Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

De�ava li vam se nekad da ne mo�ete da verujete koliko je svet mali.

Neverovatno �ta se ju?e ispostavilo.

Pre par godina za mene se zagrejala devojka D. iz studentskog grada pa me je pozvala kod nje ne znajuci da sam gej. Kako mi se pribli�avala u onoj tesnoj sobici, tako mi se sve vi�e jeo smoki i pila koka kola, pa samo joj predlo�io da ne�to kupimo pa da se vratimo. oti�lo smo po smoki, �etali se po Novom Beogradu, ali kad je trebalo da se vratimo ja sam se naprasno ,,setio da negde �urim''.

Tako je D. izvisila i otad mi se nekoliko puta javila ali sam izbegavao da je vidim.

Ju?e se ispotavilo da je ona trenutno u vezi sa cimerom mog dragog Ulixa. I da se kre�u u sobi kad Ulixa nema (i kad ga ima, ne prestaju) dok Ulix ne sme da dovede mene jer je cimer u fazonu: Kad ti do�e devojka, tek tad ?u iza?i iz sobe, ne teraj me pre vremena! (Ulix ne sme da mu se autuje)
Kad je devojka D. povezala s kime joj se cimer od de?ka dru�i, navodno joj je ulep�an dan.
Jebem ti sudbinu, ispostavi?e se da ?emo se i ona kre�emo u istoj sobi ali ne jedno s drugim.

Drugi slucaj je ro�endan Du�ana Maljkovi?a.
Bilo je najavljeno da ?e do?i skoro sve sami gejevi plus neka lezbejka i strejt drugarica a samo jedan strejt de?ko s Du�kovog fakulteta.
Ispostavilo se da je ba� taj strejt de?ko, Du�anov kolega, koji ka�e da ceni Du�ka kao filozofa ali je u maloj meri i homofob, niko drugi nego moj rodjak F.K. koji je kod Maljkovi?a zapucao iz sela udaljenog 30 km od Beograda, gde ina?e �ive deda i baba (koja ?esto pose?uje babu od doti?nog jer su sestre od tetke)
A mislio sam da sam jedini u familiji koji ceni filozofe.

Ima li ko neverovatniji primer?
Korisnikov avatar
By ciceron
HAHAHAHAH.
Prvo sam procitao tekst pa tek onda video koji forumas ga je napisao. I zato mi je smesno :)
Filice, pa ti si super!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kad sam kupio komp pre nekih 5 godina visih na str8 chatu skoro pa svako veche i tu ja naravno upoznam gomilu ljudi i 'sprijateljim' se sa par njih, izmedju ostalog s devojkom iz Bosne, chak smo se mi i 'skumili' te bejah svedok na virtuelnom venchanju iz zahebancije...

I tu je oboje prestao interes za chat, a kontakt van njega nismo odrzavali par godina..

Da bi, u II semestru na lab. vezbama ne znajuci sta da radim od dosade (ta vishe mi je muka da slusham kako se radi u wordu, excelu i accessu) zaboo na net i reko aj da vidim shta ima na chatu.

I ugledam nick te devojke i sve odusevljeno 'desi' 'sta ima'.. kaze 'na faxu'.. reko i ja sam :) i odradim ja /whois i vidim IP mog faxa :) ))))))))

Da stvar bude gora, devojka je sedela na kompu pored mene jer ide sa mnom u grupu i jer smo se skontali tamo u nekom malom dustvu :) )

Siti se ismejasmo :)

A pricha josh nije gotova.. Devojka nosi moje prezime :smeh: I lozi se na mene :shrug:

Mislim bio bi happy end, samo da sam ja str8, al da mi neko prichao ne bum poverovao :)
Korisnikov avatar
By weatherman
Ja sam veceras skontao kako je svet mali zaista... posto sam ja lik koji bas i nesto ne drzi nesto preterano rodbinske veze,ne da mi se...odlucila porodica da mene upozna s nekim rodjakom koji zivi u Banatu.I tako mi odemo sve po ps-u,upoznavanje,sta radis,kako si,ides u skolu,bla-bla,trutj-trutj ali meni je zapalo za oko da je decko verovatno gay ali sam komentar zadrzao za sebe i iskreno cak ga i zaboravio.
I veceras na chatu,ja posumnjam u nekog lika...i rec po rec i ja provalim da je to moj rodjak,njak ili mozda i nije...lol...:roflmao:
Korisnikov avatar
By Draco
Odlucila ja pre par godina da prevarim devojku :) kasnije se ispostavilo da ta sa kojom sam htela da je prevarim zivi sa ortakom iz odeljenja te moje devojke.. Plus je familija moje devojke bila na svadbi kod te cice2...

