Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Koliko ste jaki,koliko se borite u svom životu,koliko lako odustajete?

Svaki dan je nova borba sa svim problemima koje život name?e.Koliko god da bezbrižno živite opet je tu unutrašnja borba sa nama samima...
Smatrate sebe sposobnijim i samim tim što ste u stanju da vodite dvostruki život i da se nosite sa tim ili lako padate?
Korisnikov avatar
By *deni*
Oduvek se borim za ono sto mi znaci u zivotu.
U tim borbama, nekad pobedjujem, nekad gubim, ali nikada ne sedim skrstenih ruku.
Zato vec sada imam bogatu biografiju.:smug:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by GOX

Svaki dan je nova borba sa svim problemima koje život name?e.Koliko god da bezbrižno živite opet je tu unutrašnja borba sa nama samima...
Smatrate sebe sposobnijim i samim tim što ste u stanju da vodite dvostruki život i da se nosite sa tim ili lako padate?
Padam u melanholiju i depresiju jedino kada mi je na svim zhivotnim poljima teshki shit :) Ono shto mozhe da me povredi to su dragi ljudi i dechko..

Inache, u poslednjih mesec dana se na svakodnevnoj osnovi susrecjem sa egzistencijalnim problemima, ali sa njima flertujem i ne pridajem im ogroman znachaj.. Shto me nije ubilo me je samo uchinilo jachim :cheer:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ponekad padnem, ali brzo ustanem i zakoracam dalje hrabro sa stilom kao manekenka po pisti :kafa:
By Shoplifter
Originally posted by Frizerka
Ponekad padnem, ali brzo ustanem i zakoracam dalje hrabro sa stilom kao manekenka po pisti :kafa:
:lol: :up: :tetka: :mama: :love: :friends: :D :bye:

Inace, de me snadje ova tema. Vec duze vreme sam u nekom skrooooooooz padnutom stanju, i nikako da se saberem. Jer sto rece Rsumovic: ja kad se saberem, ja se sav oduzmem. I tako circles and circles and circles again... Ne znam sta se onda radi. Valjda bas ono sto mislis da ne treba, shcock terapija i te fore... :neznam:
By Ахасвер
Nisam borac. Zapravo, nikada mi nido?ega nije toliko stalo da bih se za to "borio". Obi?no u situacijama koje zahtevaju "akciju" samo slegnem ramenima, okrenem se i odem.
I tako uvek.
Korisnikov avatar
By Dina
Izrazito borbena... Ja sam tokom zivota morala da se ucim odustajanju i prihvatanju poraza (ponekad)...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by GOX

Ina?e sam baš ju?e razmišljao malo i na ovu temu... ja sam ina?e jedno vrlo oklevaju?e stvorenje. Moj otac je bio šampion u oklevanju i joj šta ?e biti, pa se to prili?no otrlo i na mene... sada kada sam stariji namerno se trudim da glumim kako sam osoba koja ne odustaje i gura se, jer "oni" ne znaju da se ustvari lako predajem. Zaboga, kako ovo komplikovano zvu?i...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada se "borim" za neke stvari u zivotu vodim se jednom parolom Finis Sanctificat Media. Zaista mi nije bitno shta cu sve morati da uradim, ako treba buldozerom ici preko grobova nece mi biti teshko, jer cu dochekati ostvarenje zelje.
Odustajem kada osecam da "pucam" kada sam u nekom problemu 24/7 a nepostoji mogucnost da ga reshim , onda ili ostavim taj problem iza sebe, ne misleci o istom, ili pak zapadnem u apatiju.
Korisnikov avatar
By m..
Nemam pojma, sad se daleko maje borim nego kad sam imala 11-17 godina, tad sam morala da grizem ko lav, sad ne moram, nije do mene vec do okolnosti, za neke sam se stvari izborila i sad mogu da uzivam...
Anyway, sad ide glatko, nemam osecaj da sam u klinchu sa zivotom, da, predstoje mi neke bitke, a ja lagano prikupljam tesko naoruzanje, nije jos vreme za to, ali bice. Nikad ne gazim preko lesheva, u tom slucaju biram kompromis, ali ima stvari gde kompromis ne dolazi u obzir, za takve stvari cuvam snagu. Ne idem u unapred izgubljene bitke, ne borim se ako mi predstoji pirova pobeda...
Korisnikov avatar
By *deni*
Sto kaze tetka Obric Nada u pesmi:

"Borim se, borim
Borim sa sobom..."

