Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Glasajte za najspektakularniji odlazak za Foruma..

gaylove
10
20%
NemanjaX
1
2%
Dr M
6
12%
EYA
15
31%
artdecock
2
4%
boshko
Nema glasova
0%
innersmile
1
2%
BorisM
5
10%
artdecock2
1
2%
the1whowished2
2
4%
sparkic
Nema glasova
0%
Dushan Maljkovic
3
6%
Olgic
3
6%
1.Zbogom od gaylove-a

Verovatno ste primetili da je sajt otisao u k.... Srecno Vam bilo. Lepo se zabavljajte. Odlazim posle skoro tri godine iskljucivo zbog samovolje i bezobrazluka moderatora. Nisam jedini koji sam ugnjetavan od strane istih ali sam u manjini onih koji nemaju dlake na jeziku i ne podnosim torturu i neciji hir. Ovim putem prozivam javno, bas kao sto su i mene prozvali, takodje javno Vivaldi i Unicorn-a za samovolju, bezobrazluk, pristrasnost i bahatost. Zbogom

2.NemanjaX:
Odlucio sam da definitivno napustim ovaj Forum !!!!

Od kako sam poceo aktivno da pisem, stalno me proganjaju, lupaju opomene i za najmanju sitnicu ...

Kada sam se prikljucio kritici stanja na ovom Forumu, post mi je proglasem spamom !!!!

O, istom sam postavio temu u Drustvu i politici, ali je posle nepunih 20 sati tema prebacena u DYR !!!!

Istina, niko se nije ni javio postom u otvorenom topiku Spam ili kritika, sto je za mene bio znak da smo i ja i pojedini clanovi redakcije dosadili Forumasima ....

Moje skromno misljenje je da su vise oni dosadili, jer onima kojima sam ja dosadan vec su to javno saopstili u raznim temama, i ja im ni najmanje ne zameram

Good bye....

3.Dr M

Ljudi odoh ja....

Nije ova prica za mene...suvise foliranja, glumljenja naivnosti,laganja ne bi li se jedni drugima predstavili kao nesto sto zaista nismo...nije to za mene....

Ja sam takav kakav jesam...nemam problem sa tim sto sam i ovakvo okruzenje mi je postalo nezanimljivo...

Cast izuzetcima, ciji ce mi postovi zaista nedostajati kao stivo uz jutanju kafu...

Vidimo se na nekom drugom mestu u neko drugo vreme....

Pozdrav....

4.EYA
aj zdravo

odoh ja
dosta je bilo c- jok
kamo lepe srece da je to...
nego, odlazim sa foruma...
ucitala sam novi yahoo mess

Hvala, dovidjenja...

5.artdecock

zbogom. odoh ja
drage moje, dragi moji, ja odlazim. ovoga puta za stvarno.
sta cu kada se ne uklapam ovde. neke sam povredio svojim ponasanjem, nekima smetam, neki me smatraju ludim...
odlucio sam, odluka je neopoziva. nema veze, zaboravicete me vrlo, vrlo brzo. people come, people go... zivot! treba li boljeg objasnjenja?
sada idem, a pre toga se izvinjavam onima koje sam smarao, koje sam maltretirao, koje sam zloupotrebio, koje sam naljutio... a i previse stvari me ovde podseca na dogadjaje i ljude kojih ne zelim da se secam.
ako neko, pak, smatra da sam mu ostao duzan koju rec ili bolje opravdanje za ovaj postupak, moja mailing adresa je

6.bosko

Da ste mi zivo i zdravo!! Ja odoh...
Znam, znam, kenjao sam sve vreme kada neko odlazi pa pocne sa oprastanjem... Pa sad moze da deluje kao da sam se i ja pojavio ovde sa istom zeljom...

E pa nije bas tako, ja cu sada da napisem poslednji post, cisto da sam sebi postavim zabranu - nikada ne pojedem govna koja iserem, tako da se posle ovog posta vise Boshko nece vracati na forum... Bar ne u ovom obliku i ne uskoro...

Pozdrav nekim dragim ljudima koje sam upoznao, pozdrav i onima koje nisam upoznao naravno. Uzivajte na dalje...

Odoh ja sad da si pravim rucak

7.Inner-smile

Da se ne ljubimo...

Rekla sam sve shto sam imala.
Mozda se jednog dana vratim, da za avatar stavim sliku nashe bebe pa kad je vidite da znate za shta se borite, chemu sluzi ovo utochishte ovde koje napustam.

