu :D ...

... ali ja najvise volim moj "default" avatar, koji najcesce i "visi" ispod naziva ""sparkovog" identiteta"... :leviathan: u stvari, verovatno necu puno pogresiti ako kazem - ispod naziva ""mog" identiteta"...

:kiss:
By Markky
:zvezda: :zvezda:

Jos jednom pozdrav za Bizon Pickicu :obraz:

Pisi o cemu hoces.....niko ti nista ne brani :jezik:
Korisnikov avatar
By weatherman
Volim kad ste ovako neozbiljni ranom zorom,ja sammislio da ste vi ozbiljni i zreli ljudi...hahahahah...bizone,pisi o tome kao smo neozbiljni,lol...:lood:
By Markky
ma cuti i pisi :alexis:

Nema vise offtopica....unic0rnela se topi u ozziju kojeg sam joj poslao

:fuck: :fuck:
Korisnikov avatar
By m..
Uglavnom small talk, ako te zanima koja pevacica ima vece krajnike - postavis poll u trach areni, ako otkrijes super flash igricu u kojoj je cilj 9ma nebitan) onda u zezanje i opustenclju, ostalo na random.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by m..
Uglavnom small talk, ako te zanima koja pevacica ima vece krajnike - postavis poll u trach areni, ako otkrijes super flash igricu u kojoj je cilj 9ma nebitan) onda u zezanje i opustenclju, ostalo na random.
ma bwee... ostalo nije ni vazno :smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Pickica :smeh:
Kako ti to pade na pamet...
Vidim ja puno originalnih tema od tebe ovde ne sekiraj se :lol:
By Shoplifter
Pocni da se svadjas momentalno sa nekim ovde, to ce te katapultirati medju zvezde foruma.
:grouphug:
Korisnikov avatar
By zozefin st
:wow:
bizon pickica nije mit
ona stvarno postoji....
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ fuf !! ali..
zasto joj je rod muski?
ili je on lezbejak? :hmm:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa, naravno da nije mit, žoži, nis' valjda mislila da je kragi poremećen, a ja poremećena k'o kragi i da tripujemo nepostojeće likove?

leave my hubby alone!

jebote, on i knedlice pravi.. :love:
vrati se, pičkice!
:sigh:
By Speculum Columbae
Ovde se, dakle vode urbane seks legende.
(poput muških genitalija na biciklu)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Evo, Deni sprema piletinu u kajmaku, a ja sedim i iscitavam teme tek da ubijem dosadu, mada je to nesto sto nikako ne mogu da ubijem. Suzana se seta po Denijevom stanu i vezba da kaki u pesku. Ocekujemo i jednu drugu suzano da dodje da me pozdravi i teta Dacu da mi da recept za NJENE knedle sa sljivama. Na brzaka sam presao preko Srpskog filma i skontao da je u pitanju zestoka mentalna jebacina, te da od horora postoji samo R u neverovatnoj psiho drami.

Neko lupa 'tako pozno' i mislili smo da su pljackasi, ali zapravo su neki drugi ljudi - sta god.

Eto o cemu pricamo... :)
Korisnikov avatar
By Blady
hahahahaha, jaooooo znala sam da ima koji post hahahahah
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ivanazuh

Evo, Deni sprema piletinu u kajmaku, a ja sedim i iscitavam teme tek da ubijem dosadu, mada je to nesto sto nikako ne mogu da ubijem. Suzana se seta po Denijevom stanu i vezba da kaki u pesku. Ocekujemo i jednu drugu suzano da dodje da me pozdravi i teta Dacu da mi da recept za NJENE knedle sa sljivama. Na brzaka sam presao preko Srpskog filma i skontao da je u pitanju zestoka mentalna jebacina, te da od horora postoji samo R u neverovatnoj psiho drami.

Neko lupa 'tako pozno' i mislili smo da su pljackasi, ali zapravo su neki drugi ljudi - sta god.

Eto o cemu pricamo... :)
Sad će tebi deni da ispuši kitu, pa ti misli neće više leteti okolo.
:yes: :bj:
By Hans
Bizone Pičkice, onog trenutka kad podvališ administratorima natrijum cijanid, moći ćeš o čemu god želiš. :krezavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!