:pas:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mene Lav u podznaku uvek gura napred, pa makar i glavom kroz zid.
Uglavnom ne odustajem, osim kad sama ne uvidim da gubim vreme. Priznajem, ambiciozna sam :saint2:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mina, pozdravljam tvoju odluku da vratis stari, dobro prepoznatljivi nick !

:pas:
Korisnikov avatar
By mirth
Well, imam faze kad jurim na hiljadu strana i sve olako postizem, i ne pristajem na manje od onoga sto sam zamislila.

E sad, uvek zamislim valjda mnogo stvari za odjednom, pa me svakih par godina sve to spuca i slomi, pa nisam u stanju da se borim ni da ustanem iz kreveta neko vreme.

Lepe su obe faze, svaka ima svojih prednosti. Ova prva uvek bude jako produktivna, ova druga hedonisticka, usporena i lagana.

I ne bih mogla da ceo zivot provedem samo u jednoj.
By fazza
Da se ne borim vec bih digao ruke.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by GOX

Ne volim da se borim sa drugima. Volim da se s njima dogovaram. Ako nešto krene loše ve? samo ubeðivanje s nekim u stvarnom životu mi je smorno. Ljudi su nesavrseni. Borba dobrim delom prestaje ili se svodi na najmanju mogu?u meru kada shvatite pravu meru onoga što od drugih možete o?ekivati, kada uvidite da je tesko boriti se sam ali ne i nemogu?e. Kada nau?ite da se oslanjate na sopstvene snage.

Sklon sam da prekinem svaðu, da okrenem leða i trajno se distanciram od onih koji bi želeli da se sa mnom bore.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
borim se do poslednjih atoma snage, mada desi se da nekad malo skrenem sa puta. :no:
Korisnikov avatar
By tramp
ko sta radi ja se borim mislim da je neko drugo vreme i da nisam pacifista da bi bila vojnik :sw:

drugi kazu da sam jaka, ja mislim da sam pre izdrzljiva a mozda i nema razlike
Korisnikov avatar
By zboO
Sklon sam da prekinem svaðu, da okrenem leða i trajno se distanciram od onih koji bi želeli da se sa mnom bore.
upravo tako....cemu cimanje, kada to nikuda ne vodi!!
Padam u melanholiju i depresiju jedino kada mi je na svim zhivotnim poljima teshki shit
ja ne znam da li sam se ikada osecala jadnije....sve mi je shit, situacija nikada gora....strashno....i borim se, i jedna stvar krene SUPER sve kako treba, ali onda za njom dodju 3 negativne, da ne kazem katastrofalne....i dokle tako....dok ne potrosim i poslednji atom snage, i dobre volje, i chega josh??!!....idem dalje....korak po korak....sve dok ne stignem do dna, a onda cu razmisliti da li da se vadim sa te dubine! :neznam:

:moreeee:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by unic0rn
Tiha voda breg roni.
Da,da i ja sam stara po?ekovina...jeste da nekad silim stvari,ali opet ako nešto baš ne ide daš na vremenu i uvek doðe na svoje:zongler:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by GOX

