Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
Uvek predviða ono najcrnje i najgore. Sa zagriženom straš?u predskazuje da ?e ono što je danas zlo koliko sutra postati još mnogo gore i da ?e neminovna nesre?a rasuti privid ne?ije trenutne sre?e a neminovna žalost satrti kratkovido naivnu radost. Uverena je, uostalom, da ?e najgor?e plakati onaj ko se sada najslaðe smeje.

Nesnosni su joj tuða nada i pouzdanje u budu?nost. Proglašava preispoljnom budalom svakoga ko veruje da stvari mogu krenuti na bolje ili da se makar ne moraju nužno pogoršavati.

Zloslutnica je duboko nezadovoljna sobom i svojim životom, mada to ne?e priznati. ?ini joj se da joj je život nepovratno izmakao, da nije dobila ni deli? onoga što je o?ekivala, pa i verovala da joj s pravom pripada. Ose?a da se tu više ništa ne da u?initi i da je za nju život završen a da ga pravo nije ni živela.

Zloslutnica je duboko ogor?ena, ozlojeðena, uvreðena. Ose?a se prevarenom i uskra?enom.

A ono što je njoj uskra?eno, ne sme biti dato ni drugima. Ako je za nju život beznadežan, mora biti beznadežan za sve. Suprotno bi za nju bila do neba vrište?a nepravda.

Nesposobna da promeni svoj odnos premi sebi samoj i vlastitom životu, zloslutnica još jedino, iako mra?no zadovoljstvo nalazi u tome da truje živote ljudima oko sebe. Zato se iz petnih žila upinje da druge optereti nesigurnoš?u i strahom, teže?i da u njima ubije onu nadu koje sama više nema. Otrov koji nemlice deli, obi?no uvija u sladunjavu oblandu dobronamerne brige i iz te brige proisteklih opravdanih bojazni.

Vera u budu?nost proizlazi iz vere koju imamo u sebe, ne iz spoljnih dogaðaja i sticaja okolnosti, na koje ne možemo uvek niti previše uticati jer ne zavise samo od naše volje. Ali, ma šta nas snašlo, vera u sebe ?e nam pomo?i da u?inimo ono najbolje što možemo. Vera u budu?nost po?iva na spremnosti da koristimo vlastite snage i mogu?nosti, umesto da o?ekujemo da nam sve bude dato spolja.

Zloslutnica ne veruje u budu?nost jer je izgubila veru u sebe i jer odbija da se aktivno su?i sa izazovima života.

I to je njen klju?ni problem koji, meðutim, odbija da sagleda.
Korisnikov avatar
By m..
Obozavam da kukam, zabavno je. Bog te, kako da ne kukas kada ti u roku od 24 sata crkne telefon i izgubis 20 evrica, a onda usledi jos set malera? :palacinke:
Ok, telefon sam popravila sama (bolje me ne pitajte kako), a pare bih do sada ionako potroslila, tako da ne deluje strashno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne volim da kukam, ali volim da prigovaram i da zanovetam.
:zen:
Korisnikov avatar
By m..
Tu postoje nijanse :shock:?
Korisnikov avatar
By * NajS *
Kuku meni kakva tema...

Ne volim da kukam, al volim da se zalim...ko pravi Srbin, svi se takmiche kome je gore....

ko npr:

''joooj shto mi je teshko na fakultetu''
''ahaaa, moj fakultet je tezi 100 puta''
''jeste kurac, ti da si na mom fakultetu, josh bi bio brucosh''
.....itd, itd
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by *deni*
Ne volim da kukam, ali volim da prigovaram i da zanovetam.
:zen:
pa otprilike to bi bilo to...

jer, šta imam od kukanja... tu sam fazu prevazišla... eventualno kukumav?im i kme?im kad se zezam... a da kukam zbog ne?eg što NE mogu da promenim je apsurdno... krajnje nepotrebno gubljenje energije... a da kukam zbog ne?eg što mogu da promenim je još gluplje, potrudi?u se da promenim i ta?ka.
By argentum_inf
ma umem i te kako da tupim,smaram i kukam,posebno kad sam bolesna (kao sto me sad jebe grip),a ono ostalo..pa umela sam i to,ali sam prestala-samosazaljenje je poprilicno degradirajuca stvar,posebno ako se degradiras zbog nekoga ko to nije zasluzio..
jeste,i htela bih sad da je ona pored mene,jer jos imam temperaturu i nedostaje mi i,eto,kukaaaaaaam!!!:placko:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Umem ;) itekakaoooo :) smaram do bola ali me trpe :)
Uchim se da zavezem kad treba ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!