Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
No?as sam shvati da pravih prijatelja realno nema. Svi smo se sami rodili i sami kroz ovaj život moramo da guramo... svako ?e te pre ili kasnije ujebati... na moju žalost, ja sam budala koja pojedinim ljudima dajem prevelik zna?aj u svom životu... do sada se niko nije dokazao kao dovoljno vredan...

No?as sam trebao da idem u Trezor. Ali.. nisam otišao. Moj nekadašnji najbolji ortak jutros je otišao za Bosnu... tamo ima neku rodbinu, tamo ?e raditi, tamo ?e živeti... koliko sam shvatio neko ga juri (ranije je bio narkoman, pa se skinuo sa droge, pa je opet po?eo i uvalio se u dugove)....

No?as sam bio kod njega u dva navrata, od 20h-23h i od 02h-06h .... kada sam prvi put bio kod njega iz nov?anika mi je izvadio sve pare(nekih 30e u dinarima) dok sam bio u klonji i kada sam ja otišao te pare je nekom dao ili negde sakrio... jebeš pare, uvek mogu sebi da zaradim dovoljno da mogu da uživam u životu, a i keva mi ?esto tutne lovu u džep... nije problem u lovi, problem je što je ?ovek pored koga sam provodio no?i u bolnici, nosio mu sve stvari sa jednog kraja grada na drugi, selio ga svojim kolima i prikolicom iz jedne ku?e u drugu odlu?io da me ujebe... i da se posle toga kune kako se sve to nije desilo, kako sam ja lud i kako sam na njega besan što ide pa sam izmislio lovu kao razlog ..... Sve što smo mi gradili od prve godine srednje škole on je sad ujebao ... jebote tolike sam mu stvari kupovao, poklanjao... koliko je puta ru?ao kod mene kad njegovi odu u vikendicu, kako bi mu ostale pare za provod... ne znam kako se kaže superlativ od razo?aran, a i to ne bi bilo dovoljno.. još se gore ose?am... ubijen sam u pojam...

i kako ja sad nekome da verujem? .. kako, kada je jedina osoba u koju sam imao poverenje (jedino sam se njemu od mojih prijatelja autovao) ujebala?

Zar je njegov ponos vredan tih para? Nešto mi govori da ?e se on kad tad vratiti i da ?e me tražiti.. ali da ?e tada biti kasno... jbg. ko se jednom o mleko ope?e i u jogurt duva.