Trenutno ne mogu da se setim ni jednog vise primera, ali bilo ih je, nije da nije. Mada ja kontam da je ceo svet jedno veliko selo <bilo je i par internacionalnih primera> i da bih eventualno van Suncevog sys/a uspela da ne naletim na nekog ko zna nekog ili ko je nekako cudno konektovan sa mnom.
Korisnikov avatar
By KiWi
1. Kada sam završio srednju školu (dakle kada sam otišao po diplomu) saznao sam da mi je profesorka termodinamike relativno blizak rod .... a toliko mi je muka zadavala tokom školovanja... ne da je mali, nego je premali.. kao španska serija .. svako sa svakim ima neku vezu...

2. Jedan moj fuckbuddy i još jedan moj fuckbuddy su meðusobno ušemljeni... a da se to u vreme kada su naša fakanja bila redovna niko pojma nije imao ... :lol:

3. Trenutni de?ko moje prve ljubavi i moje prve devojke je najve?a pasivuša grada beograda :( ... sa kojom sam ja nekada imao nešto... premali svet :( nije fer :(
Korisnikov avatar
By 2kune
Jednom vrlo jaaako - kad sam upoznao Eyu :D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Samo u jednom slucaju:

Idemo u kafanu:
Draga i ja
Moj drug iz srednje skole sa devojkom
Njena sestra sa muzem
Drugarica iz srednje skole sa momkom, sestrom i sestrinim muzem
Koleginica sa fakulteta moje devojke sa muzem
Koleginicina sestra sa momkom
Kolega sa posla moje devojke sa zenom, njenom sestrom i momkom
Moj dobavljac komjutera sa devojkom, njenom sestrom i sestrinim muzem
2 cerke pacijentkinje moje keve, jedna sa muzem, druga sa momkom

Sve u svemu, nas 6.
Korisnikov avatar
By Loni
Jebote Njuškalo, živiš li ti u nekom selu ili si takva zvezda da te zna Beograd ceo?
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by PauLi

Ju?e se ispotavilo da je ona trenutno u vezi sa cimerom mog dragog Ulixa. I da se krešu u sobi kad Ulixa nema (i kad ga ima, ne prestaju) dok Ulix ne sme da dovede mene jer je cimer u fazonu: Kad ti doðe devojka, tek tad ?u iza?i iz sobe, ne teraj me pre vremena! (Ulix ne sme da mu se autuje)
Kad je devojka D. povezala s kime joj se cimer od de?ka druži, navodno joj je ulepšan dan.
Jebem ti sudbinu, ispostavi?e se da ?emo se i ona krešemo u istoj sobi ali ne jedno s drugim.
Do not worry, sa mnom necete imati pomenutih problema... :comingout: :bubbles: :wcsolja:
By Ulix
Originally posted by Escobar

Do not worry, sa mnom necete imati pomenutih problema... :comingout: :bubbles: :wcsolja:
Zato vec sad predosecam da cemo se vrlo lepo slagati. (Jos samo da nadjemo negde DVD Otvorena vrata pa da se zivot pretvori u cistu idilu... :yay: )
Korisnikov avatar
By Dina
Posle raskida sa mojim bivsem ja krenem da upoznajem ljude i kako malo vise pocnemo da pricamo ili pokazem fotografije - ispostavi se da znaju mog bivseg (otprilike iz vremena kad smo mi bili zajedno a ja ih ne znam)... Za sve i nekako ali zao mi je za jednog muskarca koji mi se bas dopao a pricao je i ja njemu, druzili smo se a kad je saznao za tog bivseg prestao je i da se druzi sa mnom, a o necemu vise i da ne govorim... Nakon toga srecem bivseg koji se smeska i kaze da zna sve sto mi se desava, da je nasa ljubav bila prava kad u ovolikom gradu, od tolikih osoba mi nailazimo na iste ljude!
Korisnikov avatar
By Escobar
@Ulix....Ma naci cemo, imam durgaricu koja ima to na vhs-u mozemo da narezemo..... :hvala: :dancing:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Njuskalo
Samo u jednom slucaju:

