Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dr. MKratko i jasno:
Zamislite situaciju da mozete da se vratite kroz vreme...
Dozvoljeno vam je da izmenite samo jednu stvar iz svoje proslosti...
Sta bi to bilo???
Originally posted by Freyaajoj.. kad se setim onog dela kad je u kolicima... bez ruku.. aaaaaaaa.. ok, ni ja ništa ne bih menjao.. previsoka cena za sitnicu
Odlicna poslasticarnica!(u Novom Sadu na Bulevaru Oslobodjenja)![]()
Ne bih nista promenila. (setih se i filma Butterfly effect)
Originally posted by trampDugo sam uveravala jednu osobu (najbolju drugaricu) da zivot ima smisla. Ti sati provedeni sa njom ne znam da li su ista na bolje promenili(sto se njenog stava tice). Sem sto je i dalje ziva. I dalje veruje da je bezvredna(a njeni kvaliteti su nadljudski), i rece mi pre par dana da stvarno ne zna zasto vise ziveti, kada zivot nema smisla.
taman sam htela da kazem nista zbog butterfly efekta i straha da stvari uvejk mogu biti gore i onda se setih ... otisla bih na jedan put dan ranije, posetila prijatelja i sedela sa njim dok mi ne bi poverovao da zivot ima smisla i da ga se ne treba tako olako odreci
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!