Trebalo je da poslušam Sparka, da odjebem skota i odem u Trezor!
Korisnikov avatar
By 2kune
Da, trebalo je. Ali ponos sa time nema veze. To nije bio on - to je bila droga. Svaki narkoman ?e ti to napraviti prije ili kasnije, i baš ?e ti tako karakteristi?no lagati u facu kao da je svetac. Ne osuðuj ga previše za to, osuðivat ?e on više sebe nego što ?eš ga ti ikad mo?i osuditi kada bude krenuo sa procesom skidanja. Imaš tu jednu fazu ogromnog kajanja u procesu ostavljanja od droge gdje ljudi znaju ridati danima zbog svega što u?iniše. Vidio sam to i mogu re?i da mi mehanizam jako sli?i PTSP-u.
U svakom slu?aju, ako je on ovisnik, i ako je to u?inio zbog droge (a po svemu što si napisao tako izgleda), nemoj ga odbiti kada ti ponovo doðe. Ali skrivaj pare i ne vjeruj u nijednu pri?u šta ti ispri?a. Dok se ne riješi droge on jednostavno nije on i toga moraš biti svjestan i sa time se pomiriti. Nije do kraja svjestan da laže i krade, odnosno to mu je na?in života. Ali tu negdje unutra krije se ona osoba koja je zaslužila tvoju ljubav (prijateljsku ili kakvu drugu, nebitno). Ako ga samo odbiješ ta osoba unutra ?e se povrijediti jednom a narkoman ?e i?i dalje svojim putem. No ako ga prihvatiš, ali ga tetiraš ko narkomana i ne vjeruješ mu, tada ?e ta osoba unutra biti stalno izazivana da se pojavi i da se vrati. No cijelo vrijeme ?eš se svaðati sa narkomanom. Ali jebiga, to je tako... Droga i život ne idu skupa...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by 2kune
Ali skrivaj pare i ne vjeruj u nijednu pri?u šta ti ispri?a. Dok se ne riješi droge on jednostavno nije on i toga moraš biti svjestan i sa time se pomiriti. Nije do kraja svjestan da laže i krade, odnosno to mu je na?in života. Ali tu negdje unutra krije se ona osoba koja je zaslužila tvoju ljubav (prijateljsku ili kakvu drugu, nebitno).
Tu si potpuno u pravu. Ali, koliko ti tvoj ponos dozvoljava, da nastavis "odnose" s tom osobom...cak i pored toga sto znas da mu je primarna ideja da te koristi?
Korisnikov avatar
By 2kune
Nije mu primarna ideja da te koristi. Primarno mu je da doðe do droge. Koristit ?e svakog i svaku priliku. Ali unutra je zatvoreno ono ljudsko bi?e koje poznaš od ranije. I ono jako pati. Što ?e ti ponos ako ti prijatelj umire?
Korisnikov avatar
By KiWi
A šta ako to što ja poznajem nije više tu? šta ako se promenio i iskvario? Zašto bih ja trošio svoje vreme i živce na nekog ko to ne zaslužuje? I on i ja smo se družili sa istim društvom, neki se drogiraju neki ne. kako meni nikad nije palo na pamet da se uduvam, ušmr?em neko govno ili se ?eškam iglom po veni? to je do njega, ne branite ga!
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by Kiwi
A šta ako to što ja poznajem nije više tu? šta ako se promenio i iskvario? Zašto bih ja trošio svoje vreme i živce na nekog ko to ne zaslužuje? I on i ja smo se družili sa istim društvom, neki se drogiraju neki ne. kako meni nikad nije palo na pamet da se uduvam, ušmr?em neko govno ili se ?eškam iglom po veni? to je do njega, ne branite ga!
Kiwi, mislim da odredjenu osobu niko ne brani a ti budi srecan da ti je karakter toliko jak i cvrst, da si mogao da funkcionises bez svega toga i da ti to nije bilo potrebno radi zabave, ubijanja dosade ili povlacenja u neki svoj svet gde se osecas sigurnim.

Nazalost ljudi na narkoticima jako cesto kako ti kazes "ujebu" i mnogo blize ljude od prijatelja, npr.roditelje... Ja sam poznavao jednog decka koji je stvar po stvar prodavao iz roditeljske kuce, da bi obezbedio sebi narkotike, dok nije ispraznio celu kucu, a ne verujem da je hteo roditelje "ujebati"... to je jednostavno nagon ka tome da njegova potreba bude zadovoljena, mozda se vec sada kaje zbog toga sto ti je ucinio, ali ja verujem da mu nisu nestale sve te godine koje ste proveli zajedno, tek tako... takodje verujem da ce te potraziti, i izvinuti se a na tebi ce biti da mu oprostis ili ne... samo kad dodje do toga, zapitaj se da li smo mi toliko bez mana i gresaka da sudimo i osudimo drugog...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Trebalo je da poslusas Sparka, makar u onom delu da odjebes skota. Ako nista, onda zato sto je uvek dovoljno blesav da izgovori istinu.

A sad, nazad na pocetak - pravih prijatelja ima ili makar ima ljudi koji ce te postovati, mada mnoge stvari u zivotu moras da uradis sam. Nije problem toliko u njima, koliko u tebi, sto ne umes da ih razlikujes.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Postoji jos jedan ugao posmatranja:

Zasluzio si to sto ti se dogodilo, zasluzio si i vise jer si i ti njemu bio lazan prijatelj koji nije nista uradio da mu pomogne da se izbavi od problema sa drogom.

