Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mahnitu
Ne prelazim okean ;) :pivce: :kafa: :novine: :cigara:
Zivim da ga predjem. Za stalno :palacinke: :palacinke: :cool:
Korisnikov avatar
By nEne
ja s' prijavio jos prosle godine:P:nokti:
Korisnikov avatar
By icehot
Ajde ljudi ostalo je jos par dana:durenje:
Korisnikov avatar
By colorado
Ostavicu to za sledecu godinu. Probacu prvo preko neke druge varijante.
Korisnikov avatar
By nEne
inace na greencard lottery program stejt dipartmenta prijavi se oko 9 miliona ljudi, 450 ljudi iz srbije dobilo je zelenu kartu, u ovogodisnjem 'izvlacenju'... bezzeze - i sta su dobili dobili su zelenu kartu! mozes misliti...
Korisnikov avatar
By Bole
Zivim da ga predjem. Za stalno :palacinke: :palacinke: :cool:
I ja isto :up:

Videcemo da li ce neko biti srecan pa da dobije zelenu kartu i :avion:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja se svake godine prijavljujem jos od 1997 godine .. i nisam jos dobio :(

...bice jednom :nerd: :serlok:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
/me isto planira da ide u nizozemstvo...ali kakva lutrija kakvi bakrachi sponozra treba naci...
Onazis bi dobro doshao, al kada je s crvima oshao
Olbrajtovu muvati treba, matora jeste ali ima leba/$$$/
:icequeen:
Korisnikov avatar
By Rei
Odo ja da trazim sponzore :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by rei
Odo ja da trazim sponzore :)
welcome to the club:astral2:

[Izmenjeno 30-12-2004 Morgan Le Faye]
Korisnikov avatar
By Goran Smith
:bic:icehot

Što si objavljivao ovu temu? C c C c C c :no:

Što se manje ljudi prijavi za lutriju, ve?e su naše šanse da dobijemo :nunchake: :B

[Izmenjeno 30-12-2004 goranD]
Korisnikov avatar
By Bole
Originally posted by goranD

Što se manje ljudi prijavi za lutriju, ve?e su naše šanse da dobijemo :nunchake: :B
Moras da imas i srece.

A za sponzore treba da se pobrinemo mozda i nadjemo nesto :rool:
Korisnikov avatar
By icehot

Treba imati vere,kad nesto stvarno zelis to se i ostvari:gatara:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by icehot

Treba imati vere,kad nesto stvarno zelis to se i ostvari:gatara:
osim kada :vestica: ne umesha metlu
Korisnikov avatar
By Zibro
a sta bi sa onim trcem da su svi koji se prijave u njihovoj evidenciji kao ljudi koji zele ostati u USA za stalno pa im je zbog toga posle skoro nemoguce dobiti vizu neke druge prirode osim iseljenicku ???????

jel cuo neklo tako nesto ?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zibro
a sta bi sa onim trcem da su svi koji se prijave u njihovoj evidenciji kao ljudi koji zele ostati u USA za stalno pa im je zbog toga posle skoro nemoguce dobiti vizu neke druge prirode osim iseljenicku ???????

Nisam ali zvu?i zanimljivo...

Ina?e što se ti?e posla u struci Amerika mi i nije nešto privla?na... laboratorijski tip nisam, plašim se da medvede jurim po šumi, a što se ti?e nastavnikovanja njihova nova reforma školstva je katastrofalna...
Korisnikov avatar
By tramp

aplikacija za lutriju ne utice na dobitak ostalih viza sve dok se ne aplicira za vizu (sto moze tek nakon sto se lutrija dobije)

a inace za sve koji sumljaju u ovo... ja sam tako dobila stalni boravak u usa :sweet:

sanse jesu male ali vise ima veze koliko je aplikanata iz odredjenog regiona nego uopste jer daju odredjeni broj po regiji -- deadline za 2007 je prosao - Dec 4, prijave se moraju dati izmedju 4 oktobra i 4 decembra? nisam bas analizirala proces od kako sam je dobila a znam da je bilo promena :puzzle: ali jedini sajt koji se treba koristiti je drzavni (www.dvlottery.state.gov ) i svi koji traze novac za ovo lazu jer se nista ne placa do pred kraj kad se placa taksa za vizu ...
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by tramp

aplikacija za lutriju ne utice na dobitak ostalih viza sve dok se ne aplicira za vizu (sto moze tek nakon sto se lutrija dobije)

a inace za sve koji sumljaju u ovo... ja sam tako dobila stalni boravak u usa :sweet:

sanse jesu male ali vise ima veze koliko je aplikanata iz odredjenog regiona nego uopste jer daju odredjeni broj po regiji -- deadline za 2007 je prosao - Dec 4, prijave se moraju dati izmedju 4 oktobra i 4 decembra? nisam bas analizirala proces od kako sam je dobila a znam da je bilo promena :puzzle: ali jedini sajt koji se treba koristiti je drzavni (www.dvlottery.state.gov ) i svi koji traze novac za ovo lazu jer se nista ne placa do pred kraj kad se placa taksa za vizu ...

ma znam , mislim da me nisi shvatila , dakle kada se prijavis tvoji podaci su u kompjuteru , ako dobijes znaci palis za ameriku i sve je super ali ako ne dobijes tvoji podaci su i dalje u kompjuteru pa ako se nekad u buducnosti prijavis za npr turisticku vizu na dve nedelje nece ti je dati jer te vec imaju u evidenciji kao nekog ko u americi zeli ostati za stalno pa je rizik da ces u zemlji ostati ilegalno preveliki
Korisnikov avatar
By tramp
razumem ja tebe samo prenosim ono sto je "zvanicno" obavestenje a to je da aplikacija za DV (diversity visa) lottery zvanicno ne utice na dobijanje drugih viza (sta nezvanicno BCIS - ili ti predjasnji INS) radi to niko ziv ne zna

ja sam putovala tamo vamo sa studentskim vizama iako sam slala ovo cudo ali je to bilo dok se jos slalo papirom a dobila sam studentsku vizu nakon sto mi je odbijena useljenicka (prvi put) a kad sam dosla za DV aplikaciju (nakon dobijanja) mi je covek izneo fajl koji je do plafona (dobro ovo ja malo hiperbolisem :D )

problem sa vizama i BCISom je sto imaju slobodu da te odbiju na osonovu sumlje da ces ostati - pa sad zavisi od osobe koja te interjvuise - mojoj prijateljici su tako odbili sestru koja je dolazila u posetu mada zena ima posao, kucu i nije joj bilo na kraj pameti da ostaje a daju vizu njenoj majci koja je u penziji i po svoj logici bi mogla da ostane sa cerkom a onda joj iduce godine bez problema puste obe sestre da dodju i tako :doh:

mislim da je najbitnije da se na intervjuu insistira da je to poseta i da se ne namerava ostati :bubblegum:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!