Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Myselfzaboravila si sveto trostvo: liza, bett and barbara... a tu je i kylie, sarah jessica parker... pa judy (majka na lizu), marylin & elisabeth....
Zasto gay (dobro.... i trans i biseksualni) muskarci imaju zenske gay ikone kao sto su Madonna, Cher, Marlen Ditrih, Greta Garbo itd., a homoseksualne zene (dobro.... i trans i biseksualne) nemaju muske?
Bas cudno...
Originally posted by MyselfJao jeste, homofob ... zaboravih tu ?injenicu .... ... ali žene se lože, šta je tu je : ... po meni je Madona neprevaziðena (Sher jedva može da se približi) ... ali kad Robi pusti glas nema te Madone koja može da mi bude pred o?ima ... .. trudim se jer je tema dobra
Eminem je uzasan homofob. Covek mrzi homoseksualce!
Zene iz "stranih zemalja", vi niste normalne.
Kiwi bas se trudis..
Originally posted by Myselfeminem je pametan biznismen-umetnik ..... Le bourgeouasie gentlehomme
Eminem je uzasan homofob. Covek mrzi homoseksualce!
Zene iz "stranih zemalja", vi niste normalne.
Kiwi bas se trudis..
Originally posted by MyselfVidis, interesantno pitanje.
Zasto gay (dobro.... i trans i biseksualni) muskarci imaju zenske gay ikone kao sto su Madonna, Cher, Marlen Ditrih, Greta Garbo itd., a homoseksualne zene (dobro.... i trans i biseksualne) nemaju muske?
Bas cudno...
Originally posted by *deni*Evo ja sam izuzetak sto se govorenja u muskom rodu tice (ponekad)... Ali nemam ikone ipak Sto se Madonne tice - skoro sam sedela sa Seamanom i jednim njegovim prijateljem (koji je takodje gay) i jedno sat vremena oni samo pricaju o njoj, albumima i sta ti ja znam... (prestala sam da slusam i pocela da pricam sa ljudima koji su sedeli za susednim stolom:lol: ). Kad smo izasli Seaman kaze da se bas trudio da ne pricaju mnogo o Madonni kako bih i ja bila ukljucena u razgovor... Kako li je kad je mnogo...Originally posted by MyselfVidis, interesantno pitanje.
Bas cudno...
To valjda ima nekakve veze i sa tim sto pederi cesto vole da se oslovljavaju u zenskom rodu, a nikada nisam cuo niti jednu devojku da o sebi govori u muskom.
Originally posted by pazzazMeni se vise svidja Running on EmptyOriginally posted by UlixMada je poznatiji po ulozi Mike-a u My Own Private Idaho. Umro je 1993 od overdose-a ispred "The Viper Room" kluba u L.A.-u.
Je li to onaj plavusan iz Lumetovog filma "Running on Empty"? On je umro, zar ne?
On je gej?!
Originally posted by pazzaz
Da bi bio gay ikona ne moras da budes gay vec da si obozavan- postovan od strane gay populacije
npr.
Judy Garland
Streisand Barbra
Diana Ross
Princeza Diana
Marlene Dietrich
Amanda Lear
Lennox Annie
Natalie Wood
Greta Garbo
Marilyn Monroe
Joe DiMaggio
Marlon Brando
James Dean
Grace Kelly
Jean Harlow
Gene Kelly
Fred Astaire
Rita Hayworth
Lauren Bacall
Katharine Hepburn
Bette Davis
................................
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!