Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ja juche prochitah jedan svoj stari post i ne mogu da verujem
koliko je tu proseravanja na jednom mestu! Blam!!!

Naravoucehnije: ne chitajte stare fazzine postove.... :barf:

Srecete li se i vi tako sa nekim vashim postovima za koje ne
mozete da poverujete da ste ih vi pisali i shto je josh gore ne
slazete se sa onim shto tamo pishe? :shocked:
Korisnikov avatar
By Savitar
Uh, sad si me naterao da cheprkam po svojim starim postovima!!! Joj, necu odoleti....
nikad se dosad nisam vracao na stare postove, mada sam uveren da u njima ima svakakvih bisera, kao shto ce mi i ovo mozda biti smeshno kad budme chitao za godinu dana....
To ti je kao kad iskopash odnekud leksikon iz osnovne shkole pa se kidash od smeha... Mislim, nisam prvi koji ce reci da se ljudi i njihovi stavovi menjaju. Menjamo se i fizichki s vremenom, pa gde ne bi i psihichki?
Korisnikov avatar
By HARP
Retko
Samo kada napravim grešku u pisanju,pa to tako ostane,a ne mogu da prepravim.
Korisnikov avatar
By Abyss
Naravno da sam smejem!

Bože moj, onda sam bio mlaði .... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Neko je iš?eprkao sa dna neko staro pitanje i ja taman smišljam odgovor (naravno ne gledam datum kada je pitanje napisano) i ?itam prethodne postove i ustanovim da neko ima sli?no mišljenje mojem ali nije sasvim isto nego nekako kao da nije skroz promišljeno i kao da su tog nekog upravo iznervirali recimo kondukteri ili tinejdžeri ili bakice itd. Onda se otvori slikica na avataru i ustanovim da je to moje staro pisanije...
Korisnikov avatar
By * NajS *
hehehehe....ovu sam temu hteo da postavim...kad si me ti preduhitrio!

Inache, nekad se smejem...i kazem sebi > Boze shto sam lupetao....
Ali nekad kazem : Boze kako sam samo bio bistar dechkonja!! :misici:

Ali se smejem kad citam i ranije tudje postove!

Nedavno procitah post M M and I....kako je nagrdio pevacicu Terezu Kesoviju na ovom forumu pre dve godine!
On je bio toliko kivan na tu pevacicu iz nedokucivih razloga da ju je nazivao slepim mishem...ili tako neshto slicno! Napao zenu, ni krivu ni duznu...izvredja je i osta ziv!:tornado:
Korisnikov avatar
By KiWi
Da. Pametni ljudi menjaju mišljenje ... da ne poveruje ?ovek šta sam ja sve pisao ranije ... mlad i naivan ... sad sam lija pa je sve dozirano :serlok:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Naravno. Onda se divim sebi kako mi je dobar smisao za humor.
Korisnikov avatar
By mirth
Naravno da se smejem. U kakvim sve stanjima i raspolozenjima dolazim na ovaj forum, desava mi se da se smejem i necemu sto sam juce napisala..

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Sad si me naterao da ceprkam po starijim postovima :komp:
Nije da se smejem vec mi je prosto simpaticno kako sam ranije pisao :smeh:
By fazza
Shto je najgore, ja nisam cheprkao po svojim starim postovima
nego sam sluchajno naleteo na jedan jer je neko odgovorio na
neku bajatu temu i tamo prochitam svoj odgovor koji je budi Bog
s nama. Ochigledno da sam bio neshto extra raspolozen, plus sam
se setio scene iz nekog domacheg filma, tako da post ne lichi ni
na shta... :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljivo.

Pre par dana sam sredjivao stari komp. I tamo nasao seriju postova od pre 3 godine. Kada sam imao probleme sa deckom. Bio zbunjen, izgubljen, trazio odgovore na neka pitanja, savete svuda, pa i na forumu.

Da skratim-najveci broj odgovora je bio krajnje sebican. Pun nerazumevanja. A doooobar deo njih i jako zlurad. U jednoj recenici:"Sta ti hoces, pusti decka neka svrlja kako i koliko zeli, URA! evo ga jos jedan takav (decko), zivela neiskrenost! zivelo varanje! zivelo povredjivanje drugih ljudi!..." . Eto, tako je bilo.

