Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Cilj ove teme nije velicanje homofobije, naprotiv, zelimo ovim da iznesemo neke opstevazece homofobicne stavove i dokazemo njihovu apsurdnost. Clanovi koji sacinjavaju "homofobicnu" ekipu se ovim ogradjuju od stavova koji ce iznositi, samim tim sto to nisu njihovi LICNI
stavovi, vec preuzeti iz a priori donesenih zakljucaka izvesnih (drustvenih) grupacija cija je ideologija unapred odredjena homofobijom kao nekritickim prihvatanjem modela odbrane i stavova iste.

Postoje samo 2 pravila:

1.postovanje pravilnika

2. sankcionisanje bilo kakvih rasprava na licnom osnovu, proisteklih iz licnih poznanstava i eventualnog animoziteta korisnika van ovog foruma.

Cilj ove teme je prvenstveno EDUKACIJA.

Moderator teme je Avalon.

moderator Super Mario
:novinar:
By Çâðê_DUP
Homoseksualnost je dusevni poremecaj, vama treba vera u Boga, fali vam duhovni zivot. Prvo treba da rascistite neke stvari sa sobom pa onda da krenete ne lecenje. Da je Bog hteo pedere ne bi stvorio Evu, da je hteo Adama, ne bi stvorio lesbejke, pa vi sad to okrenite kako vama pashe!
Evo primera: zamislite da se muskarci samo u dupe, a da se mi zene medjusobno lizemo i slicno. Znate li vi da bi ljudski rod nestao za 50 godina! Da je Bog tako hteo, ne bi nas napravio Ovakve. Prihvatite Hrista, tu lezi spas.
Nije dzabe poznat slucaj Sodome i Gomore, pa je l tako? To su chinjenice. Pokajte se, Bog je milosrdan, on ce vam oprostiti, a ako zelite u pakao da idete i da dusu djavlu prodate, u tome vas ni BOG SAM ne moze spreciti.
Je l rece u Knjizi nad Knjigama:

jer sin covecij nije dosao da pogubi duse covecije mego da sacuva. Jevandjelje po Luci, gl. 9.10,56
Korisnikov avatar
By mirth
Slozila bih se sa Angelinom i ovom prilikom samo dodala da vi ljudi morate postati svesni graha u kome zivite.
Vama se to cini ispravnim, jer vas Djavo kusa, a ne shvatate da vam je zaposeo dusu i da ce vas unistiti.

Vratite se Bogu! Vratite se na jedini pravi, sveti put!
Prihvatite svetu tajnu braka i zivite spokojno i mirno u Bozjem stadu!
I bicete blagosloveni!

Jer, morate imati u vidu da se vama samo CINI da ste normalni i da je prihvatljivo to sto radite, dok se pritom grubo igrate s prirodom i rugate Bogu.

Dozovite se pameti, zaboga, dok nije kasno i dok ne ogreznete skroz u tom gnusnom protivprirodnom bludu i grehu!
Zar ne vidite koliko ste izopaceni?!?!
By Çâðê_DUP
Jasno uchenje Crkve jeste da je svaka polna necistota ozbiljan Greh. Ovo ukljucuje homoseksualnost, razvrat, preljubu i druge, jos gore stvari. Kada nas to ovaj greh odvaja od Boga i cini da nas nas andjeo cuvar napusti? Odgovor je za to jasan: kad se za greh ne pokaje.

Kad neko ima kontinuiran zivotni stil u kome polna necistota igra glavnu ulogu i kada se taj ne bori da sebe ispravi, on se otudjuje od Boga. Vas seksualno privlaci isti pol, ali zadobicete nagradu na nebesima bijuci bitku s tom opakom strascu i bolescu. Morate se boriti, postiti, moliti se i ciniti uz Boziju pomoc sve da srusite i iskorenite taj Greh, inace necete zadobiti carstvo nebesko.

Homoseksualnost je Gadost. Ta rec je u skladu sa Svetim pismom, ali cesto vredja neke greshnike koji su naviknuti na pluralizam i relativizam u ovom izopacenom drustvu. Postoji obilje argumenata koji mogu dokazati da je praktikovanje ovog Greha neprirodno i vodi duhovnom, moralnom i fizickom propadanju brze od mnogih drugih grehova! Ovaj greh je Gadost zbog njegovog dejstva na dushu.

Sigurno je da vi patite jer ste bolesni. Ali, mi hriscani razumemo emotivnu patnju. Greh uzrokuje patnju. Vi ste kao alkoholicari, narkomani, kleptomani ili bilo koje drugo gresno ili nenormalno stanje. A jos vise patite jer ne mozete da shvatite, homoseksualci i homoseksualke, da je VASA SEKSUALNA AKTIVNOST, svetogrdni i bludni odnos, GREH. Svaki covek se moze promeniti, moze prestati da bude pijanica, lazov, homoseksualac, ubica, paganin, uz Boziju pomoc.

