Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
U eminentnom sibirskom magazinu Sähköposti jutros je osvanuo clanak: Gay koke su krive za sve.

Strucnjaci Transsibirske magistrale su dosli do zapanjujucih otkrica. Naime, oni smatraju da su deca, koja su u periodu od 3. do 5. godine za obrok imala jaja vise od 4 puta nedeljno, postala gay.
Po njihovoj teoriji, koke nosilje provode vreme u karantinu sa drugim kokama nosiljama, nemaju kontakta sa petlovima, pa samim tim izlegu gay jaje. Implikacije ove teorije ce se ubuduce iskoristiti u industriji.
Savetuje se da koke u karantinu provode vreme sa petlovima, ali da se petlovi specijalnim zastitnim dodacima sprece da gaze koke. Neke globalisticke kompanije su zainteresovane da proizvode kondoma za petlove, u raznim velicinama i bojama, a da se i petlovima i kokama ne kvari uzitak odnosa.
Ovo zapanjujuce istrazivanje vec je pokrenulo burne rasprave, a americke kolege smatraju da je ovo jos jedna akcija nedovrsenog hladnog rata: Ovoga puta, na meti su gay koke, ali ne smemo se opustiti, jer crvena neman vreba sa svih strana.
Korisnikov avatar
By unic0rn
bar znamo da kokoska nije nastala pre pedera, iako to ne eliminishe jaje
Korisnikov avatar
By KiWi
Jao Bože, ima li ?oveka koji veruje u ovo? ... dakle, ako ma?or pojede miša koji je bio peder?i?, i ma?or ?e postati peder? .. nije nego ... nešto gluplje skoro nisam ?uo :smeh:
Korisnikov avatar
By EYA
zasu! al bas kul zvuci :pilence:

:f5:
Korisnikov avatar
By jukie
?injenica je da su mene u detinjstvu hranili jajima na oko za doru?ak ru?ak i ve?eru, pa eto nisam postao gej... :saint:
(nisam hteo da jedem ono što je moja mama kuvala... ni danas ta jela ne želim da jedem, ali na svu sre?u nau?io sam je kako da kuva ono što želim da jedem... u nekim slu?ajevima je dovoljno malo duže kuvati hranu ili pustiti da deo vode ispari pa da se zgusne, ili dodati malo više soli...)

a baš da vidim te kondome za petlove... koji ina?e nemaju penis... :pilence:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ondak je i ona mama iz filma "Ruzicasti flamingosi" gay, jer po ceo dan samo jede jaja u svom ketrecu.
:blenta:
Korisnikov avatar
By rothmans
Originally posted by Kiwi
Jao Bože, ima li ?oveka koji veruje u ovo? ... dakle, ako ma?or pojede miša koji je bio peder?i?, i ma?or ?e postati peder? .. nije nego ... nešto gluplje skoro nisam ?uo :smeh:

nece macor vec njegovi macici,pod uslovom da stigne neku macku

:smeh: :smeh:
By Çâðê_DUP
Jel' ti ovo iz "Blica"?
Korisnikov avatar
By Skyen
@krepala jok, ali smo u pregovorima da im ustupim autorska prava :lol:
Korisnikov avatar
By Skyen
svaka slicnost sa stvarnim likovima je namerna, za sve su kriva jaja na oko :palacinke:

:kakodane:

:lol:
Korisnikov avatar
By m..
??? Ja mora da sam jela mileram od gay krave, ili gay spanac (jaja sam prezirala kao dete, a od 5. godine polako eliminisala meso iz ishrane, pocev od bataka)....LOL, posve interesantna teorija.
By Gost
Originally posted by Skyen
Dej VIL lav ju for it. Tekst je taman fit za ona njihova šatro true buncanja što smišljaju pijani novinari. :hekla:
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by krepa?
Dej VIL lav ju for it. Tekst je taman fit za ona njihova šatro true buncanja što smišljaju pijani novinari. :hekla:
true, true - but vise love je ponudila zona sumraka, njima nudim i slike

hmmmm, zar se ti nisi samoubila - :hekla:
znam, neke navike ne umiru lako :lol:
By Gost
hmmmm, zar se ti nisi samoubila - :hekla:
znam, neke navike ne umiru lako :lol:
:smeh:

Velkam tu da 4. sikvl - Klot frket - rezrekšn! :alien:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!