Po nickovima nisu u pitanju ljudi koji su danas aktuelni na forumu, ali me bas zanima da li se situacija promenila.

To razocaranje je delimicno i razlog sto 3 godine nisam dolazio ovde.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ve?ina mojih postova je obrisana, a i ovoga što sam u poslednje vreme pisao ne se?am se, pošto uglavnom pišem no?u u polusnu.
Korisnikov avatar
By Aksa
Cesto mi se desava...
Posebno kad nadahnuta pisem. Desilo mi se da se i uplasim... Kad odem na pretragu, pa nadjem nesto sto me zanima, ne ode na tu stranu nego na prvu od te teme, procitam svoj post i ne secam se kad sam to napisala. Upitam se da li mi je neko saznao pass pa pisao u moje ime (panika)...

Najvise sam se uvek smejala http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid186309 i slicnim svojim postovima... Samo nema toliko interesantnih tema cesto...
Gde mogu tako nesto napisati u "koju boju laka za nokte koristite?" ??????????
By APACH
ne

iza svega sto sam izgovorio i dalje stojim.
Korisnikov avatar
By Draco
Srecom ne vise!

Imala sam par 'ispada' kad sam tek dosla na forum... ali, tada sam tako bila halucinogena da mi je to delovalo potpuno normalno...

Najurila sam sve svoje neprimerene postove tipa jos u januaru '04 i pobrisala ih.. :cool2:
Korisnikov avatar
By Ctatyc
pa s obzirom da imam jako puno postova, retko se desava da ih retro citam....

mada, uvek cvrsto stojim iza svojih stavoval, tako da nisam bio u prilici da se pokolebam u nekoj svojoj ranijoj izjavi.... ne samo na Forumu, nego i inace...

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Ponekad im se smejem, ne zato sto vise ne mislim isto vec zato sto sam to nespretno napisao.

Inace, desava mi se i da promenim misljenje, pa se nasmejem kad vidim u kakvoj sam zabludi bio.

Mislim da je valjda Konfucije rekao kako misljenje ne menjaju samo budale ili veliki mudraci, a izgleda da na ovom forumu ima mnogo mudraca.

Licno sebe smatram budalom. Menjam ili modifikujem svoje misljenje kad uvidim da sam pogresio. Kada su u pitanju licni odnosi, losa komunikacija, vredjanje, tada uvek stojim iza svega sto iznosim jer tu ne iznosim neke stvari dok 100% nisam siguran u njih.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Mislim da toliko poetichno lupetam da ne znam ko ima zivaca to da chita, kad ja vecinom nemam. Da sam kojim sluchajem sama, teshko da bi se neka umiljata buchica upecala na moje blebletanje eh.....:peca:
Korisnikov avatar
By Kupper
Svojevremeno sam izbrisao, u dva maha, oko 4.500, tako da se mnogo manje smejem.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
na ovom forumu ne, na tolkienu sam to chinio i nisam mogao da verujem da sam iste ja pisao, delovali su tako hladno, al s druge strane potpis mi je jedno vreme bio " hladnocu moga bica ce ugrejati toplota ljudkse krvi" tako da je ishlo uz imidz
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja se smejem vecini svojih postova jer su tome i namenjeni :)
Ko ih ne skuzhi, njegov problem :P
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam bila mnogo ozbiljna na pocetku :doh:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, kako ne, nekad se smejem postu od juce i prosto ne verujem sta sam napisala (terapija budjenja forumom nekad ima takve posledice, posle vece kolicine alkohola pogotovu). Desava mi se i da ne mogu da ukapiram sta sam uopste htela da kazem nekim postom. Pa onda ima onih gde sam hetla da budem ironcna, nego to nije dovoljno ocigledno, rekao bi covek da stvarno mislim to sto sam negde napisala. Ipak me najvise izludjuje kada provalim kako me je izdao shift ili space i imam kojekakve permutacije i progutana slova.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!