Pazi da ti se ne ponovi.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne postaje se narkoman zbog slabog karaktera. Niti je to što narkomani rade uvjetovano nagonom. Uvjetovano je ogromnom fizi?kom i psihi?kom patnjom zbog koje i rade sve što rade - da bi je izbjegli. Sad se zamislite koliki je to poriv i kolika patnja kada svi narkomani rade isto i sjebavaju i sebe i druge. Molim malo respekta nad tako jasnim fenomenom. nije u pitanju slabost karaktea niti nekakav fiktivni nagon za drogom.
Narkomanom nitko ne želi postati, to se jednostavno desi, baš kao što se desi ovisnost o nikotinu. Nikome cigara nije isprva bila draga, a ipak ima masu ljude što je duvani. A heroin i kokain jaaako su dobri kad ih se proba. Po meni narkomani imaju više opravdanja od puša?a...
A život ne mazi sve jednako...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Njuskalo

Zasluzio si to sto ti se dogodilo, zasluzio si i vise jer si i ti njemu bio lazan prijatelj koji nije nista uradio da mu pomogne da se izbavi od problema sa drogom.

Pazi da ti se ne ponovi.
Veruj mi da sam u?inio sve što je bilo u mojoj mo?i.. i prošli put smo uspeli! ... bar je tako izgledalo... pio je neke tablete i kao bio je Ok.... a onda je ponovo po?eo... kada su ga skoro svi odbacili, ja sam (uz još par ljudi) ostao uz njega, gledao ga kako se mu?i i bio mu oslonac.... i posle svega toga on meni da mazne pare! ... pa da imam trip da ?e mi neko maznuti pare ja bi njemu nov?anik na ?uvanje dao!!!!!!! ja sam imao totalno poverenje u njega! Ne verujem da je toliko van sebe da ne može da pogleda dalje od ovog trenutka i da shvati da ?u mu ja trebati u budu?nosti (kao što ?e on trebati meni) .. jbg... jednostavno ne mogu da verujem da se ovo desilo :rida:
Korisnikov avatar
By Myself
Covek je bolestan! On ne gleda na to kao ti. Kada upadnes u narkomansku krizu u stanju si rodjeno dete da prodas, a ne da uzmes lovu prijatelju.

Problem u prijateljstvu je u ocekivanjima. Ako ti od narkomana nisi ocekivao tako nesto, naravno da te je razocarao njegov postupak. On danas pojma nema sta je uradio tebi, jer se do sad sigurno vec "uradio" i sada je negde "izvan planeta".

Narkomanu treba istinaska ljubav ako uopste zeli da se iscupa iz zavisnosti. Znam neke kojima ni ne pada na pamet da se lece, iako znaju da polako nestaju...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Njuskalo

Pazi da ti se ne ponovi.
Veruj mi da sam u?inio sve što je bilo u mojoj mo?i.. i prošli put smo uspeli! ... bar je tako izgledalo... pio je neke tablete i kao bio je Ok.... a onda je ponovo po?eo... kada su ga skoro svi odbacili, ja sam (uz još par ljudi) ostao uz njega, gledao ga kako se mu?i i bio mu oslonac.... i posle svega toga on meni da mazne pare! ... pa da imam trip da ?e mi neko maznuti pare ja bi njemu nov?anik na ?uvanje dao!!!!!!! ja sam imao totalno poverenje u njega! Ne verujem da je toliko van sebe da ne može da pogleda dalje od ovog trenutka i da shvati da ?u mu ja trebati u budu?nosti (kao što ?e on trebati meni) .. jbg... jednostavno ne mogu da verujem da se ovo desilo :rida:
Bolje veruj da se dogodilo jer se i dogodilo.

Mada mislim da si budala kada bi dao narkomanu pare na cuvanje. To je gore nego kao kada bi dao Spaku votku ili meni cokoladne kolace na cuvanje. Pa ko moze da odoli tolikom iskusenju!?!?!?!