Idemo u kafanu:
Draga i ja
Moj drug iz srednje skole sa devojkom
Njena sestra sa muzem
Drugarica iz srednje skole sa momkom, sestrom i sestrinim muzem
Koleginica sa fakulteta moje devojke sa muzem
Koleginicina sestra sa momkom
Kolega sa posla moje devojke sa zenom, njenom sestrom i momkom
Moj dobavljac komjutera sa devojkom, njenom sestrom i sestrinim muzem
2 cerke pacijentkinje moje keve, jedna sa muzem, druga sa momkom

Sve u svemu, nas 6.
My brain hurts. :shok2: :nerd:
Korisnikov avatar
By Stripi
Pošto ja imam vrlo slabo pam?enje (djelomice prouzrokvano alkoholom) teško je da ?u skužit da je svijet mali jer se ni?eg ne?u sje?ati :D
Milsim da sam ovo skroz krivo napisao, but jebiga, 1 ujutro je, ja umoran, radio, dopisujem se sa zgodnim Splicom (ne, nije 2kune u pitanju :nono: )....ah...
Korisnikov avatar
By Frizerka
"kako je svet mali"...reche slon i ugazi u mravinjak :trampolina:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by PauLi
Jebote Njuškalo, živiš li ti u nekom selu ili si takva zvezda da te zna Beograd ceo?
Zvezda, definitivno.

:oskar:
Korisnikov avatar
By Stripi
I ne znam ima li osobe koja na dan današnji, godine Gospodnje sumnja u to...
Korisnikov avatar
By *deni*
Svet je zaista mali, pogotovo za nas koji iza sebe imamo jako puno zivotnog iskustva i bogatu biografiju.
Eto, bas mi sad pade na pamet EYINA ovogodisnja rodjendanska zurka.
Krenem ja tako na rodjendan, kad u blizini EYINOG stana sretnem Goraana, koji je sa zurke sisao da kupi cigarete u obliznjem dragstoru. Resih da mu pravim drustvo dok ne obavi kupovinu i usput ga pitah ko je sve od zvanica stigao na zurku.
Medju nabrojanima, spomenuo je i ime izvesnog momka koji studira medicinu.
"Ju mene grdna" - uzvajkah se ja - "Crna gorandjela, da to nije moj bivsi momak, sa kojim sam se razisao pre tri godine, na prilicno mucan nacin ? "
"Nemam pojma" - odgovori mi gorandjela :sweet:
Ispostavilo se da to zaista jeste bio moj bivsi momak sa kojim sam se pre tri godine razisao na prilicno mucan nacin, ali posto je proslo tri godine, zaista nije bilo razloga da se fino ne pozdravimo i ne popricamo.
Eto kako je svet mali. Niti sam znao da EYA poznaje tog mog bivseg momka, a jos sam manje ocekivao da cu ga sresti na njenoj rodjendanskoj zurci. :party:

Imam slicnih primera jos mali milion, ali je ova prica najsvezija i nekako je kuriozna za ovaj Forum i za ovu temu.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By Frizerka
"kako je svet mali" i izlogovah se sa foruma... :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Stripi
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

:shok:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

I ne mora da se trudi da se loguje vise ikada!