Ljubim vas, budite hrabri.

8.BorisM

BorisM Has Left The Building

Nechu vam nedostajati, a ni vi meni Ajd, lepo se zabavljajte!

9.Artdecock2

ODJAVLJUJEM SE!
dragi moji i drage moje,
veceras se odjavljujem! vise necu postavljati teme niti odgovarati na vase! prosto, mislim da se ovde i nisam bas pronasao, iako je bilo veoma lepo! uvideo sam da ne funkcionisem kao vecina vas i da se sa svojim stavovima ne uklapam bas ponajbolje. zato zbogom! uzivajte!
volim vas sve i puno ljubim
Art DeCoCK

end!

10.The1whowished2
..............................
Dakle-razlozi:
1) neki novi ljudi, neki odlasci starih
2) dosada... probala sam I sama da uradim nesto po tom pitanju ali ne vredi
3) mission complete ILI upoznala sam zaista divne ljude (Angelina 777, SUNNY, Inner, Eruan (nenamerno na ovom, umesto na zasluzeno prvom mestu), Sparkic, Sandrica, reveal, Draco, Super Mario, wroom, Mina haker,odskora... ... ... ...) I ne tako-divne ljude posmatrala u toliko uspelih pokusaja degradacije Foruma.
4) Rad na sebi koji mi toliko treba posle...nemilog dogadjaja,posle koga ne propustam da proverim all messages by ... user.Losa navika, ne treba mi vise.A primecujem kod sebe I indicije da postanem jebe*I energetski vampir,sto nikako necu.
Tako da- zbogom."Jungle book" forum (da ne preterujem I citiram:"Vi koji ovde ulazite,ostavite svoju nadu za sobom.") ipak nije ono sto zelim, I sto svim svojim nevericama prouzrokovanim zivotom na ovim prostorima, sa vim ljudima, mogu priustiti.
Dolazicu povremeno da proverim u2u poruke, u pocetku...Ali, u profilu imate moj mail I svako ko pozeli da mi pise moze to uciniti (glupa recenica...) .

11.Sparkic

Eeee pa dragi moji forumasi i forumasice (ipak da stavim deckice na prvo mesto)...Neki kazu da je godinu dana jako dug period i da moze svasta da se odradi za to vreme...Meni je ovih godinu i nesto sa svima vama proslo dok sam rekla keks...
Upoznala sam JAKO JAKO puno ljudi sto sa foruma sto sa chatica...Neke od njih zavolela , sa nekima se svadjala , u dve-tri osobe se cak i zaljubljivala (ali sam skontala da bolje funkcionisemo kao prijatelji).... :friend: Glupo je da izdvajam po nickovima ljude koje sam zavolela i sa kojima cu ostati u kontaktu ali zelim najvise da se zahvalim SHMIJU koja mi je postala najbolja drugarica,koja me je podrzavala i podrzava u svim ludorijama i koja pre svega trpi da je zovem krezava . Mojim novosadjankama a po najvise OLGICU veliko hvala sto me je onaj dan provela kroz NS i upoznala sa ostalim super ljudima...OLGIC jedan veliki

12.Dushan maljkovic

Dragi forumasi i forumasice,

it is time for me to go. Odlucih, posle kraceg razmisljanja, da napustim forum. Potreban mi je, najiskrenije, ozbiljan odmor i razmisljanje na temu "zasto je nivo dijaloga, ali i "prepucavanja" spao na tako niske grane". Naime, cini mi se da vise nema zaista dobro argumentovanih rasprava i da se ogromna vecina dijaloga svela na cist idiotizam, prepucavanja i rehabilitaciju vlastite sujete. Buduci da sam po profesiji filozof -- koji doduse nikada nije postavljao pred druge ljude van struke ponekad prestroge zahteve ove nauke ka preciznosti izrazavanja, te dovodjenju toka misli do krajnih konsekvenci -- ipak ne mogu dalje da ucestvujem u onom sto bi Foucault svakako oznacio sa "vulgarno polemisanje bez smisla, liseno stvarne strasti i kulture debatne forme dijaloga". Mislim da bi ta dijagnoza u potpunosti bila primenjiva na sadasnji forum.

