Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr. M
Zamislite situaciju da mozete da se vratite kroz vreme...
Dozvoljeno vam je da izmenite samo jednu stvar iz svoje proslosti...
Sta bi to bilo???
Korisnikov avatar
By spark
izmenio bih vreme i situaciju rodjenja, tako da se rodim kao multimilijarder, kroz par stotina godina.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja bih promenio mnoge stvari u svom zivotu, ali kad bih morao da se odlucim samo za jednu definitivno ne bih dozvolio da moja majka napusti ovaj svet, a da nam odnosi budu takvi kakvi su bili u to vreme...

Nisam imao priliku da joj objasnim neke stvari, da joj priznam da je bila u pravu, da joj dokazem koliko je volim...

Da mogu da vratim vreme obavio bih taj razgovor sa njom...ne bih ( na danasnji dan vec tacno sest meseci) nosio na dusi teret koji ce me pratiti do groba....
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
otrovao bih Dzizusovu ribu, tako da ne postane muchenik, a time bih spasio svet o krstashkih ratova, inkvizicije, terorizma, propasti Rimskog Carstva, nauka bi bila naprednija 2000godina, s time bi se spaslo josh vishe zivota...etc
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dr. M
Zamislite situaciju da mozete da se vratite kroz vreme...
Dozvoljeno vam je da izmenite samo jednu stvar iz svoje proslosti...
Sta bi to bilo???
Kratko i jasno:

Ne bih dozvolio da me upisu na fakultet, vec bih produzio na kurs za frizera, a posle bih se dokvalifikovao i za profi stilistu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Veoma teško pitanje. Pa, pronašao bih dogaðaj koji je uticao na moju budu?nost ... samo je trip što bih ''brisanjem'' svih loših stvari obrisao i one dobre.. pa je pitanje da li bih ih se u budu?nosti se?ao ... verovatno bih pobegao iz grada onog jutra kada su me upisali u muzi?ku školu (to je bio prvi trenutak u mom životu kada su meni nešto roditelji nametnuli) ... dakle, pošto je bilo nametnuto stalno sam se borio protiv toga i radio razne gluposti. Da su sa?ekali samo godinu dana, verovatno bih sam dobio želju ... Eto, odaborao bih to jutro ...
Korisnikov avatar
By rothmans
promenila bih dan kada je Zlobica rodjen,ustvari izbrisala bih ga

iz istorije

to bi bilo sasvim dovoljno za sve nas

gde bi nam bio kraj?
Korisnikov avatar
By switchon1234
Odlicna poslasticarnica!(u Novom Sadu na Bulevaru Oslobodjenja) :D

Ne bih nista promenila. (setih se i filma Butterfly effect)
Korisnikov avatar
By spliff
ne bih nishta menjao....
Korisnikov avatar
By Draco
Promenila bih jedno vece sa dosta piva, loze, tekile i malo shita.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Freya
Odlicna poslasticarnica!(u Novom Sadu na Bulevaru Oslobodjenja) :D

Ne bih nista promenila. (setih se i filma Butterfly effect)
ajoj.. kad se setim onog dela kad je u kolicima... bez ruku.. aaaaaaaa.. ok, ni ja ništa ne bih menjao.. previsoka cena za sitnicu
Korisnikov avatar
By IriS
Butterfly effect , da odli?an film...

upisala bih psihologiju, ali pošto je to još uvek mogu?e dajem sebi oduška da kažem da bih IPAK promenila jedan trenutak u kom je moja nezrelost (tada) u?inila da mi iz ruku isklizne ljubav mog života... no, verujem da ni to ne bi pomoglo u njegovom slu?aju jer je ON bio nezreliji od mene koliko god da sam ja bila nezrela...
Korisnikov avatar
By Abyss
Isuvishe sam zadovoljan sobom da bih neshto menjao....

podrzhavam Freyu i Butterfly Effect!