Prijateljstvo, prijateljstvo, ali mozda ce te ovaj slucaj nauciti da razliciti ljudi razlicito barataju razlicitim kategorijama poverenja, a sve u skladu sa sopstvenim sistemom vrednosti.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma kiwi, kad te proðe ljutnja vidit ?eš da je to normalno kod narkomana. Nije mi cilj njega braniti ve? ti o?u re?i da njemu vjerojatno još puno zna?iš iako ti je digo pare i da su mu vjerojatno bio zadnja opcija za zajebat.
A zamjenska terapija je go kurac. Samo produžava agoniju.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
A mozes i da naplatis - recimo 3 pusenja. Tako bi ga i obucio da zaradjuje za zivot...
Korisnikov avatar
By KiWi
@2kune: Nisam ljut. Razo?aran sam.
Korisnikov avatar
By 2kune
@2kune: Nisam ljut. Razo?aran sam.
Znam dušo. No ti ?eš se od(razo)?arat a on ne?e tako lako... Jebiga...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja par miniuta pokusavam da zamislim da to meni neko priredi, od mojih prijatelja tog ranga - ali ne uspevam.

Sto znaci, prvo, da naivnost nije samo tvoja odlika. Ako te tesi.
Drugo...Na neka svoja manja razocarenja u zivotu sam gledao ovako - dobro je sto se desilo, dobro je sto je ispalo tako, sada znam ko je kakav, sada znam sa cim raspolazem, kakvim ljudstvom oko sebe. I to je to.

Da dodam i to da mislim da apsolutno nije neka tvoja ni greska ni krivica, posebno ne u smislu njegovog narkomanisanja. To nije tvoj poso da radis i tu, makar i najvace prijateljstvo - nije nikakva kompetencija i faktor.

Moje pesme. Moji snovi. Marsovo dupe.
http://www.banknoteworld.com/notedir/mappage.html
By fazza
Treba da budesh ponosan na to shto si toliko godina pokushavao da mu
pomognesh i shto si mu pomagao, on je gubitnik. Sa narkomanima nishta bolje
i ne mozesh da dozivish. To shto ti je uzeo lovu nije nishta chudno, to bi ti
uradio bilo koji narkoman. Pare su mu jednostavno potrebne i budi srecan shto
je pare uzeo od tebe, mogao je i ubiti nekoga za iste te pare.

Treba jednostavno da ga pustish da nastavi da unishtava samog sebe, ti tu
nishta ne mozesh. On jedino moze da poslusha samog sebe i prekine sa tim
sranjem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sa skotovima - bez milosti ! :)
Imao sam i gorih slucajeva od ovog tvog u zivotu i ponavljam - bez milosti sa skotovima.
:)

(Sad mi je jasno zasto te ne videh u Trezoru sinoc, pa jos pitah sparka gde si... )
Korisnikov avatar
By Gothrose
Mrzi me da pishem a i samo bih ponavljala napisano...
Svi postovi by 2kune su :up:

Ukratko:chovek je bolestan(i da se izlechi borba cje trajati ceo zivot...),prolazi kroz neshto shto ti(srecjom)ne mozesh da pojmish,nije on uzeo kintu tebi kao tebi-uzeo bi bilo kome jer mu je bila preko potrebna i bio je nazalost vodjen nechim jachim od sebe...Seticje se,mozda vecj i kapira...i bicje mu odvratno i uzasno i kajacje se zbog toga...A da bi prevazishao sav taj uzas u kome se trenutno nalazi(kada se ponovo odluchi za to,shto nije nimalo lako)-bicje mu,uprkos svemu,potrebni prijatelji...

:lukavi:

ps.kako nekome da verujesh kad te je najbolji prijatelj zeznuo?Lepo,samo sa narkomanima uvek budi na stand by...
Sem toga-to nije bio on,ljudi se nazalost skoro potpuno promene kad ulete u junky vode,narochito kada su u krizi i treba im kinta za drogu a nemaju je...
Korisnikov avatar
By spliff
To nije bio on - to je bila droga. Svaki narkoman ?e ti to napraviti prije ili kasnije, i baš ?e ti tako karakteristi?no lagati u facu kao da je svetac.
uopshte se ne slazzem! znam narkomane koji nikad nikog nisu prevarili. takodje, znam str8ashe koji kradu, lazzu, mazzu... ne priznajem nikakve generalizacije!
Korisnikov avatar
By spliff
No?as sam shvati da pravih prijatelja realno nema. Svi smo se sami rodili i sami kroz ovaj život moramo da guramo... svako ?e te pre ili kasnije ujebati... na moju žalost, ja sam budala koja pojedinim ljudima dajem prevelik zna?aj u svom životu... do sada se niko nije dokazao kao dovoljno vredan...