Ionako je zrela za banovanje.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uff cek se setim...
1. Cika Unicorn i ja smo isli u istu osnovnu....
2. Video sam mog prvog decka, i moju prvu devokju pre par meseci, sada su u braku i imaju sina koj se zove kao ja...
3. Dva moja bivsa su rodjena braca...
By Markky
Ovo pod 3 se i meni dogodilo....bili su blizanci :smeh:

Samo je bilo kasno kad sam ukapirao... :vezan:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by 2kune
Jednom vrlo jaaako - kad sam upoznao Eyu :D
a je ti bija dobar izraz na licu kad smo se nasli isprid takvuda :D
treba si vidit moj kad mi je elinne pokazala fotku iz splita :eya:
:kiss:

za denija i mog druga :grouphug: :cvetduga:

imam bas mnogo situacija koje dokazuju ovu teoriju, te ih necu ni prepricavati vec se samo sloziti DA; SVET JE DIVNO MALO I PRIJATNO MESTO :tos:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Markky
Ovo pod 3 se i meni dogodilo....bili su blizanci :smeh:

Samo je bilo kasno kad sam ukapirao... :vezan:
Da ne pricamo o istim?:hekla:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Mr.Ja
2. Video sam mog prvog decka, i moju prvu devokju pre par meseci, sada su u braku i imaju sina koj se zove kao ja...
Looooooooooooooooooooooooool!!!

Najjaca fora koju sam cuo do sada!

Znaju li sve jedno o drugom?
Korisnikov avatar
By m..
Cula sam sa raznih strana bajke o bakinoj prijateljici koja ume da gleda u solju (ne da ume, ta sve vidi, ne da mi je pogadjala koliko cu ispita poloziti, nego je znala i ocene), anyway nju pola grada juri da im gleda u solju, gde su i kako culi za nju, meni je misterija.

Davne '98. sam nasla decka, on je tada ziveo u Parizu, pa je bio na raspustu, ispostavilo se ne samo da moj cale zna njegovu kevu, vec i da moja keva zna njegovog caleta, slag na tortu je bio da su nasi porodicni prijatelji njihovi kumovi i da smo se kao deca sretali na rodjendanima (to nas dvoje nismo znali sve dok on nije svratio do mene pa se prica razvezla). Anyway ta veza uopste nije uspela, sad smo dobri prijatelji.

Cale jedne moje bivse je isao sa mojim calcem u osnovnu, isto se zovu, meni je to bila dovoljna zona sumraka da ne pitam caleta da li se poznaju.

Ispostavilo se da su mi dvoje asistenata na mom faxu neki dalji rod, s dedine strane, ja te ljude nisam ni znala, nego sam se izbecila kad sam ih videla na nekoj sahrani.

Kulturni Jelen tvrdishe da njen stari znashe mog dedu. A i moja tetka je profan na njenom faxu.

Na kraju sam skapirala da jedan caletov prijatelj zna dobrog prijatelja Ume Thurman, mozda ta poznanstva iskoristim u storkerske svrhe kad prikupim materijalna sredstva. Kao klinka sam bila sa Zan Mark Barom na zurci, nego nisam znala ko je.

Sedim sa koleginicama i radim nesto za fax, i cujem se sa ortakom, ugovaram neku kafu, on kaze moze za dva-tri sata, dolazi mu neki mali na kres. U drugoj sobi buraz sedi sa ortakom, ortak krece, kaze smara ga neki peder, mora da ide do njega, ko drugi nego onaj moj ortak s pocetka pasusa (posle su bili zajedno neko vreme, s tim da ovaj drugi nikako da se outuje samom sebi). Sad je taj burazov ortak sa mladjom sestrom moje prijateljice, koja je najbolja drugarica burazove bivse (koja je opet mladja sestra moje drugarice), a njihova treca drugarica mi je sinoc 3 sata pricala kako vise ne moze da muskarcima. Negde se u nekom trenutku dogodila bizarnost da se mladja braca i sestre moje shire ekipe druze medjusobno (i sparuju u milion kombinacija).

Anyway, nekako vec 5-6 godna nisam upoznala nekog ko nije isao u osnovnu ili srednju sa nekim koga znam, ili bio sa nekim koga znam, ili zna brata il sestru nekog koga znam. To se odnosi i na ljude iz tipa Kraljeva.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Njuskalo
Originally posted by Mr.Ja
Looooooooooooooooooooooooool!!!

Najjaca fora koju sam cuo do sada!

Znaju li sve jedno o drugom?
Ne znam, niti smem da pitam.... :bicikl:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!