Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Odem ja nešto poslom do aerodroma pre 2 dana i zamislite da na šalterima provalim da rade sve neke tetke,lol
Pa vidi im se brate da su gay...
Onaj na Italijanskom šalteru sav maše ru?icama i objašnjava,mada simpati?an je...
Na ruskom radi neki matori,baš tetkast...
Na Britanskom jedan jako fin gospodin koji mi se divno nasmešio i objasnio sve isfeminiziranim glasom...

Pitam druga kasnije,šta je bre ovo,on mi objasni da je to normalno i da tamo rade puuuuno gay-eva i da je to poznato,samo on zna par njih...možda je i direktor ili neki šef tamo gay pa takve i upošljava...
Padoh u iskušenje da pitam da nemaju koje radno mesto više ,hehe :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa logicno da su gay, kad je i Velja Ilic gay. Dovlaci ministar "svoje " u svoj resor.
Ma daaaaaaaaj bre, ti izgleda u svakom drugom na ulici vidis derpe-a? :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ZvezdasBG
Pa logicno da su gay, kad je i Velja Ilic gay. Dovlaci ministar "svoje " u svoj resor.
Ma daaaaaaaaj bre, ti izgleda u svakom drugom na ulici vidis derpe-a? :lol:
Ma Zvezdas odi majke ti do aerodroma pa se uveri sam,a i ljudi su mi rekli...a to si u pravu što ljudi pune svoje okruženje istim ešablonom ljudi,lol

Eh svi...ma imam senzor za njih...jednostavno ih vidim...može da bude str8 koliko ho?e i tako da se ponaša,ako ima gay afinitete ja ga namirišem :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
E cela ta aeroflota od kapetana preko stjuardesa/stujarta i sluzbenika na shalterima je 90% gej. mislim to je strashno :)
Korisnikov avatar
By moris
bas sam o tome dosta razmisljao i dosao sam do zakljucka da to mora tako - naime, ne znam koja bi str8 macho mushkarchina radila sve ono sto mora jedna stjuardesa: daklem sluzenje rucka, posluzivanje, udovoljavanje vasim najrazlicitijim zahtevima i zakeranjima i sve to uz tone i tone ljubaznog osmehivanja i strpljenja - naravno da to moze samo gay stjuard. mislim da bi svaki "normalan" tip nakon zahteva: I da li biste mogli da mi donesete jos jedno chebe da se pokrijem, nesto mi je znate hladno. - doneo doticno i onda me zadavio sa njime.

Sa druge strane sretan sam sto je tako jer mnogi slatkishi ulepsali su mi mnoge (inace ubitacno dosadne) sate letenja.

I samo da ne bude zabune tj. da im ne vredjamo profesiju oni vise nisu stjuardi/stjuardese vec su sada 'cabin crew' :grin:
Korisnikov avatar
By tramp
mene u kanadi na saltru spasi lezba a do nje radi gay tip - mislim ovo je INTERNACIONALNA ZAVERA!!!!! :f5:
Korisnikov avatar
By KiWi
mene je muvao ... pre par godina doduše jedan pilot Jata ... a ubrzo zatim nasko?io na mene jedan šalteraš sa aerodroma ... mada, koliko sam informisan, on više ne radi, pa ne verujem da se našao tamo kad si bio ti tamo :D ... ovaj ina?e uopšte nije fem... ali kad se opusti i raspekmezi ve?a je žena od svih mojih roðaka skupa.. maše ru?icama, koluta okicama... u ðuska uz cecu ko mator!
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by moris
bas sam o tome dosta razmisljao i dosao sam do zakljucka da to mora tako - naime, ne znam koja bi str8 macho mushkarchina radila sve ono sto mora jedna stjuardesa: daklem sluzenje rucka, posluzivanje, udovoljavanje vasim najrazlicitijim zahtevima i zakeranjima i sve to uz tone i tone ljubaznog osmehivanja i strpljenja - naravno da to moze samo gay stjuard. mislim da bi svaki "normalan" tip nakon zahteva: I da li biste mogli da mi donesete jos jedno chebe da se pokrijem, nesto mi je znate hladno. - doneo doticno i onda me zadavio sa njime.
Hahahahah. :lol:
Taj posao bi radili isti oni koji bi u kaficu radili kao konobari. Chak moje mishljenje je da bi pre radili kao stjuardi neko kao konobari. :)

Inache, kako ih nije sramota da se zaposhljavaju tamo, treba ih sve zakopati... :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!