Ne krivim nikog pojedinacno, i priznajem da, kao osoba koja je ko-urednik sajta, nosim veliki udeo u odgovornosti za ovakvo stanje. Zelim da se povucem, razmislim i eventualno predlozim promene koje bi omogucile ne da se "vrati stara slava" -- ruku na srce, te pateticne reminiscencije smatram delom vulgarnih forumaskih eskapada -- vec da se, mozda i na nekom drugom mestu, formira nesto meni, u krajnjoj liniji, INTERESANTNIJE. Ovako, iskreno receno, postaje zamorno. Naprosto, ne ucim nista novo, a svoje vreme i spisateljski i teorijski talenat rasipam na efemerne "debatovanja". Citajte me i dalje na sajtu B92, i u casopisima CAMP i ASFALT. Ako zelite, naravno, jer me izvesno duze vreme ovde nece biti

13.Olgic

Pa ok ako cemo tako onda i ja treba da otvaram novu temu ali me mnogo mrzi...Ja da navodim price koje sam cula o sebi nebi valjalo posto bi mi trebalo mnogooo prostora...Sa kim sam i bila,sa kim sam trenutno i sa kim cu biti mislim da nije nicija stvar osim moja...Posto to ovde ne moze da se izbegne ja odustajem i od chata i od foruma tako da,kao sto je Aksa rekla
dragi moji, drage moje ja vas napustam! Sad slobodno pricajte sta hocete i sa kim sam i kakva sam i sta radim(ili ne radim)...
Neki ce se obradovati kad vide ovaj post posto su jedva cekali da do ovoga dodje...
Sve koje sam upoznala pozdravljam ovom prilikom Drago mi je sto sam upoznala neke ljude i sa nekima ostajem u kontaktu kao i do sada..Za neke mi je zao sto nisam upoznala,ali kako kaze moja drugarica "ko zna zasto je to dobro"
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ja protestvujem!

Najspektakularniji odlazak su imali Rogi, Bosie, Nescafe, Alphatrion, Dragonite, Elinne, Queeria, Nokia, R&B freak, Precious... Svi oni su otisli u neki drugi zivot, pre nego sto si se ti pojavio na forumu...

Mada je i Dionis spektakl za sebe, jedina osoba koju su 3 puta banovali na ovom forumu!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Boris M .. najjednostavnije, bez puno drame i spektakla ... a to što je on i dalje tu pod drugim nikom i što nije otišao nigde ..druga pri?a.

Svi u anketi se manje-više vrate. postoji jedno pravilo na forumu ... oni koji prave spektakl od svog takozvanog odlaska se ve?inom vrate na forum. A oni koji bez otvorene teme o svom odlasku odu, oni se ne vra?aju :doh:
Korisnikov avatar
By IriS
Ja glasala za ZlEYAsti?nu, aj što nije otišla, nego nije ni došla :lol:

A ju?e nas spamuje sa onolikim temama, a još je otišla pre nego što je došla :puzzle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dusan Maljkovic
Dragi forumasi i forumasice,
it is time for me to go. Odlucih, posle kraceg razmisljanja, da napustim forum....
:lol:
Duda je imala spektakularan odlazak, ali i jos spektakularniji povratak u smiraj stare 2004. godine.