:D
By argentum_inf
mislim da bih od svega-promenila samo jedan datum u kalendaru..
Korisnikov avatar
By tramp
taman sam htela da kazem nista zbog butterfly efekta i straha da stvari uvejk mogu biti gore i onda se setih ... otisla bih na jedan put dan ranije, posetila prijatelja i sedela sa njim dok mi ne bi poverovao da zivot ima smisla i da ga se ne treba tako olako odreci
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmm... sa ostalim datumima jos i mogu da se nosim, ali vratila bih se u 10:55h 22-og decembra 1998. godine, predala mec i tako sacuvala koleno.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by tramp
taman sam htela da kazem nista zbog butterfly efekta i straha da stvari uvejk mogu biti gore i onda se setih ... otisla bih na jedan put dan ranije, posetila prijatelja i sedela sa njim dok mi ne bi poverovao da zivot ima smisla i da ga se ne treba tako olako odreci
Dugo sam uveravala jednu osobu (najbolju drugaricu) da zivot ima smisla. Ti sati provedeni sa njom ne znam da li su ista na bolje promenili(sto se njenog stava tice). Sem sto je i dalje ziva. I dalje veruje da je bezvredna(a njeni kvaliteti su nadljudski), i rece mi pre par dana da stvarno ne zna zasto vise ziveti, kada zivot nema smisla.
Onda sam joj rekla da verovatno smo pogresili sto trazimo smisao zivota, koji ne postoji. I rekoh njoj da zivot je smisao sama po sebi, i vazno je ziveti. :saksofon:

Da ovo ne bude potpuni offtopic-inace kada sam razmisljala da li bih nesto promenila, bas sam htela da kazem da bih mozda promenila taj razgovor sa ovom drugaricom, pre 7-8 godina-tj. da uopste nisam razgovarala sa njom o tome(jer je posle toga nase prijateljstvo 4-5 godina stagniralo. Sto mi je tad jako bolelo, ali no pain no gain... ).
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Kad malo bolje razmislim, ubio bih Murphy-a. Da nije njegovih glupih zakona sve bi bilo u redu :D
Korisnikov avatar
By Dina
Ja cesto razmisljam: eh da sam uradila ovo tada bi bilo bolje ili ono... U sustini retko postupam bez razmisljanja, ali kad pogledam iz daljine ispada da sam i pored toga pravila dosta gresaka... Mozda se samo iz jos vece daljine nece vise ciniti kao greske ;) Ponekad bih pokusala ponesto da ispravim (vezano npr za profesiju ili ljubav). I onda bih tek shvatila zasto je to islo tim tokom i da je za mene pravo nesto drugo iako sam ja bila ubedjena da je pravo to. Tako da ne bih menjala nista jer su svi ti postupci doveli do ove mene sadasnje i ovog zivota. Promena bi mozda na nekom planu izmenila stvari na bolje, ali na nekom drugom na gore. A eto i tim nekim mojim vracanjima ne trenucima jer to nisam mogla, vec snovima iz proslosti shvatila sam da u svemu tome ima razloga i sudbine.
Korisnikov avatar
By Delete
Vratila bih se ponovo u noc 3.januara prosle god. i promenila svoj iskaz...po prvi i jedini put u zivotu sam nekom rekla "volim te" i osoba koju nikad necu prestati da volim me je propisno ismejala...i nikad necu oprostiti sebi sto sam uopste izgovorila te dve reci, i naravno, kad bi bilo moguce samo to bih promenila!
Korisnikov avatar
By spliff
ne bih te pustio da odesh sinocc...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne bih upisala srednju u koju sam isla.
By Ulix
Mislim da bih spavao sa Isusom i tako promenio covecanstvo jednom za svagda :) A inace, iz moje proslosti nista, nesto ne balavim nad svojim greskama bas previse.
Korisnikov avatar
By EYA
svasta duhovito mi pada na pamet, ali, da budem iskrena, ne bih menjala ni jednu jedinu sitnicu u svom dosadasnjem zivotu... sve je tacno onako kako je trebalo da bude da bih stigla dovde, a ovo sad je savrseno da me odnese upravo tamo kuda treba ubuduce...

duboko verujem u leptir efekat, princip akcije i reakcije, energije odaslate u kosmos, ravnotezu u svemiru i istinski smisao svega sto nam se desi.. udarac, bol - iskustvo koje nas odvede do sledece tacke, kao u fliperu :zen:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Otkacio bih devojku i smuvao Rogija.

Onda bih ga verovatno varao sa gomilom zena...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ne bih to uradio u kuci...
I sad bi sve bilo onako kako sam zeleo... :sarana:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja bih otisao u bolnicu, da vidim tatu zadnji put, umesto da ostanem kuci i drndam komp... ehh da sam zano :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!