Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li tom cimeru treba re?i da ste gay ili ne.Moše vas izbaciti iz stana zbog toga ili promeniti odnos.
Praviti se i dalje i glumiti strejtaša.Šta ako vam svrati neki gay drugar.To je nešto na foru kao kada živite sa roditeljima,samo malo opuštenija varijanta.

Kažite imate li takvih iskustava i šta bi radili u takvom slu?aju.
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja zivim sa str8 cimerom ali je Svaba i skoro nikada nije tu...
Ne znam ni da li zna za mene ni da li pretpostavlja ili ne, nikad me nije ni pitao nista niti pokazao preveliku zelju da mi zalazi u private life. :okret:
A nikad i nije kuci skoro, tako da mi dolaze, spavaju ovde itd. Skoro kao da sam sam :happysmoke:
Ali sad, hm, u Srbiji je to pretpostavljam drugacije:meduza:
Korisnikov avatar
By mirth
Uh.

Imala sam "privremenu" str8 cimerku, pa nisam htela da joj se outujem kad je vec ionako samo privremeno tu.

Ljudi moji, sto je to uzasno!

Kacis se na net kad ona spava, kad ti dodju gay ljudi tek onda skontas koliko je nezgodno pricati o bilo cemu, jer svako malo bi se nadovezao na nesto iz tvog "gay" zivota, makar i o muzici pricali, ali ne mozes...

Onda vodite paralelne razgovore, osecas se kao idiot jer u par navrata kontas da ona kapira da vi svako malo pomenete nesto o necemu o cemu ona pojma nema, lomatas se da ti komp uvek bude "cist", strecnes se na svako zvono na vratima, izmisljas price gde i zasto i kako ides kad hoces da izadjes u gay klub...

Ma katastrofa. Jedva sam izdrzala, valjda zato sto sam se jos pre x godina odvikla od toga da se od bilo koga skrivam i da bilo kome polazem racune...

Ziveti sa str8 osobom kojoj niste outovani, uzasno je iscrpljujuce. Valjda jos gore nego sa roditeljima, jer se neko "druzenje" i "intimiziranje" podrazumeva - ipak ste cimeri, pribliznih godima obicno i blah, blah... Ako ne moras, ne preporucujem.

:djavo:
By tomborn
ja ve? dvije godine imam str8 cimera.

On nema pojma da sam ja gay, u po?etku smo se dobro slagali, te su se kasnije dogodile odreðene oscilacije u našim odnosima. No kaj se ti?e cimerskih odnosa je sve OK. Smetalo me što zadire u moju intimu, uvijek mi pretura po lap top-u, te ga ja ?esto zaklju?avam.

Uglavnom se koristi mojim lap topom, jer njegov nema pržilice, a on kao ?esto nekaj prži. :puzzle:

No i tomu je došao kraj, za 20 dana se selim u svoj novi stan i više ne?u imati str8 cimera! JEDVA ?EKAM ,ISKRENO ,iako mi je s njime biLo cool, uz uzimanje u obzir da je teški nacionalista, homofob, malo (mALO? HAHHAA igram se rje?ju malo) više ugojen(pa mi uvijek popapa i ab kulturu, i sve ?okolade..)

volim ja njega, ima neKAJ i u njemu....samo KAJ???? ne znam...još nisam uspio doku?iti
:gatara:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa naravno da treba reci cimeru da si gay, to je osoba sa kojom zivis, posebno ako imas mali stan, pa se sve cuje, sve zna, ...