Mislim da sam jaka i mnogi mi isto to kazu...Hvala im! :yes:
Bilo je momenata kada sam umela da posustanem i bukvalno upadnem u depresiju-ljudi,nista te ne moze razocarati vise od ljudi... :nope:
"Borba" je svakodnevna i dozivotna-bilo da je to borba sa ljudima uchaurenim i vezanim nekim glupim i primitivnim sponama koje namece drustvo(sistem),bilo da se radi o borbi sa samim sobom tj. svojim unutrasnjim demonima.Nije lako,nikada nista ne ide onako kako smo mi zamislili i kako bi voleli ali jedno spoticanje ili cak pad ne oznacavaju kraj borbe...
Koliko god puta i udarila glavom u zid :zid: trudim se da guram napred i sto manje se osvrcem unazad...
Originally posted by tramp

drugi kazu da sam jaka, ja mislim da sam pre izdrzljiva a mozda i nema razlike
Hmm,intresantno..za razmisliti :misli:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Sutekh
go gothrose! :up:
ja ne znam da li sam se ikada osecala jadnije....sve mi je shit, situacija nikada gora....strashno....i borim se, i jedna stvar krene SUPER sve kako treba, ali onda za njom dodju 3 negativne, da ne kazem katastrofalne....i dokle tako....dok ne potrosim i poslednji atom snage, i dobre volje, i chega josh??!!....idem dalje....korak po korak....sve dok ne stignem do dna, a onda cu razmisliti da li da se vadim sa te dubine!
Pa meni se pre jedno 15ak dana (ali je krenulo i pre toga da mi se deshava shtoshta) bukvalno sve srushilo. Jedno 10 dana nisam uopshte izlazio iz kucje niti sam komunicirao sa drugim ljudima. Taj period je imao i svojih dobrih strana..

Poshto sam bio ostavljen sam sa sobom, morao sam da se posvetim sebi, da raschupam fasade ega i svakakvih tripova, da udjem u sushtinu svoje lichnosti i da odatle vidim kako stvari stoje "ko sam, shta sam, koliko mogu i shta sve mogu da istrpim" bila su pitanja na koje sam traazhio odgovor. I nashao.

I tako.. drage osobe koje su me svesno ili nesvesno gurnule u to stanje (napushtavshi me u krucijalnim trenutcima i ignorisanjem nekih mojih primarnih emotivnih potreba, kao shtu su, bozhe moj, obichan incy-wincy emotional support jednom u 5 godina :roflmao: ), su mi zapravo uchinile veliku uslugu zabijajucji mi nozh u ledja, jer sam putem tih njihovih akcija bio primoran da zapochnem introspekciju svoje lichnosti i da opet nadjem onu snagu. Ono shto me nije uchinilo me je samo napravilo jachim :P

:meduza:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Sutekh
Pa meni se pre jedno 15ak dana (ali je krenulo i pre toga da mi se deshava shtoshta) bukvalno sve srushilo. Jedno 10 dana nisam uopshte izlazio iz kucje niti sam komunicirao sa drugim ljudima. Taj period je imao i svojih dobrih strana..

Poshto sam bio ostavljen sam sa sobom, morao sam da se posvetim sebi, da raschupam fasade ega i svakakvih tripova, da udjem u sushtinu svoje lichnosti i da odatle vidim kako stvari stoje "ko sam, shta sam, koliko mogu i shta sve mogu da istrpim" bila su pitanja na koje sam traazhio odgovor. I nashao.
Of course... :)
Ja sam cesto u nekim loshim momentima umela da srljam glavom u zid i nista nisam time resavala,bilo mi je samo jos gore.
A onda sam shvatila da je prvo i osnovno-uspostaviti komunikaciju sa samim sobom ,pa tek onda sa ostalim 'ljudima'...

:lukavi:

ps.Thanx Suthek! ;)
Korisnikov avatar
By _Inthezone_
I am a fighter baby,i aint gonna stop,there is no turning back...
By zmeu
"Nikad nemojte odstupiti od svojih uvjerenja zato da biste postigli mir i tišinu." (Dag Hammarskjöld)
By Shoplifter
iliti "You can't find peace in life by hiding away from it". WW
Korisnikov avatar
By zboO
ne treba odustajati.....samo treba biti realan, pa na vreme shvatiti da za neke "stvari" covek ne treba (ili ne vredi) da se bori....nista ne ide na silu....
By argentum_inf
nikad nista ne radim na silu..samo trenutno nemam razloga da se borim za nesto..rekoh,trenutno..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!