Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Koliko vam znachi i koliko ste spremni na istu?

:osama:

"To be or not to be....."
Korisnikov avatar
By *deni*
Znaci mi mnogo.
Vecina onih koji su se ogresili o mene ili su mi naneli zlo u zivotu, osetili su kako vracam milo za drago.
Naravno, nisu mogli da dokazu da ja stojim iza onog sto im se desilo, ali sam se ja pobrinuo da oni sami stoprocentno znaju koja ih je zmija ujela. :zmija:
Jos nekoliko osoba imam na listi za namirenje racuna.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Escobar
Slazem se s Denijem.

Narochito ako se radi o poslu kojim se bavim, jer niko ne sme da mi stane na put karijere.

A za neke druge stvari, bogami imam viiiisooook prag tolerancije.
Korisnikov avatar
By Draco
Znaci mi dosta u smislu da jos dok mi je usijana glava i the situacija aktuelna, kujem planove i u mislima razradjujem sve do najsitnijih detalja. Kad se ohladim jednostavno prestane da mi bude stalo.

Sem ako me neko nesto ne ujebe big time a tada se ne zavrsava smisljanjem nego sprovodjenjem osvete.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pa nisam bas u fazonu, vise manem budalu i idem svojim poslom, ali skoro sam naterao jednog da pojede svaku rec i mogu vam reci da je osecaj FANTASTICAN!!! :machevi:
Korisnikov avatar
By ciceron
Ja nemam ni volje ni snage za tako nesto. Kada mi neko uradi neko zlo, samo se grdno razocaram, padnem u depresiju i pocesto povucem u sebe.
By Ulix
Nisam za osvetu, bar ne onu pazljivo smisljenju, hladnu. Mislim da je to najnemoralniji moguci cin. :drama:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ciceron
Ja nemam ni volje ni snage za tako nesto. Kada mi neko uradi neko zlo, samo se grdno razocaram, padnem u depresiju i pocesto povucem u sebe.
Isto, kao da sam ja napisao. Na recima da, u akciji :seronja:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by ciceron
A zashto to sebi radish?

Ja probao, bio takav, ali kad skontash da iz depresije teshko nadjesh povratnu kartu....ne hvala.

Mnogo vishe uzivam kao kulturna kuchka....:djavo:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ne mogu da se naljutim na nekoga, tj. mogu , ali me proðe za nekoliko sati.
A i previše sam lenj za osvetu. :kafa:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Goraan
Pa ovo kao da sam ja pisala...

to je to :up:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by tinkerbell
:wow: ,ovo je kao i da sam ja pisala...Mozda me ne prodje za nekoliko sati vecj za duzi vremeski period ali da sam lenja-lenja sam...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Bole
Originally posted by gothrose
Originally posted by tinkerbell
:wow: ,ovo je kao i da sam ja pisala...Mozda me ne prodje za nekoliko sati vecj za duzi vremeski period ali da sam lenja-lenja sam...

:lukavi:
uh pa i ja bih mogao da se pridruzim ovoj grupici.... ;)
Nisam ti ja za osvetu nikako....
Korisnikov avatar
By EYA
nemam druga posla nego na to da trosim energiju. ako bas nekom i pozelim da se osvetim, ja ulozim energiju u svoj napredak i posle mu bude mnogo krivo sto je pao tamo gde je pao, a mogao je... svasta nesto drugo lepo :revenge:

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Mars
Bilo jednom, ali sam shvatio da me nesto i nije usrecilo...

"A kako ja da znam da li mi racunar ima Internet?
http://www.ehow.com/
By Ахасвер
Osveta me nikada ne u?ini sre?nim ili barem zadovoljnijim.
Možda zato što nikada ne odam do kraja i iskoristim zadnju soluciju. To mi je, pak, previše jadno.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Uglavnom ne. Prvo, mali broj ljudi smatram prijateljima, pa da mi je stalo. Drugo, ljudi kod mene ili dobiju nekoliko poslednjih sansi koje iskoriste da poprave prethodno sranje ili polako otplove iz mog zivota pa mi je svejedno.

