Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Бреее!!!
Hajde, vreme je da razmisljate, smisljate, zelite, pozelite, kazete, napisete, pomislite...zelje za Novu 2005. goidnu !!! :jelka:

Sebi, prijetljima, forumasima, politicarima...ma za koga god imate poruku, tema je tu ! :lol: :love: :friends:

izvolite :leviathan: :peca: :komp:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Ra
Jaoooooooo ......neeeeeeeeeeeee....... :drama: :drama: :drama: ....dobijam prolive od ovih praznicnih osecanja..... :wcsolja: :wtf: :wcsolja: :jbg: :wcsolja: :durenje: :poklon: :sekirica:
By Бреее!!!
Originally posted by Ra
Jaoooooooo ......neeeeeeeeeeeee....... :drama: :drama: :drama: ....dobijam prolive od ovih praznicnih osecanja..... :wcsolja: :wtf: :wcsolja: :jbg: :wcsolja: :durenje: :poklon: :sekirica:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
za naseg Ra samo :poklon: uz zelju da i u 2005. bude mod siroka srca ! ;) :kiss: :love: :friends:

Korisnikov avatar
By Ra
MA uz lekove za dijareju ima da prezivim nekako...a sto se tice moderiranja......pa mislim da Unicorn vec ima problema sa mojim neprestanim maltretiranjima.....i dahcanju za vrat (ahhh.....jeb*ga peder ti je to).......da mislim da ce decko da prekrati sebi muke ako produzim mandat..... :potapsava: :potapsava: :potapsava: :smeh: :smeh: :smeh:

:evil: :kosach: :evil:
By Бреее!!!
Ma izdrzaces ti sreco ... :lol:
Vec, ne dahci za vrat Unic0rnu, srce je on !!! ... :lol:
Koliko nas je, a zelja, prohteva, zahteva ... tri puta vise ! :(

Da sam na njegovom mestu ja mislim da bih odavno poukao, i sve banovao... ;) :mad: :bic: breee

:sladoled: :canttouchthis: :vegi:

Korisnikov avatar
By Stripi
Samo da nam ne bude gora od prošle, kao što je to do sada bivalo.
Let's :party:
Korisnikov avatar
By Ctatyc
Zelim svima sledece :

* zdravlje
* ljubav
* puno novca
* mir, i blagostanje
* vise para
* da uzivaju u svemu sto vole...
Korisnikov avatar
By bigirl
Sebi:
da konacno pocnem ponovo da strebam sa puno zara kao u osnovnoj i da vise ne kasnim.

Mami:
da se otarasi idiota i da konacno bude srecna jer to zasluzuje.

Bebi:
da da godinu na faxu.
Korisnikov avatar
By olgic
Sebi: da konacno sredim svoj zivot (ako je to uopste moguce)
NJOJ: Da bude srecna posto to zasluzuje
Svima: da urade sa svojim zivotima ono sto zele a ne ono sto moraju
By Бреее!!!
* mir u svetu i medj' pederima ! ;)
* srbiji krupan korak ka evropi ! :lol:
* gradjanima srbije - bolji standard ! :kiss:
* mafijasko-lopovskoj bandi - odmor u zabeli ! ;)
* prijateljima - da imaju jos vise pravih, iskrenih prijatelja ! :friends:
* svima puno srece i radosti :cvetduga:
* meni - dobro zdravlje i...novu vezu ! ;)

Korisnikov avatar
By HARP
Sebi:Da se zaljubim(ida se taj zaljubi u mene)
Zdravlje na prvo mesto,
dosta love.
Da konacno vec sredim zivot.

Drugima:Zdravlja,
srece,
ljubavi.
Korisnikov avatar
By avalon
:cigareta: Zdravlje, novac.....a i da mi ona budala kaze "da" :lol:
Korisnikov avatar
By Boshko
- sebi zelim da mi masta malo uspori... preterano sam mastovit, ali nikako da naucim da okrenem mastu u suprotnom smeru... ova kao posledicu donosi umor

- njemu zelim da ne pocinje sa igrom 'inacenje i udaranje kontre'. ne zelim da je igram, ali necu moci da odolim ako krene prvi. a u toj igri sam nekrunisana kraljica balkana

- okolini zelim da se okrene sebi samoj, odnosno, svako svojim licnim zeljama i problemima [posto je ih je priroda svakom dala taman toliko da osmisle svoje sopstvene zivote]

- kanadi zelim da prestane da prima socijalne slucajeve iz istocno evropskih zemalja

- svima zelim zdravlje

- prijateljima zelim srecu koju ce deliti sa mnom

- neprijateljima zelim srecu zbog koje nece stici da razmisljaju o meni

toliko
Korisnikov avatar
By operativni kadar
da bude apsolutno ista (mozda malo bolja) kao 2004 i sve ce biti u redu
Korisnikov avatar
By Aksa
Zelim u 2005, ono sto zelim i inace, svaki dan...
Ljubav, postovanje, ostvarenje u kom god pravcu, novca dovoljno, ne premalo, ali ne ni previse, mada toga nikad previse...

