Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
I to BAS PADA!

I sve je super, i mirno, i tiho, i cisto, i vazduh je fantastican.
I skripi, skripi, skripi pod nogama!

A moja ljubav i ja od danas znamo kako je ljubiti se na snegu!!!

:snesko: :ledeni: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Aksa
Padaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Sneggggggggggggggggggggggggggg
Korisnikov avatar
By Rei
odvikao sam se od snega :whatever:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
predivno je, mali beli vilenjaci su ponovo s nama....predivni su...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ovde kod mene jos nista..... Mozda sutra, who knows......... :D
By Tea
joj, ocem i ja sneg i male bele predivne vilenjake :radosnice:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Pada sneg ????? Ja sam ceo dan u stanu ne znam ni kakvo je vreme!
Korisnikov avatar
By zboO
taman sam htela da vam napishem da ste svi poludeli....kakav crni sneg....ali evo ustala sam, bacila pogled kroz prozor......kad vidi stvarno pada,pada,pada :D nisam izlazila danas, a roletne su mi spustene i nemam pojma sta se vani deshava....

padaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By colorado
Mene mrzi i da pogledam.

MRZIM SNEG!!!!

Jos sutra imam prvi cas voznje. UGH!
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Fuj. LJubav prema snegu je produkt bolesnog mozga.
Grozomorno:deda:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kako mi nedostaje da se probudim ujutro i osetim miris zime. Pogledam kroz prozor i sve je belo.
:)
Korisnikov avatar
By olgic
pada i uopste nije lose napolju samo da napada lepo :)
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Bljak. Mrzim sneg a pogotovo sto moram posle da :mete: ispred kuce
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZeMuNnN
Ovde kod mene jos nista..... Mozda sutra, who knows......... :D

Obicno ne citiram sam sebe, al ovo je vanredna situacija.... Moram da se negiram, malopre pogledah kroz prozor i videh zavejane krovoveeeeee........ Pada sneeeeeeeeg, pravicemo sneskaaaaaaa :snesko: :D
By Shoplifter
pada? pada?! PADA?!?!?!?!
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
:cupakosu: :kletva: :flaming:
ok, "proci ce i njeno!" :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Franck Whitson
Fuj. LJubav prema snegu je produkt bolesnog mozga.
Grozomorno:deda:
A post ovog tipa je produkt budale.

:snesko:
Korisnikov avatar
By Ctatyc
steta,
cela zima prodje bez snega

:gatara:
Korisnikov avatar
By Aksa
I tako. Koliko juce, bila sam u ubedjenju da ce se sneg istopiti, jer kad sam isla na spavanje, jenjavao je... Bilo ga je samo na krovovima kola i na travi. Naravno, nocas mi je vise puta zvonio telefon, stizale poruke, i ustajala sam da pijem vode, svaki put pogledala kroz prozor i razvlacila usne u lagan sanjivi osmejak...
Jutrom me je probudila svetlost dana, pomesana sa bljestavim belilom snega... Ja sam, kao neko dete, imala flash, pravljenje andjela i sankanje, spustanje na onim smesnim drecavo zelenim plasticnim podlogama za guzu kojima i dalje ne znam ime, zabadanje ugljanih komadica koji ce imitirati dugmad na sneskovom kaputu i smejanje dok stavljamo neki maleni shal na nas produkt kome cemo se diviti tih 10tak minuta dok nam bude zanimljiv...
Korisnikov avatar
By Savitar
weeeeeeeee
sada je pola 10 i pada jednako zestoko od sinoc....
samo, malo je smor... ko ce da mi pomogne da lopatamo po dvorishtu? :D
Korisnikov avatar
By Aksa
12. avg. Uselili smo se u nasu novu kucu u Kanadi. Tako sam uzbudjen. Ovde je tako lepo. Planine su prekrasne. Jedva cekam da ih vidim prekrivne snegom.

14. okt. Kanada. To je najlepsa zemlja na svetu. Lisce je poprimilo sve one divne nijanse zute i narandzaste boje. Vozio sam kroz prirodu i video par jelena. Tako su graciozni. To su najlepse zivotinje na svetu. Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.