:zastava:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne volim situaciju deljenja stana. Jedine osobe sa kojim sam se mogao zamisliti da delim zivotni prostor su bili moji roditelji i sestra...Zatim osobe koje volim i sa kojima sam u vezi pa zajedno zivimo...Ili ako vec delim stan...onda to obavezno mora da bude neko koga poznajem, neki kul tip, i obavezno mora da bude gay...ili, u kranjoj varijanti, metrosexual...hetero queen tj. veeeeeoooomaaaa gay-friendly...i sve to da znam unapred...Inace a-a...
U situaciji ako moram da biram izmedju toga da delim nesto veci stan u centru sa nekim ko nije gay-friendly i koga ne poznajem dobro...i toga da zivim sam u malom stancicu od 30-40 kvm u predgradju biram uvek ovo drugo...Svakom je potrebno da ima svoje mesto za azil od svega...dom gde mozes da budes samo ono sto hoces i sve ono sto hoces...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pa to je prava katastrofa. Treba se sto pre maksimalno ulenjiti, ne izbacivati djubre, glasno slusati muziku i gledati filmove dok on/ona pokusava da uci. Zvati sto veci broj ljudi na gajbu isto vece kad mu/joj dolazi decko/devojka. Smarati uz dorucak sa operacijama roznjace na Studiju B a uz veceru o liku i delu Dostojevskog. Naglo i veliko interesovanje za verske sekte uz joga vezbe i uskladjivanje tantrickih tacaka sa sve kukanjem kako ne smes da svrsavas 6 meseci zbog sakupljanja CHI energije je jako preporucljivo jer je jako delotvorno. A sve sa ciljem "zasto bi ja trazio nov stan kad on zeli da se iseli, samo to jos ne zna". :klap:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by swen_bg
Pa to je prava katastrofa. Treba se sto pre maksimalno ulenjiti, ne izbacivati djubre, glasno slusati muziku i gledati filmove dok on/ona pokusava da uci. Zvati sto veci broj ljudi na gajbu isto vece kad mu/joj dolazi decko/devojka. Smarati uz dorucak sa operacijama roznjace na Studiju B a uz veceru o liku i delu Dostojevskog. Naglo i veliko interesovanje za verske sekte uz joga vezbe i uskladjivanje tantrickih tacaka sa sve kukanjem kako ne smes da svrsavas 6 meseci zbog sakupljanja CHI energije je jako preporucljivo jer je jako delotvorno. A sve sa ciljem "zasto bi ja trazio nov stan kad on zeli da se iseli, samo to jos ne zna". :klap:
Dobra fora,ali šta ako tebe prime u stan,pa kreneš sa egzibicijama,pa dobiješ šut kartu.
Ma dovoljno da organizujem dnevne aktivnosti u stanu,to niko ne bi izdržao.
S obzirom da ne mogu da sedim na jednom istom mestu duže od 15min.:bouncy:
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by gox

Kako se ponašati kada imate str8 cimera?
Govori tiho i nosi psa sa sobom! :angel:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by swen_bg
Onda kupi prnje i trk kod prvog gay-a sa viskom kreveta :jbg:
Koliko videh ima samo gay-eva sa manjkom kreveta.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
A gde si to video? Jel stoje u nekom redu? Sto bi to bilo dobrooooo!!! Ides i vices DA, DA, NE, DA, NE, NE, DA, NE :lizalica:
Korisnikov avatar
By avalon
Slusaj Gox....Daj mu da popije Flormidal. Ima da spava kao jagnje i nista nece da cuje, a ti sunce uzivaj. :namig2:
Korisnikov avatar
By deckonja
ziveo sam dosta dugo sa str8 momkom koji nista nije znao za mene.uopste nije bilo toliko lose jer se ni ja nisam petljao u njegov zivot.jedino sto je bilo nezgodn je cesti dolasci mog tadasnjeg momka,ali mislim i da je u tom slucaju problem bila moja paranoja vise nego sto je on zaista bio u stanju da provali stvari.kada zivis sa nekim najbitnije je da ne zadires u njegovu intimu.nikada nisam ziveo sa gay osobom,ali mislim da i u tom slucaju ne bih voleo da mi cackaju po kompu ili tako nesto.
Korisnikov avatar
By селпередејз
Ja moje cimere nisam video vec nekih nedelju dana...
I stalno tako.
Boli me kita da li znaju da sam gay. :hmm:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by v.alter
I stalno tako.
Boli me kita da li znaju da sam gay. :hmm:
Pa i ne mogu ti ništa,ali ni ti ne moraš to namerno da pokazuješ
Korisnikov avatar
By Mars
Lepi su svi ovi primeri u belom svetu.
Ali ja sam ponekad imao tzv. docimera (svako svoju sobu) i uglavnom mi se nije dopadalo. Uglavnom potpuno razlicita interesovanja su bila u pitanju. Cevcenje piva, sega-mege u to vreme, akcije sa zenskama... Mislim...

E, na dalje je splet okolnosti bio takav da su u pitanju bile docimerke. I to mi je vise odgovaralo.

