Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Nova reč za geja - DUPLIKAT...

Zvu?i dobro
4
24%
Zvu?i sranew
13
76%
Korisnikov avatar
By Loni
Zamislite sledeci dijalog.
Na poslu, 2 koleginice poslale su kolegu da donese kafe, da bi za to vreme iskoristile priliku da ga ogovaraju.

- O njemu ni�ta ne znam? Da li je o�enjen?
- Kakav crni o�enjenko! Draga, zar ti nisi ?ula? Pa on je Duplikat!
- Duplikat? �ta to zna?i?
- U krevetu mu je 'mesto mu�ko-�ensko, dra�i tandem - DUPLO MU�KO!
Korisnikov avatar
By *deni*
Dodajem trecu opciju:

3. Ispod svakog nivoa.

:pickme:
Korisnikov avatar
By Loni
Ma daj, ne budi na kraj srca.

Pa re? DUPLIKAT po?inje sa DUP što je asocijacija na dupe.
Nije li to razlog više?

Možda da dodamo i E pa da bude DUPELIKAT, a?

U engleskom jeziku re? gej je dvosmislena. Zna?i i veseo i peder i tu je njena prednost. Ovde nijednu re? dvosmislenu nemamo.
Ja je podržavam celim telom.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by PauLi
Ma daj, ne budi na kraj srca.

Pa re? DUPLIKAT po?inje sa DUP što je asocijacija na dupe.
Nije li to razlog više?
Pa tako kazi, brate mili...
Od kud znamo kakve se asocijacije tebi motaju po glavi....
Posle ovih novih okolnosti, moj odgovor u anketi se menja, ukida se treca stavka i glasam za opciju dva.
By Çâðê_DUP
S obzirom kakve su tetke ne duplikat nego FALSIFIKAT!!!
Korisnikov avatar
By spliff
shta bre gay?

peder brate, prichaj srpski da te ceo svet razume
Korisnikov avatar
By * NajS *
Ja sam chuo od drugaricine keve ''Je li 'cero, da taj shto ti se svidja nije mozda DVOCEVKA?!''

DVOCEVKA = BISEXUALAC!
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by * NajS *
Ja sam chuo od drugaricine keve ''Je li 'cero, da taj shto ti se svidja nije mozda DVOCEVKA?!''

DVOCEVKA = BISEXUALAC!
cute
:obraz:
Korisnikov avatar
By unic0rn

DVOCEVKA = BISEXUALAC!
Mislim da bi u tom sluchaju bolje doshlo: I/O. Input/Output :smeh:

Anyhow: :barfy::drama:
Korisnikov avatar
By KiWi

DVOCEVKA = BISEXUALAC!
To Dvocevka je starije od nas dvojice zajedno :) .. pa ima onaj makedonski peva?, Princ ili tako nekako.. koji ima pesmu o biseksualcu koja se zove dvocevka :)
Korisnikov avatar
By Loni
Dvocevka zna?i biseksualac?

Žena nema pojma!

Dvocevka je neko ko u isto vreme prima dve ,,cevi''. Dakle, kad te uvate dvojica i jedan te fakinguje a drugi ti ga ugura u usta, e onda si to dvocevka jer primaš dve cevi u isto vreme. To je dvocevka a ne svaki peder, ili biseks.

Žene mogu biti ?ak i trocevke. Jedna žena može da primi u isti mah i u ,,usniju'' i u ,,evgeniju'' i u ,,ankicu''. (Za nepupu?ene - ovo su izrazi za usta, vaginu i analni otvor)
Korisnikov avatar
By *deni*
PauLi
Žene mogu biti ?ak i trocevke. Jedna žena može da primi u isti mah i u ,,usniju'' i u ,,evgeniju'' i u ,,ankicu''. (Za nepupu?ene - ovo su izrazi za usta, vaginu i analni otvor)
....Usnija....
:smeh:

I tipovi mogu u brutalnim slucajevima da budu trocevke...ako,recimo, nemaju jedno oko.
Korisnikov avatar
By Loni
Žene vala mogu i devetocevke. Šta ?eš sad? Treba joj 5 verlikih i 4 piše od patuljaka.

4 velike: U usta, vaginu, guzu, jednu i drugu o?nu duplju (posle seksa o?i vratiti na stara mesta)

+ 5 penisa od patuljaka (2 u nozdravu i 2 u uši)

A ,,plavuše'' bi mogle da otvore glavu, pa da im neki ,,slon'' ugura i u rupu od mozga.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Iako ste po?eli da se proseravate, da ja kažem da je tema zanimljiva. Možda DUPLIKAT nije prava re?, ali i pre mi je padalo na pamet da naziv GAY nekako ne štima. Trebalo bi da imamo neku našu re?. PEDER se ne ra?una jer automatski ima negativnu konotaciju. Mora da ima neko dobru ideju...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by operativni kadar
Iako ste po?eli da se proseravate, da ja kažem da je tema zanimljiva. Možda DUPLIKAT nije prava re?, ali i pre mi je padalo na pamet da naziv GAY nekako ne štima. Trebalo bi da imamo neku našu re?. PEDER se ne ra?una jer automatski ima negativnu konotaciju. Mora da ima neko dobru ideju...
meni je peder sasvim ok
Korisnikov avatar
By m..
Ja mu onda dodjem DUPLERICA, jej!
By Ulix
Originally posted by spliff
meni je peder sasvim ok
:yay: :up:
Bas je lepa rec.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by PauLi
Žene vala mogu i devetocevke. Šta ?eš sad? Treba joj 5 verlikih i 4 piše od patuljaka.

