Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by PauLiE za slamchicu svaka chast, moram da probam...... pod hitno....
Pobac'o si ?ini na sve nas pa se pitaš da li smo provalili, a?
Eskobare molim te, pa svako ko iole bolje poznaje ve?inu ovdašnjih forumaša, znao bi da nije pravo pitanje: Jeste li pod uticajem crne magije, ve? - Koliko ste ih dosad omaðijali?
Zar je mogu?e da si tako naivan da ne znaš s kim ovde imaš posla?
Elem,
najbolja metoda da se zadrži tip je slede?a:
Uzmeš jednu slamku za sok i bajanjem je proglasiš magi?nom.
Zatim ubediš tipa da je izuzetno uživanje kad mu neko preko slakme duva u rupicu od penisa i ,,izorališeš'' mu preko pomenute trske.
Tad je tvoj.
Gde god otišao, kad god uzmeš slede?i put tu slamku u usta, njegovom mozgu odasle?eš poruku da ti se vrati (ili mira nemao).
Uzgred, jeste li znali da postoji forum ljubitelja magije i paganizma?
http://paganizam.6.forumer.com/
Originally posted by MarkkyI moja baba se zvala Darinka... i bila je vra?ara (bar tako mama kaže*)... s tim što mi nije bila prava baba nego baba-strina ili tako nešto.
Moja baka se zove Darinka
Originally posted by PauLi
Gde dimi tu i vatre ima, ali ne verujem da mu je potrebno da se bavi maðijama.
De?ko poseduje kvalitet i bez toga.
Originally posted by *deni*Znash kako se kaze...Davljenik se hvata za slamku...a zli ljudi to i te kako znaju da iskoriste....Originally posted by EscobarPa je bas nasla da se prehranjuje zaludjivanjem naroda, terajuci ga da vezuje cvorove na gacama, ne bi li se oslobodio crne magije?
Deni, pa mora i ona od necheg da zivi....
Gde ce ti dusa, baba Darinka?
Originally posted by PauLi-->> da ne ne bude zabune, administratorka Freya na tom forumu koje si naveo nisam ja. Koristim drugo ime.
Uzgred, jeste li znali da postoji forum ljubitelja magije i paganizma?
http://paganizam.6.forumer.com/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!