Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Mislim da polako tonem u instant depresiju, juce 28 danas 13 stepeni, alo bre? Obecavali su miholjsko leto, sta je sad ovo?
Korisnikov avatar
By spliff
:(

prodje josh jedno leto....
Korisnikov avatar
By unic0rn
:rida: :rida:

uprvo se depresiram oko toga! :(

:grom:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja sam ?uo ju?er neke tužne vijesti (nešto za kolegicu) i onda naišao oblak i krenula kiša....i to ne malo bacilo u depresiju. Onda sma danas ošo u šoping. Pomaže, jebiga :happysmoke:
Korisnikov avatar
By m..
Bar imam priliku da vidim dal mi patke pustaju, ako da - da se kockam i kupim jos jedne.
Vec vidim: kosa se savila zbog prevelike vlazosti vazduha, ona sitna jeza mi ujutru ne da da ustanem iz kreveta, upadanje u baru do clanka, auto koji me zaliva vodom iz bare... Golo drvece i dan koji se skracuje, a onda pomere sat negde oko 24.10. i odjednom mrak pada u 4 popodne... Grozno. Ovde cini mi se ni lisce ne zuti dostojanstveno.
Korisnikov avatar
By bigirl
Mmmm... jesen... Volem jesen...
Korisnikov avatar
By zboO
uzasss....mrzim jesem...mrzim zimu....i mrzim prolece.....i mrzim jakne,dzempere, cipele, chizme....i sve u PM!!

..i najvishe od svega MRZIIIM KISHU!!! :astral:

:durenje:
Korisnikov avatar
By Draco
:yay:
Meni bas drago, moci cu da se razvlacim pod pokrivacem ceeeeo dan dok je napolju hladno i da nju malerisem da se ushushkamo zajedno.. :B

A i nose mi se duxerice..

..pije mi se kuvano vino..

..volim kishu, valjda ce je sad malo vise biti..
By Ulix
Jesen ja najlepse godisnje doba. Kisa, napolju prohladno, duva vetar, taman da se pokrijem cebetom, zgrabim knjigu i uzivam. Jos ako tu bude i moj pederacijski kolega, tim bolje :blush:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Više volim sunce, milo moje sunce, da me greje i prži kad sam nevaljao :D HO?U SUNCE!!! :drama:
Korisnikov avatar
By spliff
jesen je josh i ok... :P
ali zima. brrrrr

jedva chekam prolecce :sunce:
Korisnikov avatar
By Aksa
Zar je bilo leto?
Korisnikov avatar
By Kupper
Dosla jesen?
Originally posted by m..
Mislim da polako tonem u instant depresiju, juce 28 danas 13 stepeni, alo bre? Obecavali su miholjsko leto, sta je sad ovo?
A sa njom i kisa, vetar, depresija, jakne, kabanice, lisce na svakom cosku...ode svo raspolozenje u....

Zima je drugo nesto. Naviknes se na sve sto predstavlja 'novembar' u pravom i prenosnom smislu i jedva cekas bar sneg. A onda nekako cecas prolece...tuga.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene je ova zimoca zatekla oskudno odevenog. Tek kada sam poceo da drhtim, shvatio sam da je vrag odneo salu i da se valja obuci.
:ledeni:
By Ljudmila
Jesen na Cetinju