Bogougodnici, nemojmo se odnositi nehriscanski prema ovoj nasoj sirotoj braci i sestrama koja su zaglibljena u ovom smrtnom grehu! Ako se covek davi, baci mu konopac, ne guraj ga dublje! Covek moze Bogu ugoditi cak i ako padne zbog svoje homoseksualne strasti ako se takav nesretnik gorko pokaje zbog svog zlodela i potrudi se dusom svojom da se to ne ponovi. Ma koliko boni i strasni bili mucenje i borba protiv ove strasti, pakao je bolniji i strasniji. Svi gresi vode u njega, pa makar se oni zvali zivotnim stilom ili "orijentacijom"

A ako te oko tvopje desno sablaznjava, iskopaj ga i baci daleko od sebe, jer ti je bolje da pogine jedan od udova tvojijeh negoli sve telo tvoje da bude bacheno u pakao (Jevandjelje po Mateju 5.6, 29)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Korisnikov avatar
By kal zakath
INTERVENCIJA SUDA

U slucaju homofobi protiv nehomofoba, tuzeca strana je iznela argumente koji se zasnivaju na hriscanskoj religiji. Sud ce prihvatiti argumente samo u slucaju, ako se slucaj homofobi protiv nehomofoba odnosi na hriscansku populaciju.

Obrazlozenje: Prema saznanjima suda hriscansko verovanje prihvaca otprilike jedna trecina svetske populacije. To automatski znaci da argumenti tuzece strane ne vaze za 2/3 svetske populacije i kao takvi nemaju nikakvu vrednost.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ma mamicu vam p*d*rsku! :bic: Sve vas je još Fuehrer trebao da sredi.

Još tu nam smanjujete natalitet u Srbiji. Mrš odavde! Samo mrtvav gay je OK. :evilkiss:

Jel ovo dovoljno dobro? :saint2:
Korisnikov avatar
By Abyss
Sta je ped*ri? ?utite? Mamicu vam vašu? Nemate šta da kažete u vašu odbranu??????
Korisnikov avatar
By kal zakath
INTERVENCIJA SUDA

Mole se ucesnici diskusije da preciznije iznose svoje argumente. Dok se iz diskusije BlueUnion-a jos moze razabrati problem nataliteta, sud nije u stanju da shvati koji agrument iznosi Abyss, osim ako je posredi neaktivnost obrane, koja jeste zabrinjavajuca.
By Бреее!!!
Ako pobijete sve pedere imacete ... 10 odsto manje stanovnistva !!! :D

Nije zanemarljiv ni pad nataliteta, jer mnogi gay i lezbo imaju decu !!! :lol: :kiss: :love: :srbin: :friends:

Da li je ovo, dragi homofobi, dovoljno da nas ostavite na miru !?! :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Naime, postojanje Boga je vrlo diskutabilno.
Sem toga, ko je, kako i zashto napisao 'Sveto' pismo je takodje diskutabilno, i stoga argument o sodomizaciji ne treba uzimati za ozbiljno.

Koliko ja znam hriscanstvo podrazumeva veru i ljubav prema bogu i zivim bicima, a sada kako se ta ljubav manifestuje mislim da to nije stvar koju treba crkva da tumachi.

Osim toga, tolerantna hriscanska vera, koja propoveda ko tebe kamenom ti njega hlebom, nema stoga pravo da napada (ni duhovno ni fizicki) homosexualce i ostale manjine, kao ni druge vere.

Crkva je pokazala kroz istoriju (primer: inkvizicija) kako ona ume dobro da tumachi Hristovo uchenje i stoga ne bi trebalo da se mesha uopshte u savremeno drushtvo koje treba da ide ka shto otvorenijem umu i oslobodjenju od dogmi.

Dakle, ukoliko je Bog tolerantan i ide na prashtanje, oprostice nama homosexualcima nashe 'grehove', pogotovo zato shto i medju homosexualcima ima vernika i ovakvih i onakvih - al veruju.

Vera u Boga je najvaznija, ne?

Shto se tiche Firera mislim da dogadjai povezani sa time govore dovoljno.
Shto se tiche nataliteta - decu koju radjate i ostavljate po kukuruzima, kontejnerima, ulicama neko treba da usvaja i odgaja a ne da sede i trunu u sirotishtima - svaki dom je bolji od tog.