No?as sam trebao da idem u Trezor. Ali.. nisam otišao. Moj nekadašnji najbolji ortak jutros je otišao za Bosnu... tamo ima neku rodbinu, tamo ?e raditi, tamo ?e živeti... koliko sam shvatio neko ga juri (ranije je bio narkoman, pa se skinuo sa droge, pa je opet po?eo i uvalio se u dugove)....

No?as sam bio kod njega u dva navrata, od 20h-23h i od 02h-06h .... kada sam prvi put bio kod njega iz nov?anika mi je izvadio sve pare(nekih 30e u dinarima) dok sam bio u klonji i kada sam ja otišao te pare je nekom dao ili negde sakrio... jebeš pare, uvek mogu sebi da zaradim dovoljno da mogu da uživam u životu, a i keva mi ?esto tutne lovu u džep... nije problem u lovi, problem je što je ?ovek pored koga sam provodio no?i u bolnici, nosio mu sve stvari sa jednog kraja grada na drugi, selio ga svojim kolima i prikolicom iz jedne ku?e u drugu odlu?io da me ujebe... i da se posle toga kune kako se sve to nije desilo, kako sam ja lud i kako sam na njega besan što ide pa sam izmislio lovu kao razlog ..... Sve što smo mi gradili od prve godine srednje škole on je sad ujebao ... jebote tolike sam mu stvari kupovao, poklanjao... koliko je puta ru?ao kod mene kad njegovi odu u vikendicu, kako bi mu ostale pare za provod... ne znam kako se kaže superlativ od razo?aran, a i to ne bi bilo dovoljno.. još se gore ose?am... ubijen sam u pojam...

i kako ja sad nekome da verujem? .. kako, kada je jedina osoba u koju sam imao poverenje (jedino sam se njemu od mojih prijatelja autovao) ujebala?

Zar je njegov ponos vredan tih para? Nešto mi govori da ?e se on kad tad vratiti i da ?e me tražiti.. ali da ?e tada biti kasno... jbg. ko se jednom o mleko ope?e i u jogurt duva.

Trebalo je da poslušam Sparka, da odjebem skota i odem u Trezor!
josh si ti mlad kiwi, cheka te josh gomila razocharanja u zzivotu. niko nije rekao da cce biti lako...
i da. trebao si da poslushash sparka. ja bih lichno mnogo bolje proshao da sam ga slushao poslednjih 5 meseci... ali nisam. jbg, na greshakam se uchi!
what doesn't kill u onlu makes u stronger

