Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Grebuckate li "greb, greb" srecke Drzavne lutrije u groznicavom iscekivanju da otkrijete sva polja i saznate da li ste bas vi dobitnik automobila ili stana ? :shok2:
Igrate li LOTO ? Da li ste ikada osvojili neku vrednu premiju?
Ja nikada nisam nista dobio, ako izuzmemo kasetu Maje Marijane, koju sam 1994. osvojio u nagradnoj igri lista "SABOR". A i jes` mi neka nagrada..... :njuska:
Bruka ! :njuska:
Ovako, od krupnijih dobitaka, kao sto rekoh - nikada nista. To me veoma cudi, jer kazu da ko nema srece u ljubavi, ima u kartama, tako da bih po tome ja morao do sada imati barem dve sedmice na LOTO-u. :yes:
Sta ste vi do sada osvojili u nagradnim igrama?
Korisnikov avatar
By Val
Pa ni ja nista veliko. Prosle godine Panasonikov DVD-rekorder, te neke sitnice...Ove godine Nokia8800 za svega 1 euro uloga i to je to.
Loto ne igram, niti te greb-djavolije kupujem. :nono:
Korisnikov avatar
By unic0rn
9 slinavko lopti (pristizale su ko lude)

helikopter koji leti (onu maketu, ni malo jeftinu) kada je bila shtarkova igra s poenima negde 97/98

nun chake

5 zivotinjskih carstava onomad

na lotou ukupno oko 2000 dinara (sve neke cetvorke), zanimljivo je da je veci deo novca osvojen jednom te istom kombinacijom koju ja sastavih a koju je moj otac manichno uplacivao :) )

3 majice

skoro sam pa ubedjen da sam zaboravio neshto
:cigareta:
By fazza
Ne igram nagradne igre, igrao sam ih jedno vreme dok sam bio mali i naivan,
a sada se drzim one "nema leba bez motike".

Gledam bash jednog ortaka pre nekoliko dana kako je potroshio oko 700 dinara
na greb greb i jedino shto je dobio su zamene... Somina... :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By ciceron
Ja igram cesto LOTO i ne mogu da kazem da nisam nikada nista dobio. U doba najvece inflacije sam dobio dve petice sto je tada iznosilo oko 150 maraka i od toga se moglo ziveti 6 meseci.
U poslednje vreme nisam ga uplacivao ali sada sam krenuo ponovo da popunjavam listice zbog velikog iznosa sedmice.
Korisnikov avatar
By weatherman
Igrao sam neko vreme nagradne igre kao i loto,ali bezuspesno i jako sam bio tuzan i onda se desilo nesto jos tuznije,kladio sam se na futbalske utakmice i pogodim sve utakmice sem zadnje,hteo sam da se ubijem...i onda sam odlucio,ja bi da zivim jos malo pa makar i bez nagradnih igara,grebi-greb-a,ili deteline sa cetiri lista...:jbg:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Kupili ja i drugarica po sre?ku, izgrebali, i ništa, ni m od mercedesa... :( Navukla nas prodava?ica, rekla da ima više sre?aka koje dobijaju nego praznih... a mi naivni...

Nisam nikad nešto igrao, uvek mi je to bilo nekako jadno, poigravanje nadama ljudi koji ne mogu da ostvare pristojan životni standard pa im ostaje jedino sre?a...
By amnesia_
e ja sam se najgore "navukla"! i zadnju paru dajem za te glupave kartoncice. ne znam koliko sam ih vec kupila do sad, ali osim jedne zamene, nista nisam dobila! ipak ona "ko nema srece u ljubavi..." nije tacna inace bi do sada bila milioner! Toliko! :pljuje:

ps - e, a za loto kazu premasilo milionce evritja a jos nema sedmaje, aaaaa :lukavi:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Greb greb greb i dobismo drugar i ja tako 500 kintaca!!!