Sem toga, homosexualne osobe su valjda mnogo osecajnije osobe nego heterosexualne, stoga ce ta deca imati mnogo bolji dom od nekog sirotishta ili pijanog oca koji ih prebija i slichno.

Obzirom da ni papa ni patrijarsi nisu totalno bezgreshni, a vasha katolichka crkva je toliko vulgarizovala veru da chak i za materijalne stvari (kojih se Isus odriche) prodaje oprost od grehova! Na taj nachin, kao sto vi mozete da sperete svoje grehove, mozemo i vi ovaj nash.
Iako smatram da to nije greh, nego da nas je upravo vash Bog stvorio ovakvim.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Meni smeta ona sramotna parada neukusa.
Ko hoce neka spava i sa veprom, ali neka to zadrzi u svojoj sobi i neka to ne propagira na sav glas kao normalnost. Moramo sachuvati zdravlje nashe dece, jer ih vi, po svemu sudeci, nikada necete ni imati.

:nokti:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by unic0rn
Sem toga, homosexualne osobe su valjda mnogo osecajnije osobe nego heterosexualne, stoga ce ta deca imati mnogo bolji dom od nekog sirotishta ili pijanog oca koji ih prebija i slichno.
.
gluposti. Imas li dolaza za ovako smelu i bezobraznu tvrdnju?
Pederi osecajniji od ispravnih? Kako?

Svako dete zasluzuje normalnu porodicu sachinjenu od oca i majke kako bi moglo odrastati prirodnim putem, i ostaviti potomstvo kao produzetak vrste- sto mu je i namena.
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by kal zakath
INTERVENCIJA SUDA

...sud nije u stanju da shvati koji agrument iznosi Abyss, osim ako je posredi neaktivnost obrane, koja jeste zabrinjavajuca.
Cilj i jeste bio da se pokaže da homofobi retko kad imaju argument. TJ. uglavnom pri?aju u prazno.
Korisnikov avatar
By Abyss
Kako ja da objasnim svom detetu od 3 godine da nije u redu da se ljube dva muškarca ili dve devojke. Sutra treba i dete da mi postane peder ???
By Бреее!!!
Originally posted by Super Mario
gluposti. Imas li dolaza za ovako smelu i bezobraznu tvrdnju?
Pederi osecajniji od ispravnih? Kako?
Samo homofob moze ovako nesto reci, jer nikada nije bio ni u verbalnom kontaktu sa gay osobama, pa je pun predrasuda ... sto je, casni sude, cista stupidnost, da ne kazem rec koju koriste homofobi ! :D

Pederi nisu, kako kazes, osecajniji od ispravnih, vec ostalih !
I pederi su ispravni !!! :)
Ako ne verujes, daj guzu da proveris !?! :lol:

Da su osecajniji od ostalih, takozvanih str8, dovoljno je da budes u njuihovom drustvu, opusten, samo jedno vece, ne i celu noc ! ;) Da ne bi neko pomislio na nesto, boze me sacuvaj ! :P :mljac:
Svako dete zasluzuje normalnu porodicu sachinjenu od oca i majke kako bi moglo odrastati prirodnim putem, i ostaviti potomstvo kao produzetak vrste- sto mu je i namena.
Gay parovi tacno znaju raspored... ko je u ulozi oca, a ko majke ... Ni kod, kako vi kazete, normalnih porodica, ono ne proverava sta se krije iza slica farmerica oca ili majke !?! ;)

Bitna je ljubav i paznja, a homoseksualci je imaju na pretek, prema deci posebno !!! :D

Gay populacija je zgrozena izjavama homofoba i ostalih zastitnika ljudske vrste da je osnovna uloga porodica - "namena", ili ti namenska proizvodnja dece... !!! :pop:

Oni su za ljubav, razumevanje i toleranciju !!! :kiss: :love: :homofob: :friends:

