Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
?itam ju?e u jednom ?asopisu da u svetu postoje klinike koje se bave le?enjem osoba koje pate od bolesti zavisnosti od interneta.Kažu da osobe tog tipa ispoljavaju strah,agresiju,nemogu?nost uklapanja u društvo,povla?enja u sebe i još celi sklop simptoma.?ak su se neki momci u Finskoj skinuli iz vojske na osnovu ove bolesti(haha,ala bi se kod nas skidali,samo što u to ovde niko ne?e poverovati...)
Primetio sam da pojedine osobe sa kojima komuniciram preko neta ispoljavaju jaku bliskost,otvorenost i slobodu...dok kada ih sretnem uživo imaju strah od realne konverzacije i druženja.Ja tih problema nemam,ko me zna,zna da mogu da pri?am za pare... :D
Šta vi mislite,koliko internet ima ovakvih uticaja na našu okolinu,pa sada da kažem i u gay svetu i mislite li da maksimalno vreme provedeno na internetu ipak treba da se zameni makar minimalnim relnim odnosima?
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne zvu?i nemogu?e. Ne prepoznajem simptome kod sebe. btw, "koji su to minimalni realni odnosi"? Jel ih odredio neko??? :komp:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by operativni kadar
Ne zvu?i nemogu?e. Ne prepoznajem simptome kod sebe. btw, "koji su to minimalni realni odnosi"? Jel ih odredio neko??? :komp:
Ma to sam ja dao poreðenje...mislio sam da makar tre?ina provedenog vremena sa društvom,prijateljima ili voljenom osobom zna?i više od troduplo ve?eg vremena provedenim na netu.
Mada mi u gay svetu imamo generalni problem što celog života tražimo,te nam tu i te kako net ska?e u pomo?.SMS su tek opcija 2 nakon se uspostavi ose?aj poverenja prema virtuelnoj osobi sa kojom komuniciramo...
Što mi re?e pre neko ve?e de?ko iz NS kome dao yahoo adresu:"Šta ti je ?udo savremene tehnike i komunikacije"...sigurno je od skoro na netu pa mu je sve to fascinantno...
Za sada je forum,mogu da kažem jedino mesto gde se ljudi najmanje muvaju,gde dolazi do izražaja osoba,ostala mesta obi?na berza i potražnja...i sam imam profil i nekada odem na chat,tako ti je to...
By APACH
znam ja to odavno.... :komp:
Korisnikov avatar
By Kupper
Nije bas tacno, rekao bih. Ako sam dve-tri godine mislio da ne mogu normalno da disem ako 10 sati ne visim na netu demantovala su me poslednja cetiri meseca. Puk'o komp, neke nove okolnosti u zivotu i sad mi je uglavnom dosadno. Ili se kacim da nesto pronadjem zbog posla ili se ovde zadrzim najvise desetak minuta. A, kazem, do nedavno sam mislio da bi mi zivot bio nasilno prekinut ako bi mi neko oduzeo ovo cudo ispred mene.

Zavistan sam ja od drugih stvari:drama:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Skoro pisah rad na tu temu a imash Bensedinovu temu u folderu Zdravlje koja super opisuje tematiku.

Potpuna i prava zavisnost od interneta je vrlo relativna i teshko dokaziva kategorija, sem u extremnim sluchajevima, kojih je ipak vrlo malo, bar kod nas.

Psiholozi se spore oko toga da li je recimo sve iznad 4 sata dnevno zavisnost, neki kazu da je 8 pa navishe, onda se tu uvode problemi realnog drustvenog zivota [postoji li i/ili koji je deo prenet na cyber zivot] ili svrhe sedenja na internetu - nekome je to posao pa zato sedi 8 sati.

Elem, velika vecina ovde, a tu ukljucujem i sebe pati od blazih oblika zavisnosti od interneta.

Al kako ja to volim da kazem, bolje od interneta nego droge, alkohola, duvana i slichnih gluposti.

:teg2:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by unic0rn

Al kako ja to volim da kazem, bolje od interneta nego droge, alkohola, duvana i slichnih gluposti.

:teg2:
Tu si potpuno u pravu....
Mada zbog podocnjaka i svog izgleda i preventive,ne provodim duže od 2 sata ispred monitora odjednom...
Ho?e da se zakrvave o?i i da izlete podo?njaci...zato i nije preporu?ljivo,pa i ko radi na takvom radnom mestu da gleda u monitor duže od 2 sata bez pauze:zongler:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!