Evo povratnickog govora :
Dusan Maljkovic
Pre svega, nisam se pateticno i zauvek oprostio od foruma --svoje razloge nisam emotivisticki obojio u sund koji bi trebalo da nekome natera suzu na oko, vec sam vrlo jasno eksplicirao razloge svog PRIVREMENOG povlacenja. To sto izvesne persone ovde slabo citaju (i daleko vazniju literaturu od mojih postova) njihov je problem, kao i insistiranje na doslednosti -- ona je valjda apsolutni ideal svakog dobrog desnicara (konkretnho DSSovca, jer su oni najvise insistirali na "doslednosti" njihove politike). Valjda je zbog toga moralna sablazan kada neko uradi suprotno od onog sto je rekao, pa kad nemaju nikakve druge argumente, onda to moralisticko popovanje upotrebe protiv svojih "neprijatelja". Kritika koju je jos Kolakowski u eseju "Pohvala nedoslednosti" sproveo do vecine ovde jos nije stigla, ali je zato taj fanatizam doslednosti "ispravljanja istorijske neporavde" doneo do rehabilitacije chetnistva, koju je podrazao i forumas godine Kupper. Zbog toga je za mene to porazavajuca cinjenica, i zbog toga sam odlucio da se vratim na forum, da pokusam da izrazim svoj protiv protiv rehabilitacije nacizma koja se na ovom forumu desava na vise nivoa -- od direktne podrske penzijama Ravnogoraca, preko ne bash suptilnih "fashizama" (cit. pr. Queeria) kojima forum obiluje (mizoginija, rasizam, internalizovana homofobija), pa sve do ovog izbora. On konacno pokazuje da je svako kriticko misljenje ovde izumrlo, te da je forma opsenial svoj sadrzaj - upeglani Kupper, tolerantan u diskutovanju, odmeren u izrazavanju upravo je paradigma savremenog, osvescenog desnicara, koji pisuci kratke frazice po Forumu, pazeci da bude ugladjen prema sagovornicima, ali kada treba staje iza saradnika nacistickog rezima. Oni, koji se tome radikalno suprotstave, jednostavno nisu "fer". Jedina moja greska je sto se tome dovoljno radikalno ne suprotstavljam, jer one koji bi da ponove holokaust ne treba cak ni nazivati prosecnima, sto je bio moj strasni greh. Treba se sa njima obracunavati u drugim sverama zivota, ne pisanjem po Forumu. Jer, ocigledno, nema za koga da se pise, jer Forumas godine, uzivajuci zastitu ovde svojih "finih" dusebriznika, samo simptom "banalnosti zla", koje tako lako neprimeceno prolazi dok fashizam, ponovo, kuca na velika vrata. Razmislite da li, ma koliko vam to izgledalo sumanuto, da li ima ikakve veze izmedju narastajuceg radikalizma u Srbiji i onog sto se desava na ogledalu-forumu, i razmislite o tome.

Dragi Kupperu -- da nastupim u tvom maniru -- tvoj kvazi-tolerantni, a zapravo cinicni odgovor na moju konstataciju da si prosek mozes shvatiti kao analiticki sud izveden iz Wildove konstacaije da je sve popularno pogresno. Nadam se da ces, doduse, izmeniti svoje stavove i shvatiti da podrzavas projekat koji je proziveo 40 miliona mrtvih (te performirati salvatio et redemtio), ali do tada ti, diplomatski receno, necu uzvratiti tvoje dobre zelje glede mog dobrobitija.

Smrt fashizmu, sloboda narodu!
Korisnikov avatar
By EYA
ja protestujem sto mi je izvadjeno sve iz konteksta :protest:

original post glasi ovako :

aj zdravo

odoh ja :eya:
dosta je bilo:eya:

:cobanica:

:ua:

:kiss:

:grouphug:

:bye:

:drama:
zatim Drr M. pita :

Znaci san te je konacno savladao...

Blago tebi...

Ajd' lepo spavaj... :kiss:
i onda ja :

c- jok
kamo lepe srece da je to...
nego, odlazim sa foruma...
ucitala sam novi yahoo mess
i sad te izazivam da igramo ni manje ni vise nego Shah :D

i onda nastavljam da pisem na istoj temi, bez prekida :saint2:

al da je bio spektakl, bio je :leviathan:

:njanja:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by Njuskalo
Ja protestvujem!

Najspektakularniji odlazak su imali Rogi, Bosie, Nescafe, Alphatrion, Dragonite, Elinne, Queeria, Nokia, R&B freak, Precious... Svi oni su otisli u neki drugi zivot, pre nego sto si se ti pojavio na forumu...
Well, bio sam i tad na forumu, ali nevermind...
Zelje, cestitke i pozdravi imaju samo 6 stranica....i sve prethodne su izbrisane...tako da mi je zao shto nisam kopirao i te odlaske...a 'teo sam jer mi je tu bio najomiljeniji odlazak - Frenk Witsonov!!!
:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by * NajS *
Originally posted by Njuskalo
Ja protestvujem!

Well, bio sam i tad na forumu, ali nevermind...
Zelje, cestitke i pozdravi imaju samo 6 stranica....i sve prethodne su izbrisane...tako da mi je zao shto nisam kopirao i te odlaske...a 'teo sam jer mi je tu bio najomiljeniji odlazak - Frenk Witsonov!!!
:mirnatetko:
Oh, oprosti. Sad sam video tvoj datum prijavljivanja i shvatio da se znacajno razlikuje od datuma mog konstatovanja tebe na forumu.