:skuter:
Korisnikov avatar
By m..
Bre, mnogo se cimate, previse sam mamurna da citam. :tos:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Koliko opravdanja za narkomane. Mislim, bas sam se potresao. Navataj ti to pa prebi. Mamu li mu milu.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by spliff
To nije bio on - to je bila droga. Svaki narkoman ?e ti to napraviti prije ili kasnije, i baš ?e ti tako karakteristi?no lagati u facu kao da je svetac.
uopshte se ne slazzem! znam narkomane koji nikad nikog nisu prevarili. takodje, znam str8ashe koji kradu, lazzu, mazzu... ne priznajem nikakve generalizacije!
U pravu si Spliff,previdela sam to "svaki narkoman.."...Ja ih znam puno a da nisu nikog prevarili ili bar probali to da urade...Ko zna,mozda sve zavisi i od vaspitanja i stanja(i duhovnog i materijalnog)u kome su...
Unfortunately, medju ljudima vlada ubedjenje da su svi junky-ji prevaranti i kradljivci i da bi i rodjenu majku prodali za kintu tj.dop...
Isto tako,generalizacija ljudi tj. neke grupe zbog losheg ponashanja pojedinca je chesta pojava :nazalost:
Originally posted by Franck Whitson
Koliko opravdanja za narkomane. Mislim, bas sam se potresao. Navataj ti to pa prebi. Mamu li mu milu.
Greshish Franck...nisu ovo opravdanja za narkomane-bar ne sa moje strane...Niko ne kaze da je tip uchinio neshto ok i tapshe ga po ramenu.Naravno da je kradja kinte-od bilo koga,da ne govorim o najboljim prijateljima(ili roditeljima)uzasna stvar!
Mislim da svi samo pokushavamo da objasnimo Kiwi-ju kako stvari stoje,da je njegov drug bolestan i shodno toj vrsti bolesti pati od poremecjaja stanja lichnosti i gubitka kriterijuma i da proba da to na neki nachin razume(ili bar prihvati)i ne shvata toliko lichno...
Najlakshe je prebiti nekog ali mislim da to nije reshenje narochito u ovoj situaciji poshto dechko,na neki nachin,sada nije 'sav svoj'...Njemu treba pomocj-ne batine...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Franck Whitson
Popri?ao sam danas sa nekim svojim ne toliko bliskim prijateljima i shvatio da se ovo dešava ve? neko vreme... na žalost te pri?e nisu dopirale do mene, ili (kako jedan moj drug kaže) nisam želeo da ih ?ujem i da one stignu do mene.

P.S. Hvala svima na odgovorima ... zvao me je danas i rekao mi da se kaje i da se nada da je sve ostalo kao što je i pre bilo (mada mu je glas bio toliko neuverljiv, kao da je ?itao sa papira).... i sad mi nudi da mi pošalje pare... rekao sam da ne šalje, ali ni da ne zove više... samo je spustio slušalicu... jebiga, nisam ja kriv što je on takav, stvarno ne ose?am grižu savesti.. jedino mi je krivo što imam još jednog prijatelja manje :(

hvala svima na podršci.. poslebno tinkerbell ... stvarno si zlato :kiss: , podigla si mi raspoloženje ina?e ne bih ni otišao na sajam knjiga :(
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by spliff
... what doesn't kill u onlu makes u stronger ...
jedna od najve?ih laži u koje sam poverovao.... da je tako, neke meni bliske osobe bi do sada postale terminatori....
Korisnikov avatar
By Dr. M
:tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea:

na moju žalost, ja sam budala koja pojedinim ljudima dajem prevelik zna?aj u svom životu...
Nisi jedini...

I, ja sam skoro bio u istoj situaciji, a do nje sam dosao tako sto sam skotu pruzio ruku iako me je vec jednom zajebala i to zestoko...
Sto je jos gore ona nije narkoman ( u to nisam 100 % siguran ), samo je devojka navikla da je ceo zivot neko vuce na grbaci. Od onih je koja hvata ljude na tuznu zivotnu pricu ( razvedeni roditelji, niko je ne voli ) sve sa ciljem da im izvuce sve sto moze...Sve to je uradila i sa mnom...Kao i mnogi i ja sam naseo...Isao sam logikom zasto da joj ne pomognem, sve dok nisam video o cemu se tu u stvari radi...Riba je najgori olos, nije joj stalo ni do koga sem do sebe same.Nije joj bilo dovoljno to sto je mesecima zivela na moj racun ( i racun jos nekih ljudi ), nego je pored toga i krala.Nisam ja prvi kome je to uradila...
Jednom sam cak i sam bio okrivljen za nesto sto je ona uradila i sto je najgore malo je falilo da opasno povredim decka koji je bio zrtva cele te price i to samo zato jer nisam hteo da verujem da ona ima nesto sa tim.
A, onda mi je koji dan kasnije sama priznala da je ona to uradila i dala mi obrazlozenje zasto je to uradila moleci me da cuvam tajnu... I cuvao sam je...Smatrao sam je drugaricom...
Kad je ostala bez stana ( to joj je inace prica na koju obicno hvata ljude ), primio sam je u svoju roditeljsku kucu.Zivela je pod mojim krovom, ja sam je hranio, kupovao pljuge...
A, onda sam jednog dana dosao kuci i doziveo sok!!!
Nije bilo ni nje, ni gomile mojih stvari...Odnela je dosta vrednih stvari ( dvd plyer, gomilu firmirane garderobe, sestrinu kozmetiku iz kupatila,ali krala je i takve stvari da ja nisam mogao da verujem...nacete rizle, do pola prazne sampone, cigarete, stalak za mirisljave stapice, ranac, makaze...
Odnela mi je i dnevnike koje vodim poslednjih godina i sad me njima ucenjuje...Samo zajebala se...
Ja sam u zivotu radio mnogo losih stvari ( tukao sam se, bio u zatvoru,ubio, pojebao alu i budalu) , ali sam uvek bio spreman da stanem iza svega sto sam uradio ma koliko crno bilo...Mnogih od tih stvari se danas stidim, rado bih ih zaboravio i izbrisao, ali to se ne moze...Zivim sa onim sto sam uradio...Nemam problem da bilo kome dam potpuno iskren odgovor na bilo koje pitanje, samo treba da se postavi...