Svima zelim dobro zdravlje i puno ljubavi. Ostalo sve posle dodje nekako lakse. Kad izgubis ljubav ili zdravlje, sve ti posle deluje kao macji kasalj...
Korisnikov avatar
By gaylove
1. Mom ex-u zelim : " Da pronadje nekog ko ce ga voleti bar priblizno, kao sto sam ga ja voleo"
2. Prijateljima: " Vise srece u ljubavi i gomilu para"
3. Vladi Srbije: " Da sto pre padne i ode u istoriju kao najnesposobnija Vlada"
4. Forumasima: " Sto vise tema- Zaljubljen sam"
5. Sebi: " Lepog i normalnog decka koji zna da voli"

Konkurs za decka je otvoren, javite se.

:) :)
Korisnikov avatar
By jukie
Sebi: kontinualan priliv novca. Moglo bi i koje lepo radno mesto, pa da dobijem i staž i jednog dana penziju.

Mojim raznim saradnicima od kojih dobijam honorare: da imaju pare za projekte pa da mogu da mi isplate honorare...

IPS u podrumu Beoizloga/Mamut/Akademija knjižarama: da im cene ostanu male pa da ne moraju da gube redovne mušterije (kao što sam ja, jel')

Plato knjižari: da uspeju da obezbede manje cene pa da i njima budem redovna mušterija

Grlici i prepelici: da ih izbrišu sa liste lovne divlja?i
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by gaylove
Vladi Srbije: " Da sto pre padne
pridruzujem se lepim zeljama :redaljka:
By Бреее!!!
Originally posted by spark
Originally posted by gaylove
Vladi Srbije: " Da sto pre padne
pridruzujem se lepim zeljama :redaljka:
kako je krenula, ima sama da se brzo urusi... ;) :lol: :klap:

bice upamcena po najvecoj inflaciji posle demokratskih promena 2000. !!! :( :mad: :bic:

By fazza
Ja cu se oglasiti 31.12. na vreme! :zev2:
Korisnikov avatar
By Dina
Nadjoh neke zelje za 2005 god... pa da vidite da li su vam se ispunile :saint2:

Ja (mozda na srecu) nisam pisala, nekako mi je najpribliznije ovo Aleksandrovo - Nove godine uvek bude neke stare zelje... Bojim se da ce doci i 2045 god a ja jos zelim i cekam ispunjenje... Ali mozda je smisao u samom postojanju zelja :wink2:
Korisnikov avatar
By jukie
Hajde da vidim da li su mi se ispunile...
Originally posted by jukie
Sebi: kontinualan priliv novca. Moglo bi i koje lepo radno mesto, pa da dobijem i staž i jednog dana penziju.
pa kontinualno i nije baš bilo ali sam razvla?io na sušne periode... imam i dva meseca staža više :)
Mojim raznim saradnicima od kojih dobijam honorare: da imaju pare za projekte pa da mogu da mi isplate honorare...
uf... tu je bilo turbulencija... ostaje mi ista želja i za slede?u godinu...
IPS u podrumu Beoizloga/Mamut/Akademija knjižarama: da im cene ostanu male pa da ne moraju da gube redovne mušterije (kao što sam ja, jel')
ove godine im želim i da imaju malo ve?i izbor u mojoj sferi interesovanja. Ve?inu knjiga iz njihove ponude ve? imam kod ku?e
Plato knjižari: da uspeju da obezbede manje cene pa da i njima budem redovna mušterija
i dalje im želim isto... i da pomere policu o prirodi na neko mesto da možeš da stojiš i razgledaš knjige a ne u ?ošak
Grlici i prepelici: da ih izbrišu sa liste lovne divlja?i
E ovo mi se ispunilo :dancingfever: zbog ?uvene uredbe o zabrani lova pernate divlja?i a naro?ito selica... sad samo da uredba potraje do slede?e lovne sezone...
Korisnikov avatar
By *deni*
"Nazdravi s nama
nazdravi svete
Zelje nek` lete kao konfete
PINK je sa vama to se zna
SRECNA NOVA GODINA....

Svi se ljube kao da su rodbina
SRECNA VAM SRECNA NOVA GODINA....."

:jelka: :redaljka: :jelka: :jelka:
Korisnikov avatar
By tramp
htela sam mirnu godinu a dobila najogori cirkus koji sam mogla dakle :fuck:2005 za 2006 mogu jedino da pozelim da bude bolja od 2005 sto ne bi trebalo biti tesko
Korisnikov avatar
By weatherman
Takodje zelim da 2006. bude ne mnogo bolja samo nijansu bolja od ove j****e 2005.,posto je ova bila uzasna a svim forumasima zelim sve naj-naj...eto...wiiiiiiiiiii..sto sam dobajjjjjjj...:andjelak:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by weatherman
a svim forumasima zelim sve naj-naj...eto...wiiiiiiiiiii..sto sam dobajjjjjjj... :andjelak:
Hvaja, sto si ti dobajjjjj! Deda Mjaz ce ti sigujno doneti dva paketica - jednog jepog decka i povisicu :saint2:
By SUNNY B
SEBI - da mi se vise nikada ne ponovi 2005 - ta. (uzgred, stabilizacija emotivne veze, destabilizacija suvisnih kilograma, racionalizacija enormnog trosenja para, ratosiljavanje djubradi iz sopstvenog zivota, odgovornost na faxu.)

NJIMA - ne zelim da izdvajam ali : malo vise razuma za svaku ponaosob

SVIMA - ono sto sami sebi zele, trte-mrte - da budu srecni....

i kao sto spark lepo rece - MIR U SVETU!!!

:carica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!