:ledeni:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imao sam tri str8 cimera, s tim što jedan od njih (koji je bio sa mnom u sobi) bi uvek uzimao early weekend, pa bi ?etvrtkom napuštao stan. u suštini sam svaki vikend bio solo u sobi, ali su ova dvojica ostajali u susednoj (oni valjda NIKAD nisu išli ku?i od kako studiraju). lifestyle mi se nije ništa menjao, boleo me je qrac šta misle i kako razmišljaju.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne znam kako je, pošto nisam nikad imao str8 cimera.
A prica je užasno smešna.
Od 4 osobe sa kojima sam cimerisao do sada, jedna je aseksualna a ostale 3 ili gay ili bi. A najneverovatnije u svemu ovome je sto ja ni jednoj od njih nisam bio outovan pre zajedni?kog života, niti sam znao za njih!!! Jednostavno tražio cimere.
Mošte zamisliti šokove pri meðusobnom outovanju! :lol:
Prosto moram da otkrijem još jedan detalj... živeo sa i sa bivšom devojkom koja je bi, i to nismo znali jedno o drugom do zajedni?kog života. A on je poceo 4 godine posle veze.
Život je latino-sapunica!

A nisu mi jasni ti koncepti "docimerisanja". Ja kad živim sa nekim, prosto moram da ga pustim u moj život. I da uðem u njegov. Znam da ve?ina ljudi ne funcioniše tako, ali ja moram.
Da nije toga bilo bi nekako previše tišine u toku dana, ako mogu tako da kažem.
Svako ima svoju sobu, to naravno, ali kuhinja je srce stana... makar meni...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Kwww
A nisu mi jasni ti koncepti "docimerisanja". Ja kad živim sa nekim, prosto moram da ga pustim u moj život. I da uðem u njegov. Svako ima svoju sobu, to naravno, ali kuhinja je srce stana... makar meni...
Napominjem da nisam ja definisao ove termine.
Dakle, ima slucajeva kada nije-naravno-da svako ima svoju sobu. I mi smo to zvali cimer. A kada ima svako svoju sobu-to se zvalo docimer.

Sto se tice pustanja u zivot... Ono o cemu ti pricas u sustini je-da ti onaj sa kime stanujes-bude prijatelj. To i jeste najbolja varijanta. Medjutim, u par navrata nisam mogao da biram ljude sa kojima cu stanovati, a zapali su mi se takvi slucajevi da sa njima kafu ne bih popio, jos manje da ih pustam u svoj zivot.

Srecom, vecinom vremena sam ipak ziveo kao the Friends. Idila u stanu, + odlicni uslovi u susednim stanovima na spratu.

:ledeni:
Korisnikov avatar
By селпередејз
Originally posted by gox
Originally posted by v.alter
I stalno tako.
Boli me kita da li znaju da sam gay. :pljuje:
Pa i ne mogu ti ništa,ali ni ti ne moraš to namerno da pokazuješ
hmmmm

u svakom slucaju :pljuje:
Korisnikov avatar
By reveal
moje cimerke znaju... zato sto su mi drugarice od ohohohohoj....

mada ne vole ideju da bih ja mogla dovoditi ovde "svakakve" ...... :nope:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Convert! Assimilate! Resistance is futile! :bj:
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Aksa
Odselis se.
slazem se...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by spark
Originally posted by Aksa
Odselis se.
slazem se...
Pa onda mi nadjite gay cimera.....
Korisnikov avatar
By Aksa
E ima ih dosta na forumu koji traze cimera... Sigurna sam da u trznom centru mozes da se oglasis i pronadjes nekog sa istim interesovanjima.

:shake:
Korisnikov avatar
By Loni
Moj Ulix ima strejt cimera i užasno je gadno.
Ve? mesec dana je s njim u sobi i samo jednom nije bio tu.

Najveca ispala bila je kad mi je napisao poruku:
- Dolazi. On upravo odlazi!
A posle pola sata:
- Ne! Zakasnio je na autobus. Vratio se.

Mislio je da ?e biti dovoljno cimeru da kaže:
- ?uj, meni dolazi devojka. Bilo bi lepo da odeš negde na sat, dva.
Ali cimerov odgovoor bi bio:
- Ok. Kad devojka bude došla, tad ?u i iza?i. Što da žurim?

Jedino rešenje vidim u tome da Ulix kona?no dobije gej cimera, a mislim da ?e to biti Eskobar.
By Ulix
Originally posted by PauLi
Moj Ulix ima strejt cimera i užasno je gadno.
Ve? mesec dana je s njim u sobi i samo jednom nije bio tu.
I sada je u sobi. Srecom ledjima okrenut meni i kompjuteru. Tu mu je i devojka.
Jedino rešenje vidim u tome da Ulix kona?no dobije gej cimera, a mislim da ?e to biti Eskobar.
hoce, hoce... i meni se tako cini. :yay:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!