A, najgore od svega je to sto ona i dalje ima muda da me pogleda u oci...Kao i sve ostale...

Samo kod mene nema prastanja...ja vracam tri puta gore...
Zato ako ovih dana procitate po novinama da je negde nadjena silovana i pretucena svima nam poznata devojka znajte da ja stojim iza toga...

Evo ovde joj porucujem da su joj najtoplije pozdrave preneli Suzana, Crni, Rale & Co.

:tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea:
Korisnikov avatar
By KiWi
:lol: .. vodiš dnevnike :D ? Kad stižeš, majke ti :D ?

......

Ova budala sa po?etka moje pri?e se navodno vratila u Pan?evo .. na svu sre?u ne želi da ?uje za mene kao ni ja za njega... eto na kraju se sve koliko-toliko dobro završilo...

Što se tebe ti?e Dr.M-a, predlažem ti da se totalno distanciraš od te osobe. Kakvo crno gledanje u o?i?? Nema, to je sada samo golima vazduha pored koje prolaziš... tako ?u ja raditi kada srednem kretena kojem sam posvetio tolike neprospavane no?i... ignorisanje je jedini na?in kojim možeš kazniti takve i sve sli?ne osobe... Batinama ništa ne?eš posti?i, jer ako je neko stoka, osta?e stoka sa ili bez masnica... Batina je iz raja izašla, jer joj tamo nije bilo mesto! ... imaj to na umu.
By Thomas
Dok se ne riješi droge on jednostavno nije on i toga moraš biti svjestan i sa time se pomiriti. Nije do kraja svjestan da laže i krade, odnosno to mu je na?in života. Ali tu negdje unutra krije se ona osoba koja je zaslužila tvoju ljubav (prijateljsku ili kakvu drugu, nebitno).
...da, osoba koja je zaslužila (prošlost) tvoju ljubav, ali je više ne zaslužuje (sadašnjost).
Nema smisla mnogo ?eprkati po prošlosti...

A šta ako to što ja poznajem nije više tu? šta ako se promenio i iskvario? Zašto bih ja trošio svoje vreme i živce na nekog ko to ne zaslužuje?
Retori?ka pitanja...

Tu si skroz u pravu.
Ne vredi. Ne isplati se....

...pa je zato:
ignorisanje jedini na?in kojim možeš kazniti takve i sve sli?ne osobe...

Uosatlom neko ko riješi, da zapo?ne nov život... (recimo teški ovisnik...)
...pa nek si nadje i nove prijatelje...

Tebi, Kiwi, sigurno nije potreban.

Droga i život ne idu skupa...
E tu si skroz u pravu.

@Dr.M: pa ti bre stvarno nisi normalan....

BTW:
Originally posted by Dr. M
...tuznu zivotnu pricu (razvedeni roditelji, niko je ne voli )
...eee, da su se samo moji razveli, kad su bile pogodne prilike i kad je bilo vrijeme za to...
...ma ne smijem ni da pomislim, koliko bi mi bilo lijepo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!