Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By DijeteSrece
Istraživanje ameri?kih psihologa pokazalo je da najljepšu sliku o samima sebi imaju stanovnici Srbije. Slijede ?ile i Izrael. Hrvatska se smjestila na visokom 9. mjestu, dok su na za?elju Hong Kong i Japan. Na Filozofskom fakultetu u Beogradu veliku samouvjerenost Srba objašnjavaju velikom nekriti?noš?u. Prema njihovu istraživanju u Srbiji najve?e samopoštovanje imaju zatvorenici, izbjeglice i konzervativci, dok se osobe vrlo niskih sposobnosti smatraju izrazito pametnima. Istraživanje je pokazalo da najniže samopoštovanje imaju isto?ni narodi - osobito Japanci. Zbog osje?aja krivnje japanski ministar prometa je nakon kašnjenja jednog vlaka po?inio samoubojstvo. Kod Hrvata su takvi primjeri potpuno isklju?eni.

Slika

:posrani:
Korisnikov avatar
By Skyen
:hail2: nebeskom narodu, opet smo prvi na listama, al uvek pogresnim,
šut bolan, patetika
Korisnikov avatar
By weatherman
Ne verujem da ovo vazi za nesto novo,mi smo ti...hm...bolje da cutim,nek crkne i komsijina krava...:spijun:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Kad se samo setim onih koncerata i cuvanja mostova za vreme bombardovanja. Koji smo mi pacenici jebote.:cyborg:
Korisnikov avatar
By Val
A sto tako? Vi ne cenite sebe i svoju drzavu? :misli:

:eu:
By bgboy9
Ovo je zaista zanimljivo istraživanje. Netko je na gay.hr-u pametno rekao - "zato i je bilo sranja toliko na balkanu kad smo svi meðusobno preposni na sebe" :spijun:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Val
A sto tako? Vi ne cenite sebe i svoju drzavu? :misli:

:eu:
Nažalost cenidu... Na visokom 9. mjestu su hrvati... :zid:
Ali kakve veze sa samopouzdanjam ima država? Japanci su na zadnjem mjestu ove ljestvice - a ako neko cijeni svoju državu onda su to nesumnjivo oni... :odbij:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada bi zbog kashnjenja voza svaki put nei ministar kod nas izvrshio samoubistvo, spali bi smo na trocifren broj stanovnika SCG s AP Vojvodinom i SR Kosovom.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by dino82
Ovo je zaista zanimljivo istraživanje. Netko je na gay.hr-u pametno rekao - "zato i je bilo sranja toliko na balkanu kad smo svi meðusobno preposni na sebe" :spijun:
:blush:
2kune na gay.hr:
Eto, sad znate zašto se na balkanu ratuje... :odbij:
Japanci zadnji... A nisu niti krš?ani, a nekmoli skromni katolici... :opatica:
Bemti etnologiju... :roll:
By bgboy9
Oh, pa to je bila izjava 2kune... nisam zapamtio autora teksta, ina?e bi te potpisao ispod citata ;)
Korisnikov avatar
By EYA
umisljeni i lenji, ne ponosni! :tepih:
Korisnikov avatar
By Val
A zamisli gde bi onda Nemci bili, da imaju samo 2% ponosa. No, oni jadni se ne usudjuju da kazu da su ponosni , jer su odmah naciste. Bem ti njihovu demokratiju i pravo glasa.

I eto, jedan "vredni" Nemac propada, zajedno sa drzavom. :doh:
Meni se mnogo svidja Srbija i narod koji zivi tu, jer pored celog tog sranja nisu zaboravili sta je osmeh i sta slavlje. ;)
Korisnikov avatar
By DijeteSrece
pa slazem se s Valom... jedino sto nam je preostalo: smijati se ili plakati...:alexis:
Korisnikov avatar
By Val
Lep ti avatar. :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by dino82
Oh, pa to je bila izjava 2kune... nisam zapamtio autora teksta, ina?e bi te potpisao ispod citata ;)
Njah... :odbij: Nije bitno autorstvo :blush: , ve? cjelovitost poruke, poglavito onaj dio o krš?anstvu i etnologiji... :flasher:
Korisnikov avatar
By waterlily
Ma da, Isus je bio sa Ozrena:neznam:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by DijeteSrece
2kune ce dobiti guze:dancingfever:
Zavidnice! :shamar:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Biti ponosan na nešto, što je pojedincu dano roðenjem? Koja glupost. Jedino na što svako od nas može biti ponosan (ili ne), je što je od sebe uradio, što je postigao u životu svojim radom.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by kal zakath
Biti ponosan na nešto, što je pojedincu dano roðenjem? Koja glupost. Jedino na što svako od nas može biti ponosan (ili ne), je što je od sebe uradio, što je postigao u životu svojim radom.
Pih! Kosooki... :odbij:
Šta ti radiš oðe na balkanu? :alien:
Korisnikov avatar
By * NajS *
''Ponosan sam peder''

to je transparent koji ce mi zauvek ostati u secanju sa prvog ZG prajda! :hail:

Plus ono shto je rekao jednom prilikom MM and I:
''Ja sam peder, ma ne ....ja sam PEDERCHINA i OBOZAVAM TO!!!''

:hail: :hail: :hail:

znachi ove dve stvari mi prve padnu napamet na samu pomisao rechi P O N O S (DIKA)
By nsideu
Originally posted by kal zakath
Ponosan na oba tri :tamoamo: :ccn: :pickme: :sarana:

:srbin: :srbin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!