Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Danas naðem parking mesto na Tašmajdanu i ostanem tu da ?ekam kolegu...
Nisam ni verovao šta ?e mi se desiti sve...
Izaðem da protegnem noge i da objasnim ovom iz parking servisa da se ne zadržavam više od 15min...
Prošao je de?ko u crvenoj majci,simpati?an smeð,palio je cigaretu.Pogledao je u mene,nasmešio se i rekao jedno blago:"Zdravo"...i nastavio dalje,okrenuvši se samo jednom na brzaka.Ostao sam zbunjen,prvi put ga vidim u životu...Ina?e pamtim face...
Kucao sam poruku,prošla su dva de?ka,podigao sam pogled..Jedan od njih sa kovrdžavom kosom pogledao je u mene namignuo i nasmejao se,a onda nešto odlaze?i komentarisali okre?u?i se ka meni.Pomislio sam,svašta i smejao se...
Krenuo sam u trafiku preko puta.Jedan ?ovek tu 35 godina išao je sa pijace,prelaze?i ulicu buljio je u mene,nose?i neke kese...Okrenuo sam se,ostao je da gleda i dalje bez obzira što je bio na drugom kraju ulice...
Stoje?i pored trafike prošao je de?ko u zelenoj majci,dobro njemu se videlo da je gay..gledao je baš upadljivo...pa i ja sam gledao,sta sad da radim...
Kolega je došao,prešao sam ulicu,ušao u auto,pogledao se na ogledalo da vidim da li imam rogove,pitao kolegu jel vidi nešto ?udno na meni,rekao je za?uðeno:Ne!
Pomerio se sa parking mesta i otišao glavom bez obzira...

Nije mi jasno da li su svi oni bili gay ili je meni to pisalo na ?elu i kako to svi na istom mestu...
Mnogi me i društvu ne mogu provaliti da sam gay,kako su to ovi videli... :iskolacen:
Dešava li vam se nešto sli?no?
Korisnikov avatar
By jukie
Verovatno tvoj dvojnik živi u komšiluku... ili imaš neuobi?ajenu frizuru...
Korisnikov avatar
By jukie
Da nisi imao boju ode?e kao dresovi nekog suparni?kog tima jer je svaki dan neka utakmica?
Korisnikov avatar
By HARP
Ma neeee,imam kratku kosu,normalno obu?en,majca,farmerice,patike...
Korisnikov avatar
By avalon
Garantovano te pokakila ptica, a da ti nisi primeti + što to donosi sre?u :lizalica:
By Thomas
Ma ne sekiraj se...

...oce to tako s vremena na vreme da se desi.

:right:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by Thomas
Ma ne sekiraj se...

...oce to tako s vremena na vreme da se desi.

:right:
Da, a potom konjske tisine... Verovatno se to mnogima desava... Dobro ne mnogima, ali meni se desi s vremena na vreme. Mozda samo dodje vreme kad primecujemo sve oko sebe, pa nam takve sitnice upadnu u oci, a inace ih kuliramo... Uuu al' sam sad odvalio... Ali stvarno, mislim da je tako :)
By Gost
Ma, da ti nije bio otkop?an šlic? :wink:
By fencysmurf
hmm, could it be?!? no... but could it be ..... the omen !!!

(u pozadini krece jeziva horsko-simfonijska numera nalik Carmini Burani - jato crnih ptica prelece crveno nebo - pocinje da duva jak i hladan vetar.... salukatre na zamku pocinju da lupaju o okvire prozora.... mlada devica tek usla u kadu i ne sluti da je za sekund ceka sigurna smrt.... muzika se pojachava.... tamna silueta izranja iz mraka ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

:vudu:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by fencysmurf
hmm, could it be?!? no... but could it be ..... the omen !!!

(u pozadini krece jeziva horsko-simfonijska numera nalik Carmini Burani - jato crnih ptica prelece crveno nebo - pocinje da duva jak i hladan vetar.... salukatre na zamku pocinju da lupaju o okvire prozora.... mlada devica tek usla u kadu i ne sluti da je za sekund ceka sigurna smrt.... muzika se pojachava.... tamna silueta izranja iz mraka ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

:vudu:

"Ave Satani"....tako se zove ta pesma :lizalica:

PS. Ja i dalje mislim da je kaki-ptica glavni krivac :tumble:
By fazza
Ovo iznad mene se zove "exponiran". :kosa: :D :dude: :P
Korisnikov avatar
By avalon
Ovo iznad mene se zove "neuhranjenost" :jezik:
Korisnikov avatar
By tramp
ja mislim Gox da si ti na putu ka slavi - kradu ti slike, gledaju te po ulici... sledi :oskar:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by *deni*
Pracnuo se sharanchic
:ribica:
:smeh:
Eh, *deni*, *deni*...
I still don't get it
:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Trebalo je da privedes onog zelenomajicog u auto i da otpalish.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by m..
Hahahhaa ili onog i u crvenoj majci ili onu dvojicu,pa i tog u zelenoj,pa gde bi kolega seo...m.. pa ne bi svi stali u auto,autobus mi treba :lol:
By Thomas
Originally posted by m..
:up: :up. :up:
:smeh: :smeh: :smeh:

Originally posted by Rigel
Originally posted by *deni*
Pracnuo se sharanchic
:ribica:
:smeh:
Eh, *deni*, *deni*...
I still don't get it
:lol:
Mozda mu se malo omaklo...

...verovatno je hteo, da kaže:

"Prcnuo se sharancic"

I get it. :eureka:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Odjednom po?neš da prime?uješ kako svi prolaznici bulje u tebe i svima uhvatiš pogled. I istripuješ se najstrašnije pokušavaju?i da provališ zašto! A znaš zašto? Zato što si se istripovao i zapravo ti si taj koji bulji. I onda normalno da te gledaju ljudi kad ti prvi buljiš u njih. Smanji, šta ve? toliko radiš :rock:

A možda bulje zbog bilborda sa tvojim dupetom što sam ga postavio na Zelenjaku :klap:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
a da ti nisi bio neke "tablete za glavobolju na bazi bilja" tog dana? hehehe meni se to cesto desava, ali to je samo zato sto ja obozavam da flertujem na ulici :saint: :klap: :cvece:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by operativni kadar

A možda bulje zbog bilborda sa tvojim dupetom što sam ga postavio na Zelenjaku :klap:
Hahahaaa,ma daj ko je ovde sada istripovan...kakvi bilbordi...
Mislim da je rigel najbolje objasnio...
Original posted by Rigel

Verovatno se to mnogima desava... Dobro ne mnogima, ali meni se desi s vremena na vreme. Mozda samo dodje vreme kad primecujemo sve oko sebe, pa nam takve sitnice upadnu u oci, a inace ih kuliramo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!