Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Prvi put sam cuo za i video tu narkuvicu na predavacu koji mi je drzao cas Marketinga na fakultetu... (bese to narukvica za fondaciju koja se bori protivu raka, lensa armstronga) i skoro godinu dana kasnije -- evo narukvica i u srbiji: svi ih nose, gomila humanitarnih akcija koriste taj princip! Da li ih nosite?

http://www.livestrong.org - Lens Armstrong Fondacija
http://www.wayoflifescg.com - Sajt akcije koju sam ja podrzao kupovinom narukvice
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne, mada o?ekujem da je dobijem od NVO kojoj pripadam .. kupili smo, tj. kupila je uprava za svakog .. ali nisu stigle do nas :) ja sam ih btw. prvi put video u emisiji na B92 kod Timofejeva...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
nevolim gumu ni plastiku na svom telu, nisam toliko jeftin, da se prave od srebra nosio bih je i bio ponosan na istu
By fazza
Ne znam gde se to kupuje, a vrlo rado bih uchestvovao u akciji.

Pre neki dan sam dao 100 dinara za Zvechansku... Bila neka akcija u Knez
Mihailovoj. :)
By Thomas
Ja moju vec skinuo... OUT :down:

narucuje se po internetu i koshta jedan dolar....
By Thomas
Originally posted by fazza
:up: :up: :up:

Za svaku pohvalu!
I ja kupijo pet onih razglednica....

BTW, jel´zna neko shta bijade sa onim malim... kako se vec zvao...

ah, da ŽIKA
Korisnikov avatar
By Dr. M
Nosim je vec dobrih mesec dana...

Originalne humanitarne narukvice kod nas su radjene samo u narandzastoj i beloj boji, na njima stoji natpis " Trust Yourself ", a mogu se kupiti na svim kioscima " Stampa " po ceni od 130 dinara.
Sredstva prikupljena od prodaje narukvica namenjena su za izgradnju centra za autisticnu decu, a promoter cele akcije je karatistkinja Snezana Peric.

Pozdravljam sve akcije ovog tipa i rado ucestvujem u njima...
Korisnikov avatar
By Draco
Sad ja jedina ovde ispadnem hejter i outsider, jel?

Ne nosim, ne bih ni nosila. Potpuno mi je shit ta varijanta da je sad ultra moderno biti humanitaran i bas je kul furati tu narukvicu. Kud svi, tu i mali Mujo varijanta..? Mislim, c'mon, ko je hteo da pomaze imao je broj ziro racuna proteklih X godina.
Korisnikov avatar
By Cruiser
MARKETING sa idejom da se ukaže da nekome treba pomo? ima svoj potpuni smisao (promovisanje akcije). Marketing u smislu "pomogao sam, sad svi vidite da sam JA velikodušan" nije baš na mestu.

Dakle, daj pare, nahrani, pomozi.... i ?uti.

Kako ono beše... "Neka ne zna levica šta radi desnica."
Korisnikov avatar
By jukie
Ju?e sam bio do škole i video da jedan od malih sedmaka nosi onu narandžastu narukvicu. Njemu se savršeno uklapa jer ima mršave ruke kao štapi?i... mi medvedasti ne verujem da bismo mogli da je stavimo na ruku a da ne pukne (ili nam se ne zase?e do kosti)...
By APACH
ne, mrzim bilo kakav nakit na svom telu.
By SUNNY B
posle jedne burne noci nagnjecenog nosa i nekakve tuce po slaviji drugarica mi je ujutro poklonila jednu takvu crvene boje na kojoj pise "love" da ne bih bila tuzna (mislim da je za borbu protiv side) i nosila sam je do pre neki dan kada sam u nekoj kafani zustro branila svoje politicko misljnje i vrtela narukvicu nervozno po rukama a onda je ona pukla pa je sada nosim u rancu , za uspomenu....jebiga...

inace, nemam nista protiv tih narukvica. da li iza toga stoji marketing ili neka zavere, zabole me, ima i gorih stvari na svetu od nosenja narukvice.ako neces, niko te ne tera da budes humanitaran.
Korisnikov avatar
By Lovecraft
Originally posted by Cruiser
MARKETING sa idejom da se ukaže da nekome treba pomo? ima svoj potpuni smisao (promovisanje akcije). Marketing u smislu "pomogao sam, sad svi vidite da sam JA velikodušan" nije baš na mestu.

Dakle, daj pare, nahrani, pomozi.... i ?uti.