Jednom je jedna osoba potrosila suvise poslednjih sansi, a uz to pravila maksimalna sranja tako da je morao da dobije svoje. Koktel javnog blamiranja, miniranja njemu bitnih stvari i ignorisanje. Srecem ga prilicno redovno u gradu i tretiram ga kao prazan prostor. Nema teze kazne, narocito ako ti stize od nekoga ko ti je bio prijatelj.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ljudi koji zavredjuju osvetu su automatski za mene niza vrsta, nesto neobjasnjivo ljigavo i nezavredljivo sekunde mog vremena te bilo kakve akcije da bi bili josh ljigaviji jer - nize ne mogu pasti.

Sopstvena ljiga im je dovoljna u kombinaciji sa potpunim ignorisanjem nize vrste. To ih dovodi do ludila.

Inache, suvishe sam lenj za tako neshto, izmedju ostalog...
Korisnikov avatar
By IriS
svetim se svim komarcima od kada sam se prvi put po?ešala zbog ujeda jednog iz njihove bande...
svetim se i paukovima zbog istog razloga, ali mnogo manje nego komarcima, uglavnom mi paukovi ne smetaju sem kad se kre?u direktno ka meni...
svetila sam se i ma?kama, takodje jer me je jedna ujela, ali sam to prestala da radim, sada mjau?em zajedno sa njima, site se ispri?amo, još malo pa ?emo i?i zajedno na kafu...
da li to zna?i da ja u?im polako da pra?tam :puzzle:

ljudima se ne svetim... po dobrom starom principu 1/2sve se vra?a sve se pla?a1/2, ako mi je neko nešto nažao u?inio, izregulisa?e to Univerzum i bez mog mešanja ...
a uostalom, ako je neko u mom okruženju toliko loš da zaslužuje osvetu... nek mu moja osveta bude apsolutna ravnodušnost koju ?u ose?ati prema njemu... dakle, ne trošim svoju energiju na tu osobu, a svakako se sam eliminisao iz mog života svojim postupcima... i takooo...

:ribica:
Korisnikov avatar
By Dina
Osvetoljubiva sam po prirodi... ali ne svetim se jer u onih par puta kad sam bila mladja pa to ucinila nije ispalo bas ono sto sam ocekivala. Ili me nije ispunilo zadovoljstvom ili bi sa neprijateljem postala prijatelj, pa kako posle da mu se svetim :lol: i sve nesto tako... A nemam vise nesto ni vremena... Tako da sad samo iskljucim neku osobu iz mog zivota i odem dalje...
Korisnikov avatar
By HARP
Osveta je prvi znak slabosti !
Korisnikov avatar
By lost angel
Mislim da je najbolja osveta ostati hladnokrvan i iznad situacije!

Iskustvo mi govori da to najvise izvodi iz takta onoga ko je bio zao prema nama...
Korisnikov avatar
By waterlily
Ne svetim se nikada. Cak mi to ni ne padne na pamet. Smatram da je ljudima koji se o mene ogrese dovoljna kazna izopstavanje iz mog sveta. I to se nepogresivo pokazalo kao istina.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by waterlily
Ne svetim se nikada. Cak mi to ni ne padne na pamet. Smatram da je ljudima koji se o mene ogrese dovoljna kazna izopstavanje iz mog sveta. I to se nepogresivo pokazalo kao istina.
Da istina je da ih najvise boli kad ih ne primetis... :) To bas extra boli! :)
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by shmizllica
Originally posted by waterlily
Da istina je da ih najvise boli kad ih ne primetis... :) To bas extra boli! :)
Pa i to je osveta, zar ne?

Svetila bih se ja uvek. Ali ipak to radim samo kad se skroz same od sebe potrefe okolnosti da ja treba samo malim prstom da mrdnem i da time poprilicno sjebem nekom nesto. Inace me mrzi. Prosto me prodje, zaboravim, i bude mi skroz nebitno, i to jako brzo....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!