Ali i to zahvaljujuci tome shto smo kupili 4 kupona, i dali po 100 kinti uloga za iste!
Dogovorili smo se da ako bilo ko dobije neshto DELIMO na POLA.
I on dobije 500 kinti, i podelimo na ravne chasti po 250 din!
:pinknaocari: :pinknaocari: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Marvin
Na Lotou petica (mali ja)
Šaljem te neke iz novina kad ima... i nadam se... sad baš treba na Tajland da se otisnem... :fige:

Inače, u familiji su svi dobili što frižider, što zamrzivač što DVD plejer... a najsmešnije je da skoro nikada ne igraju... ono- kupe/pošalju jednom- i dobiju...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne igram... ali povremeno padne na pamet da uplatim/kupim nesto... ali nikako!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja dobio šesticu na lotou i to odmah na drugoj uplati. :) posle toga ništa. bila jedna blizu al' zamalo, pre par nedelja. :sigh:

ovo sve što se šalje poštom, sms-om i generalno sve gde moraš dodatno da platiš na cenu proizvoda da bi uopšte učestvovao, bojkotujem.
Korisnikov avatar
By dungoll
nikad ništa - ali kad moji matorci za moj rođendan naprave lutriju - uvek dobijem.

aahaa. da :) to se ne računa :D :shamar:
Korisnikov avatar
By m..
Dobila sam na bosanskom LOTO-u (koji sam popunila u Sarajevu da ubedim rodjake da sam sretne ruke, lol) 1,5 KM (cetvorka, valjda), to je bio jedini put u zivotu da sam iglala loto.
Dobila sam u Xzabavi par Sketchers patika.
Manje vise svaki drugi put kad sam igrala greb greb dobila bih zamenu.
I jos par sitnih nagrada, tipa koktel ili tako nesto.

U principu ne igram igre na srecu, iako sam relativno srecne ruke.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne igram.. igrala sam par puta, i nisam nista dobila.. mozda neke zamene, gluposti..
Ali sam zato na ruletu dobila jednom sa drugaricom 18 000din :)
E to je vec bolje... :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
kod mene je uvek bilo

greb greb greb

chestitamo!!! dobili ste patku da isterate ochi

:doh:
Korisnikov avatar
By .L O S T
bacanje para, ja nekako sve moram da zaradim, nista mi ne ide na poklon tako da....
Korisnikov avatar
By reveal
na LOTO-u sam par puta dobila zamenu.
Bingo - isto par puta zamena...
Greb-Greb sam mozda 1 igrala i nista....

Doduse, na kladionici sam dobila vise puta... nista veliko, al sam u plusu! :zen:
Korisnikov avatar
By Dzi
..a, odakle tebi 50dinara? :lol"
Korisnikov avatar
By .L O S T
jednom sam uplatio bezveze sportsku, naravno nisam imao pojma ni na koga uplacujem i dobio fine parice :lol:

pocetnicka sreca:oklagija:
Korisnikov avatar
By KiWi

ne grebem ... igram loto i to svake druge nedelje, jer se ne setim uvek da uplatim ...
By Çâðê_DUP
Dobili moji pre par nedelja u Blicu ....malu gumenu lopticu..da da dobro ste culi lopticu koju mozemo da podignemo u roku od 24 sata.... :smeh: :smeh: :smeh:

Naravno svi smo dovoljno lenji da bi otisli da pokupimo "nagradu"..:smeh:
Korisnikov avatar
By Adenim
Dobio sam praznik u novcaniku.
Korisnikov avatar
By uninvited
jednom sam kupila ono greb greb cudo i dobila zamenu..
a za loto,mislim da sam to jednom popunila jer mi je mama uvalila listic (zena se nada da ce dobiti 7..yeah right) i da sam tu dobila mozda 4.. :puzzle: sve u svemu jako sam sujeverna oko toga jer mislim da se meni to nikada nece desiti.. zato i ne bacam pare bzvz.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!