Mea culpa.
Korisnikov avatar
By 2kune
O bože! :drama: Pa zar je sav moj trud prošao nezapaženo??? :gotika: Sad ?u definitivno napustiti forum! :durenje:
:f5:
By fencysmurf
pa pola tih likova jos ordinira na forumu, bog ih poziveo !
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Eya zakon hihihihihi :skola:
Korisnikov avatar
By EYA
ja glasala za sebe, crkla sam od smeha dok sam to kucala :D
Korisnikov avatar
By ciceron
Cuj, pola. Pa svi su jos uvek tu!
Konkurencija je zaista teska. Dvoumim se izmedju BorisaM i Dusanke. Mrtva trka na zalost. Glasacu kada se prebroje svi glasovi u mojoj glavi :)
Da, i ja sam primetio da svi koji se kao nesto oprastaju uvek se vrate. Oni koji zaista nameravaju da idu, samo nestanu.
Ja sam par puta odlazio sa foruma na po par meseci (jednom i skoro godinu dana) ali nikada nisam patetisao i pisao oprostajne postove bas zasto sto smatram da nista nije nemoguce (pa i da se vratim na forum). Jednostavno, nisam hteo nikada da ispadnem neozbiljan kao svi sa ove liste.
Korisnikov avatar
By djo
a inace... malo ti je arbitraran spisak, ja se secam jos nekih oprastanja... nema veze, lepo je sto si ih sve iscitirao
Korisnikov avatar
By tramp
ja glasala za :eya: zbog :drama: :jezik:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2kune
O bože! :drama: Pa zar je sav moj trud prošao nezapaženo??? :gotika: Sad ?u definitivno napustiti forum! :durenje:
:f5:
I moj :sniff:
A ?ak sam dvaput odlazio, ?isto da bi primjetili da idem :drama:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by tramp
ja glasala za :eya: zbog :drama: :jezik:

toliko zelim da i ja budem miss :D zelim titulu queen of :drama:

:napitak:
By fazza
Glasao sam za Olgic. Upoznao sam je tokom proshle godine i stvarno mi je
ostala u jako lepom secanju. Moram priznati da do dana danashnjeg nisam
prochitao ovaj tekst koji je citiran gore, a koji je ona napisala oprashtajuci se,
tako da nikada, do danas, nisam ni znao pravi razlog njenog odlaska.

Bash danas sam, verovali ili ne, razmishljao o njoj i kontao da li cu je ikada
ponovo videti. :)
Korisnikov avatar
By Val
E vala, ako ova EYA ikad ode sa foruma, nestace i celi forum...tako da ne brinem... :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by kiss addict
Ja glasala za ZlEYAsti?nu, aj što nije otišla, nego nije ni došla :lol:

A ju?e nas spamuje sa onolikim temama, a još je otišla pre nego što je došla :puzzle:
Offtopic - mozda je spamovala ali (oprostice mi onaj gore) davno nije bilo boljih temica u kaficu.
Originally posted by EYA
....zelim titulu queen of :drama:
Radim lob za sitne novce:pickme:

Inace, ne mogu da se opredelim izmedju prvog i drugog otpozadi jer ne mogu da odlucim cija me se patetika jace dojmila.

I, jos nesto - Boshka ne bih svrstao u spektakularne odlaske. Covek se samo uljudno javio da odlazi. Domace vaspitanje je to....
By Thomas
Nije, da bash neshto pratim forum, pogotovo ne u poslednje vreme, al eto od navedenih je Artdecock2 imao najlepshi oproshtaj...
Originally posted by Kiwi
A status? njegov tihi ne?ujni nestanak? ... možda nije spektakularno, ali se osetilo ...
potpisujem
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by Val
E vala, ako ova EYA ikad ode sa foruma, nestace i celi forum...tako da ne brinem... :lol:
Postojao je forum i pre eye. A i svet.
Zivela ti meni 120 godina:sluske:
Korisnikov avatar
By EYA
120 godina joj nece biti dosta da bi docekala da vidi kako ce svet izgledati posle mene :napitak:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nema veze s tobom. Mrzim chepljenje.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by Val
Postojao je forum i pre eye. A i svet.

Ma nije valjda...?:roll:
Korisnikov avatar
By EYA
sta je chepljenje :puzzle:

mrzi me da guglam, a plasim se da ne oguglam je tamo to ne pise :D
Korisnikov avatar
By EYA
da. ne znam, naslucujem po kontekstu desavanja, a zanima me da proverim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!