Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Thomas
Jel zna neko gde se diluju karte za evropsko prvenstvo?

Kako najlakše i uopšte doci do njih?

Kolika je cena?
Korisnikov avatar
By Dr. M
Na SOS kanalu konstantno idu sms poruke, a u skoro svakoj drugoj se nude karte na prodaju...za cenu nemam pojma jer u svakoj pise " cena po dogovoru " ... :durenje:
By Thomas
Hvala!

BTW, konkretno me zanima za petkovu utakmicu Slovenija-Nema?ka, subotno polufinale u 21.00 casova i nedeljno finale.

Svaka dalja informacija dobrodošla.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Thomas
Hvala!

BTW, konkretno me zanima za petkovu utakmicu Slovenija-Nema?ka, subotno polufinale u 21.00 casova i nedeljno finale.

Svaka dalja informacija dobrodošla.
Mlatnes nekog Slovenca po glavi i uzmes mu kartu ili ga lepo zamolis da ti je da za 200 EU.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja ti preporucujem da se jednostavno pojavis bez karte i na licu mesta resis problem.
Tako sam ja postupio u vreme kada je POSELO GODINE bilo manifestacija za koju se uvek trazila karta vise.
Pojavio sam se ispred hale bez karte, pronasao tapkarose, nagodio se, kupio kartu i usao na priredbu.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ispred Arene sutra ceo dan kod tapkarosa. Posto smo mi nesrecno ispali, mislim da ti nece biti tesko da dodjes do ulaznice.
Kod tapkarosa ako se ne varam za mec Slovenija-Nemacka cena karte se krece oko 50 evrica....e sad sve zavisi koji ces nivo Arene.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!