4 velike: U usta, vaginu, guzu, jednu i drugu o?nu duplju (posle seksa o?i vratiti na stara mesta)

+ 5 penisa od patuljaka (2 u nozdravu i 2 u uši)

A ,,plavuše'' bi mogle da otvore glavu, pa da im neki ,,slon'' ugura i u rupu od mozga.
Ima li ovde moderatora, jer ovo nece samo od sebe otici u Smecaru...?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne verujem da cemo uspeti da odaberemo neku rec, a da ona uspe da svrgne sa trona odomaceni izraz "peder". Mislim, nije problem da ih predlazemo, ali sumnjam da ce ijedna rec koju ovde predlozimo, postati sire prihvacena u narodu.
Ali ` ajde. Evo, ja predlazem rec "Guza". Njome se tepa necijoj zadnjici, tepa se milom bicu, a s druge strane oznacava i metu penetracije u musko-muskom seksu.
Dusanov predlog "Falsifikat" nije bas mnogo laskav , ali verno oslikava danasnje stanje u tetkeraju.
Dakle, za sada imamo predloge:

1. Duplikat
2. Falsifikat
3. Input/Output
4. Dupelikat
5. Guza
By Ulix
Originally posted by *deni*
Ne verujem da cemo uspeti da odaberemo neku rec, a da ona uspe da svrgne sa trona odomaceni izraz "peder". Mislim, nije problem da ih predlazemo, ali sumnjam da ce ijedna rec koju ovde predlozimo, postati sire prihvacena u narodu.
Ali ` ajde. Evo, ja predlazem rec "Guza". Njome se tepa necijoj zadnjici, tepa se milom bicu, a s druge strane oznacava i metu penetracije u musko-muskom seksu.
Dusanov predlog "Falsifikat" nije bas mnogo laskav , ali verno oslikava danasnje stanje u tetkeraju.
Dakle, za sada imamo predloge:

1. Duplikat
2. Falsifikat
3. Input/Output
4. Dupelikat
5. Guza
Peder je i dalje najbolja opcija. :alexis:
Korisnikov avatar
By Cruiser
SATARA...

Ako se ne satiru, nisu ni pederi ni duplikati ni I/O, vec samo lajave tetke koje razmenjuju mustre za trach, a to nema veze sa pederisanjem :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Cruiser
SATARA...
Smatram da je ovaj predlog neprihvatljiv.
Mislim, zna se sta je satara i ne mozemo tom imenicom nazivati one koji se satiru.

Satirac, satiraci - to moze....
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix
Originally posted by spliff
meni je peder sasvim ok
:yay: :up:
Bas je lepa rec.
najlepsha rech u nashem lepom jeziku

:beba:
Korisnikov avatar
By Loni
O, pa ?eljadi i bejbadi, ja sam imao i foru da sve re?i koje po?inju sa YAG (GAY otpozadi) ozna?ava gejeve.

Dakle sve sa JAG i JEG.

Recimo JAGUAR = PEDER
JAGNJE = MALI PEDER
JEGULJA = ISKUSNI PEDER
JAGOR?EVINA = TETKINSKA LJUBOMORA
PUSTINJA = MESTO GDE IZLAZE JAGUARI
OAZA = WC NA MESTU NA KOM IZLAZE JAGUARI

Kako biste na primer na sred ulice, ili autobusa izgovorili slede?u re?enicu, a da vas okolina ne provali:

ORIGINAL RE?ENICA:
Zamisli, u WC-u kluba Iks, onaj kurvar je smotao jedno dete, što je izazvalo opštu ljubomoru drugih gejeva!

PREVOD:
Zamisli, u oazi, ona jegulja je smotala jedno jagnje, što je izazvalo opštu jagor?evinu!

Pa sad ljudi u autobusu nek provale o ?emu vi pri?ate?
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Jesi li čuo, molim te, kako je ona Jegulja bacala Jagorčevinu pred Oazom sad za vikend. Niko je nije pukao u Ankicu, pa je kao pomahnitala jurcala po Pustinji u očajnoj potrazi za nekim ko bi je odmah pukao kako u Usniju, tako i u Evgeniju. Na kraju je i nahvatala nekog Jaguara i neiskusno Jagnje, pa ih je odvukla u Oazu na Input i Output s nogu. ''
Korisnikov avatar
By nsc
jbt prestani idiotske teme vaditi iz naftalina, ako vide renoar ili stati dobice opet ideju, Loni nikad nije ni prestajao
Korisnikov avatar
By *deni*
Tematika kojom se bavi ovaj topic je ovih dana vrlo aktuelna, imamo 2 teme koje se njome bave, pa što ne bi postojala i treća ?
O pederskom slengu se uvek može pričati, dakle ne radi se o priči vezanoj za neki datum i događaj, koji su davno prošli i koji, kao takvi, nisu više smisleni i aktualni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!