Korisnikov avatar
By HARP
Ma od njih više ne može da se diše,okruženi smo pederima.Komšija vrate do vas je možda takav,ili vaš kolega ili drug ili slu?ajni prolaznik,kolega sa fakulteta,prodavac u samoposluzi,vaš direktor,šef koji vam se nabacuje,hvataju vas u prevozu svakojaki,bulje u vas kada izadjete.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Ljudi ovo je zaraza moramo na?i protivotrov.Naše društvo je totalno ugušeno pederskom populacijom,ni?u svuda,svuda ih ima,ne može više normalno da se živi.Oni ?e sve preuzeti.Pa taj gay lobi.
Šta ?emo da radimo,kako da napadnemo???
:vudu:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
...ta potreba pedera da se medijski eksponiraju. Te hoce parade, pa na TV, hoce radio emisije itd. Smatram da je to vrlo opasna pojava i da je treba saseci u korenu. Mislim nek se jebavaju oni po svojim brlozima i budzacima, ali zasto bi to javno bilo :puzzle: ? Ionako u danasnje vreme ima toliko nedefinisanih, zbunjenih ljudi tako da bi dovodjenje homoseksualnosti na velika vrata preko medija dovelo do zabrinjavajuceg povecanja gay populacije. Odaljim poseldicama ne moram ni da govorim. Mislite o tome.
:cyborg:
SUO
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Breee!!!
I dalje tvrdim da je takva generalizacija glupost. Kako se meri osecajnost? Iznesi neki dokaz.
To je tipichno za vas. Svi smo mi pederi samo toga nismo svesni? Mislite da cete propagandom sludeti nekog da "proba"?
Da su osecajniji od ostalih, takozvanih str8, dovoljno je da budes u njuihovom drustvu, opusten, samo jedno vece, ne i celu noc ! ;)

Takozvanih? Opusten? Veche? o cemu ti prichas?
Gay parovi tacno znaju raspored... ko je u ulozi oca, a ko majke ... Ni kod, kako vi kazete, normalnih porodica, ono ne proverava sta se krije iza slica farmerica oca ili majke !?! ;)
Ti znaci priznajes da su neki pederi zhene, pa ce da glume majke? Priznajes neophodnost OCA I MAJKE!

priroda je odredila nechiji pol, a pojedinac treba da se ponasha u skladu sa time.
Bitna je ljubav i paznja, a homoseksualci je imaju na pretek, prema deci posebno !!! :D
Lepo je angelina rekla, pedofilija je to!
By Бреее!!!
Originally posted by Breee!!!
I dalje tvrdim da je takva generalizacija glupost. Kako se meri osecajnost? Iznesi neki dokaz.
To je tipichno za vas. Svi smo mi pederi samo toga nismo svesni? Mislite da cete propagandom sludeti nekog da "proba"?
Da su osecajniji od ostalih, takozvanih str8, dovoljno je da budes u njuihovom drustvu, opusten, samo jedno vece, ne i celu noc ! ;)

Takozvanih? Opusten? Veche? o cemu ti prichas?
Ti znaci priznajes da su neki pederi zhene, pa ce da glume majke? Priznajes neophodnost OCA I MAJKE!

priroda je odredila nechiji pol, a pojedinac treba da se ponasha u skladu sa time.
Lepo je angelina rekla, pedofilija je to!
joj, sada me mrzi da idem po stavkama... :( :mad: :srbin:

generalno, zastupnik homofobicara nije izneoi nista novo u pogledima na gay populaciju, sto je dokaz vise da reforme naseg drustva kasne...ne samo u privredi, privatizaciji, vec i u osnovnim postulatima civilizovanog, demokratskog drustva, postovanju ljudskih prava i toleranciji prema manjinama !!! :eureka:

ali, gay uskoro ni u srbiji nece biti manjina ... :lol: :foto: :pivce:

molim gospodu, da se smire ... nisam zavrsio recenicu... mislim, u shvatanjima tolerancije i zahtevima za dosledno postovanje ljudskih prava !!! :yes: :zongler: :friends:

sto se tice pedofilije, postovani kolega, medju pederima nema onih koji seksualno zloupotrebljavaju maloletnu decu ... to su obicno "mirni, tihi, porodicni ljudi, dobre str8 komsije" ... :D

Korisnikov avatar
By Super Mario
Bree, nemas argumente. Pricas napamet. Kakva ljudska prava? Koje pravo je vama uskraceno?

Btw, Ja nisam tvoj kolega. A primeri pedofilije se mogu naci u svim crnim hronikama. Dakle postoje!
By Бреее!!!
Bree, nemas argumente. Pricas napamet. Kakva ljudska prava? Koje pravo je vama uskraceno?

Btw, Ja nisam tvoj kolega. A primeri pedofilije se mogu naci u svim crnim hronikama. Dakle postoje!
Dragi kolega, sva nasa prava su uskracena ... jedino nas u zatvor ne saljete zato sto nam je priroda namenila ljubav prema sopstvenom polu ! :)

Ja zaista pricam napamet, za stanje kakvo je kod nas, meni beleske i pisane odbrane nisu potrebe, cenjeni kolega !!! :D

Kolega, gde ste gledali (mozda u onog mladog sudskog pripravnika) dok sam govorio o pedofiliji !?! :P

I ja sam rekao da je ima, ali da pocinioci nisu gay osobe, vec "mirne, dobre, porodicne, str8 komsije", kako izvestavaju nasi mediji sa tih sudjenja ! :shok:

Korisnikov avatar
By Super Mario
Morim "kolegu" da bude konkretan i odgovore na postavljena pitanja.
By Çâðê_DUP
Meni smeta ona sramotna parada neukusa.
Ko hoce neka spava i sa veprom, ali neka to zadrzi u svojoj sobi i neka to ne propagira na sav glas kao normalnost. Moramo sachuvati zdravlje nashe dece, jer ih vi, po svemu sudeci, nikada necete ni imati.