Kako ono beše... "Neka ne zna levica šta radi desnica."
e pa upravo je u tome problem sto ne treba samo da das pare i da cutis!!!! upravo suprotno, radije ne bih dao pare i ne bih cutao!!!

jer samo dati pare ne znaci da bilo kome pomazes, naprotiv, verovatno mu i odmazes.. o problemu treba pricati, treba motivisati ljude da se sami bore, da se ukljuce, i to sto nosis narukvicu moze biti dokaz da se i ti boris!!

uvek cu dati milion dolara da se npr. socijalno ugrozeni edukuju i osposobe za neki posao kako bi mogli sami da se prehrane i prezive, nego da im dam po 1.000 dolara bespovratne/humanitarne pomoci!!

pomoc tog tipa, zapravo ne pomaze!!! ali pomoc ljudima koji su oboleli u vidu podrske znaci mnogo vise od bilo kojih para!!
Korisnikov avatar
By spliff
nosim....
dobio sam je od jednog sjanog momka :kralj:
:angel:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by APACH
ne, mrzim bilo kakav nakit na svom telu.
isto. s tim sto ja ne mrzim, nego samo ne volim.

inace, nosio sam je par dana, jer sam je dobio na poklon od drage osobe, ali sam se smorio i skinuo je...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spark
inace, nosio sam je par dana, jer sam je dobio na poklon od drage osobe, ali sam se smorio i skinuo je...
ja ccu je rado nositi ako ti neccesh vishe
:)
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by spliff
Originally posted by spark
ja ccu je rado nositi ako ti neccesh vishe
:)
pa dogovoricemo se... to mi je ipak poklon. videcemo :kiss:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by fazza

Mene žena startovala kod Politike...i šta ?u, nisam imao kud a kad je o djeci rije?-tu sam malo slab, pa kupih i ja jednu kartu :yes:
Korisnikov avatar
By * NajS *
A meni jedna stara gospodja prishla u gradu, onako fino doterana, rekli bi stara dama i zamolila me da joj dam 100 dinara???

svashta...
Korisnikov avatar
By Stripi
PA što joj nisi dao? Sram te bilo, kao da je 100 dindži neka kinta! :mad:
By High Maintenance
Nosim ,belu i narandzastu...Prvi put sam video o cemu se radi kada je Snezana Peric pricala o tome u emisiji kod Sneki Dakic :)
Mada sam primetio da dosta ljudi koji nose te narukvice ne znaju zbog cega ih nose i kome je namenjen novac od kupovine.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Sto neko ovde rece, da je od srebra i da je barem potpisuje Cartier, onda bih je nosio...:snob:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ajde Vlado, priznaj da nemaš sto dinži i gotovo :lukavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ljudi, ako kupite tu humanitarnu narukvicu, ne znaci da morate i da je nosite ( ako su vam, kako kazete, zglobovi svikli samo na plemenite metale).
Odlozite je, brate, u kakvu kutiju sa sitnicama, a srce neka vam bude puno zato sto ste dali svoj vise nego skroman prilog humanitarnoj akciji.
I sta ima da se nose te narukvice, to je isto kao da svima masete pred ocima i nabadate na nos da ste bili humani.
Budite humani u diskreciji.
By High Maintenance
Mislim da narukvica treba da se nosi ako vec odlucis da je kupis... jer na taj nacin mozes delovati i na druge i bar delimicno staviti do znanja da je tim osobama pomoc ipak potrebna i da problem postoji...a to sto ce odredjeni broj ljudi to iskoristiti kako bi nekom pokazali da su "humani" je propratna pojava,jer takvih uvek ima...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ih, bas ce neko da zagleda narukvicu i jos da se preko nje motivise na humani gest !
Jos ako je hladno, pa nosimo duge rukave, osta narukvica skrivena.
By High Maintenance
Cini ti se,ali u toku dana non stop vidjam ljude sa narukvicama i siguran sam da i drugi primecuju... tako da mislim da bar iz tog razloga treba da se nosi... jer i to sto je nosis na ruci je na neki nacin poruka...siguran sam da bi mnogo manji efekat postigli da su recimo dali br. ziro racuna za pomoc autisticnoj deci... prihod bi sigurno bio mnooogo manji nego na ovaj nacin...
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro, poison_boy, isprsi li se i ti za tu narukvicu, ili samo zadivljeno vidjas ljude sa narukvicama i pohvalno klimas glavom?
By High Maintenance
Vec sam napisao da nosim dve, prikljucio sam se akciji od samog pocetka kao i svaki pravi humanista :pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!