11 nov. Dan secanja (Kanadski drzavni praznik). Lov na jelene ce poceti uskoro. Ne mogu da zamislim da neko moze ubiti tako divnu zivotinju. Nadam se da ce uskoro sneg. Tako je divno.

2. dec. Nocas je pao prvi sneg. Ustao sam i video sve pokriveno belim pokrivacem. Izgleda kao najlepsa razglednica. Izasli smo napolje, ocistili stepeniste i prilazni put a onda se grudvali (ja pobedio). Kad je prosao cistac snega morali smo ponovo da ocistimo kapiju. Koja divna zemlja. Volim Kanadu.

12.dec. Nocas opet sneg. Opet prosao cistac snega i zatrpao kapiju. Ovde je zaista prekrasno.

19.dec. Nocas opet sneg. Nisam mogao da izvezem auto i odem na posao.

Ovde je zaista divno samo sam malo umoran od lopatanja. Opet jebeni cistac snega.

22. dec. Ovo belo govno opet padalo celu noc. Dobio zuljeve od lopate iledja me bole. Ovaj majmun sa cistacem snega kao da se krije iza coska i samo ceka da ja ocistim ispred kapije. Supak.

25.dec. Srecan jebeni i usrani Bozic. Jos malo usranog snega. Ako mi ikad padne saka ovaj peder sto vozi cistac snega, ubicu ga. Mater im jebem sto ne posipaju vise soli po putu pa da se pre otopi.

27. dec. Nocas opet sneg. Ne izlazim vec tri dana sem sto cistim sneg kad god prodje cistac. Ne mogu nigde da idem, auto se zaglavio u brdu snega ispred kapije, a i hladno je. Kazu da ce nocas pasti novih 30 cm tih govana.

28. dec. Prognoza je bila losa. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi nece se otopiti do leta. Cistac se zaglavio i taj govnar dosao kod mene da trazi lopatu. Rekao sam mu da sam vec slomio sest lopata cisteci ta govna sa vrata koja je on nabio i zamalo da sam mu je slomio od glavu.

4. jan. Najzad izasao iz kuce. Otisao do prodavnice da kupim nesto hrane i kad sam se vracao udario kolima jelena. 3000 dolara stete na kolima. Te jebene nemani treba ubiti. Svuda ih ima. Sto ih lovci ne pobise jesenas...

3. maj. Odvezao kola kod mehanicara. Neverovatno koliko su zardjala od jebene soli koju posipaju svuda.

10 maj. Selim se na Floridu. Ne mogu da zamislim kako neko normalan moze da zivi u toj jebenoj Kanadi.
Korisnikov avatar
By * NajS *
Nadam se da ce korisnik Mars ukloniti vec iritirajuce smajlije koji se smrzavaju kada snega uopste nije bilo!!!:wtf:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Aksa... spustanje na onim smesnim drecavo zelenim plasticnim podlogama za guzu kojima i dalje ne znam ime...
Super post...
Mislim da ih deca zovu "klisko"...

Korisnikov avatar
By Aksa
Jeste zovu ga klisko... I veceras ce, nakon dolaska iz skole, moje dete ici da se spusta na nekom spustalistu istim, malopre pominjanim, kliskom :)
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Divno vreme za :temperatura: a jos bolje za :sleep:
Neka neka uskoro ce i prolece (hahaha za par meseci)..... a do tada :ledeni:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Gothic Faery
a do tada :ledeni:
To i jeste poenta!
Da sa ZADOVOLJSTVOM skinem teske kapute i jakne.

Ja do pre neki dan nosio svoju prolecnu jaknu (malo deblju, istina)...

Ali to je to. Sada mrrrzzzzz, na prolece superrrrr....

Korisnikov avatar
By mrle
Meni mnogo nedostaje sneg :(
Korisnikov avatar
By olgic
joj bre kako je lepo napolju a ja mmoram da sedim u kuci i sve to mogu da posmatram samo kroz prozor...jedva cekam da izadjem napolje i nadam se da ce ga do tad biti vise :)
Korisnikov avatar
By hush
ih,sneg,svak` drugacije reaguje
rodjena u zimu,trebalo bi da mi je drago..
al` vise volim duge setnje nocu na 25-26 C...
:B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!