:nokti:
Ovako zvuci kad pravi muskarac govori!

Zasto da se pretvaramo. Ja sam strejterka (i svi mi treba Bogu da se zahvalimo sto smo strejt) pa ne pravim paradu svakog dana-zato sto sam normalna. Ovo bogohuljenje gore necu ni da komentarisem, al daleko od toga da sam ja neka zatucana, citam Kurir redovno, obavestavam se, pitam decu.
Sada je "u modi" biti gej. Lobiji, filmovi serije tipa "Sex i grad" koje to propagiraju, citava masinerija ispiranja mozgova! Elektronske zurke gde muskarci lice na zene, a devojke su grube i ruznije od muskaraca(videla sam ih u HN bio je dovoljan jedan "snimak") Moda samozaborava i bolesti!Nacin odevanja, razgovora, cini se da normalan covek u danasnjoj Srbiji ne moze da nadje posao ali zato pederi i lezbejke drze seminare, tribine, predavanja?!!!! samo zato sto su homo, ili?!! Ako si iz jehovinih svedoka nptr, ili kluba rotarijanaca u Nisu mozes doci do mesta gradonacelnika, a kao peder mozes dogurati doGURati do ministraske fotelje...
it makes me wonder...

Licno mislim da ljudi iz dosade postaju homoseksualci.
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
FEMKANJE !!!!!!!!!!!!
alo, jebite se u dupe, usta, gde god hocete ali ostanite muskarci!

KIC !!!!!!!!!
do nedavno sam ziveo u zabludi da gay populacija ima ukusa i da je umerena! parada turbo folk kic gay likova na ovom forumu ubedila me je u suprotno!

:zastava: :sise:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako uzmemo da Bog, kao tvorac svega, zaista postoji, onda je svakako imao razlog da stvori i pedere.
Da li zbog balansa izmedju nataliteta i mortaliteta, da li zbog svoje sklonosti ka ironiji, sasvim je svejedno, a ja zelim da ukazem na jedan bitan aspekt pojmova homofob i nehomofob.
U biti oba pojma je iracionalan strah...
Ja ne vidim zasto bi se iko morao iracionalno plasiti pedera.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by deni

U biti oba pojma je iracionalan strah...
Ja ne vidim zasto bi se iko morao iracionalno plasiti pedera.
Ne plashim se zbog sebe, vec za zdravlje nashe dece kojima zelite da plasirate "normalnost" takvog "odnosa".
By Бреее!!!
Ovo je ako se ne varam bilo zamisljeno kao igrarija o homofobiji i sudjenje tome ! :puzzle:

medjutim, zastupnik homofoba, nece ni da cuje da ga zastupnik gay populacije, pred porotom, naziva kolega !?! :)

izgleda da su obe stranbe ispucale argumente ... i u pravu su oni koji kazu, ostavite nas na miru !!! :lol:

Korisnikov avatar
By Super Mario
Ovo nije sudjenje, vec diskusija. Slobodna naravno. Nema sudija, samo moderator Avalon koji stiti pravilnik
Korisnikov avatar
By *deni*
Super Mario
Ne plashim se zbog sebe, vec za zdravlje nashe dece kojima zelite da plasirate "normalnost" takvog "odnosa".
Pa, za sebe ti je, cini mi se, kasno da se plasis, jer si, ako se ne varam, i sam gay.
Sto se dece koju eventualno budem imao tice, pa ne nameravam da im plasiram bilo kakva gotova i nepromenjljiva resenja. Uz to, ne mislim da je homoseksualizam stvar koja se usvaja, vec se sa tim svojstvom covek radja.
By Бреее!!!
Nije sija, vec je vrat ! ;) :kiss: :friends:

Mario sreco, zar ne vidis, odlicno zastupate grupaciju homofobicara ... da se retko ko i javlja da odgovori na vec poznati njihov arsenal optuzbi !!! :(

Ko zna, mozda ipak neko bude imao vise snage i strpljenja da se upusti u raspravu, koja je lepo zamisljenja ... ali, forum ovih dana bas i nije nesto najdinamicniji ! :D

Srecom, teme duze stoje... :)

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!