Pocela je jesen u našem gradu.Umrlo je više ljudi. Kao i u svakoj jeseni meni ih je žao, ali Živku Orlandiju baš i nije. On ?esto kaže da tako mora i treba. A kad mu je brata majka gaðala meðu rogove nije tako mislijo.
Doma?ice spremaju zimnicu. Ja sam sre?an. Grad je pun liš?a a tata kaže da bi sme?ari trebali da idu u kurac jer ovo ve? tre?a jesen kako ništa ne rade.
Od ove jeseni nam strašno faljiva struje u ku?u, pa mama kaže za elektrodistributere to su jedna govna, a nije tako mislila na tom na?inu kada nam je ku?a bila puna struje.
Ove jeseni i ja sam kao i mnogi drugi smo se zaljubiliu istu curu. To je mala od pašenoga - Vera. Ja je zovem Vjera jer me stid da se odvajam od društva. I ove jeseni ptice su pošle na jugu. Rode i vrapci i slavuji su ostali. Meni ih je žao jer su one male i nezašti?ene, pa bi ih mnogi mangupi mogli ubiti namrtvo. Ðed kaže da su one pti?iji proletarijat, a nije tako mislio kad nam se roda posrala na fi?u, pa je tata jurio do Spadijerskog vrha. Ðed je tada slomio nogu, a tu rodu je ubio ujak Vlado dva dana poslije golijama rukama. On kaže da se branila ka ?ovjek. Meni je bilo žao a žao mi je i ðeda koji je slomio nogu. Ali mi je žalije rodu jer je ðed živ a roda ne, a mislim da bi rodi bilo milije da je ujak Vlado slomijo nogu a da je ona ubila ðeda pod Spadijerski vrh. Mada bi meni bilo mrznije. Ja isto mislim da bi najbolje bilo da se ujak Vlado posra ðedu na fi?u i da ga je ðed ubio sjekirom, ka sto je htio babu jedan put, a da se roda ne miješa. To je radi toga što me ujak Vlado (rak ga izijo) šlepio uglavu kad sam prnuo pred direktorom Oboda pa ga je bilo stid od mene.Od kad je ubio rodu još mi je mrzniji. Brat od tetke mi Vojo, je ka svake
jeseni kupio petarde kod Paljevica u Donje Polje. Oni nemaju para za ljeb pa prodaju petarde. Meni ih je žao. Baba kaže da su dobri ljudi, a nije tako mislila kad su joj zapalili garažu ðe je ðed i njegovi penzioneri igra fircik u pare.
Jesen mi je još draga radi strika Želja što dolazi sa broda. On je bogat ?ovjek i dosta je zgodan. Svaki put s broda dovede novu strinu, pa ode na brod. Poslije ih mi teško izbacimo iz ku?e. Neðo kaže da te žene šiljemo kod njega jer mu ih je žao da se svade s majkom po vas dan. A nije tako mislio kad mu na kocku u pecinu posle tri plate pa je ijo u našu ku?u.
Ne znam šta bi jos pisa od jeseni. Još sem da je volim i njeni plodovi nama djeci daju vitamine da bi smo postali jaki.

Komentar: Obrati pažnju na genitiv.Tema je promašena Ocjena: nedovoljan(1)
Raden?evi? Slaven VI 3

:bouncy:

Interesantno stivo,ne? Mali genije :)

Sto se mene tice,ja obozavam jesen,jesenju kisu..sumrak..miris pecenih paprika :) ..ples pod mesecinom na kisi,mrak koji se jutrom osmehuje..njenu ruku u mojoj..sapat.."pocinje kisa"...pesmu :" kisnemo,zivot dug je dan..ti i ja mora da je san..kisnemo,a nemamo kisobran.." :peva: .. Volimmmm jesen..
Korisnikov avatar
By Skyen
vidi da mozda nije stigla jesen?

jeste - u kozi, dolazi mi jesen
Korisnikov avatar
By IriS
... u krznu dolazi mi jesen...

(najperverznija pesma M.M.)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
:cheer: ... volim kisu :D .... dakle volim jesen :D i hladnije vreme :P
By Simor
Originally posted by xgirlx_bg
...volim kisu.... dakle volim jesen i hladnije vreme
:up: :up: :up:

Nema nista depresivnije i poeticnije od kisne jeseni u Vojvodini....
By Ulix
Originally posted by Simor
Nema nista depresivnije i poeticnije od kisne jeseni u Vojvodini....
Ziva istina.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja volim kad se menja...

Znaci sada sam zadovoljan.

Prvo ce vetar da zapuha, pa lisce da leti, moj komshija d.o.o. "debil-grejanje" nece vishe moci zajednicko dvorishte da koristi za radionicu na otvorenom, uzivanje u toploj cokoladi...

Jedino me brine najavljeno smanjenje grejanja kod nas. OK, jes da smo se do sada setali u majcicama po ceo dan dok je napolju -50 al nije red da saseku odjednom (pogotovu posle poskupljenja od 30%).
E da, zitelji Beograda hoce neko biti ljubazan i reci mi koliko vi placate grejanje po m2? :trep:
Korisnikov avatar
By *deni*
Danas smo slusali gramofonske ploce, izmedju ostalog i hit "Jesen sedamdeset i neke".... Tako je ugodno pucketala ploca, javila se u meni i seta.....
:radosnice:
Stigla jesen 2005......
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
hladnoca mi daje energiju, josh malo da zahladni pa da pochnem dzogirati pored Tise
By fazza
Zvuchite tako kao da je sve ovo ravno smaku sveta! :deda:

Trebace vam koji dan da se naviknete na loshe vreme, nishta strashno. :)
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by kiss addict
... u krznu dolazi mi jesen...

(najperverznija pesma M.M.)
odmah posle Ogledalo, Metak i Crv ;)
By fencysmurf
ja imam samo jednu da kazem na ovu temu a ti je jedno gromko YUPI !!!
Korisnikov avatar
By sanjin
ja volim jesen_ali bez kishe

:)
By Ахасвер
Ja baš volim jesen. Volim njenu snenost i melanholiju, kišu, opalo liš?e, hrizanteme, miris pe?enog kestena, jesenju garderobu, duge šetnje, kuvano vino, kao i sve te boje svuda oko mene.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!