Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ajde smislićemo do ponedeljka ujutro pa ti javljamo!

:klap:
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365027#p2365027]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Postoji li neka konkretna tema o kojoj biste voleli da čitate sada u ponedeljak :) ?
pa, zar nisi video - pun ti topik predloga. :) kad se već naručuje, ja bih ovo:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364298#p2364298]bas bleu napisao:[/url]eto mene bi, recimo, zanimalo zasto viktor bira da bude peder a ne homoseksualac. taj neki proces of reclaiming ownership of one's identity je uvek zanimljiv.
Korisnikov avatar
By niotkuda
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364048#p2364048]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364041#p2364041]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Dragi Viktore,

Kao neko ko već šest godina ima blog na B92, izdao knjigu koja je prodata u više hiljada primeraka, ima kolumnu u NIN-u, pisao za Status, Vreme, Yellow Cab, Borbu, urednik najtiražnijeg gej magazina u Srbiji "Optimist", urednik GayEcho portala, ti kažem da je tekst super i da ne treba da se osvrćeš na forumske vrane i gavrane koji jedino mogu da objave svoje misli u prosto proširenim rečenicama na ovom forumu.

Mada, najviše što im smeta jeste da imaš hrabrosti da tekst objaviš pod svojim imenom i prezimenom, kao out gej persona, o čemu oni mogu samo da sanjaju!

Zato, samo napred...
ovako sam ja pročitao tvoj post:

"Dragi Viktore,

Apsolutno me boli kurac za tebe i tvoj tekst. Međutim, moram, ali moram, iskoristi tvoj trenutak kako bih promovisao sebe, i još jednom taksativno nabrojao gde su me sve zvali da pišem. Naravno, njih boli kita za moj mentalni nivo i dublje razumevanje problema, njima je bitno da je za njih pisao jedan peder (to baš lepo izgleda u izveštajima za dobijanje finansija u svetu). Znači, znajte da sam pisao za ....

Nego, gde sam stao? Ju, mene smešne.

Ah, da.

Forumske kučke ne treba slušati. You go girl!

Srdačno Vaš,
Vreme Hemoroida"
Koliko je ovo dobro.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
i da, bas bi bilo kul da dobijas ,,domace zadatke":P / teme,predloge sa Foruma
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365019#p2365019]Glasnik napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364270#p2364270]AbortiraniTerorista napisao:[/url]
Kada je Džordž Kluni odbio da demantuje glasine da je gej, jer bi time uvredio gej populaciju svi su se oduševili kako je divan. Zašto onda ne primenimo isti princip kad su u pitanju "stereotipi kako nas homofobi zamišljaju", jer zamislite veliki broj LGBT osoba je baš takav i time što vrištimo na sav glas "nismo mi takvi, nismo mi takvi", vređamo i ponižavamo veliki deo LGBT zajednice!!!
Sve bi ovo bilo super da u stvarnosti ne postoje pederi, lezbe, biseksualni i trans ljudi koji zaista nisu takvi i imaju pravo da se i njihov glas čuje!

I ako ja sad izađem i kažem da npr. ne volim promiskuitetnost i da mi se ne sviđa to što postoji predrasuda koja automatski gej populaciju povezuje s time, ja ponižavam one koji vole da se tako ponašaju? :iskolacen:

Radije ću rušiti stereotipe nego u njima ''uživati''.

Izvinjavam se na offtopicu Viktoru. :D
:hail:

takodje se izvinjavam na offtopicu. nastavite......
Korisnikov avatar
By V25
Ako je u pitanju "predomišljaj", igra reči je u pitanju, nisam pobrkao sa predumišljajem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Tko je ova simpatična korisnička persona, koja kao avatar drži sliku sa omota albuma Dragane Mirković iz 1993. godine u izdanju ZAM produkcije ?
:sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa dobro, ali mačku je ubila ona opasna radoznalost, moja radoznalost je benigna, prostodušno izražena javno u ovoj temi...
:yes:
Korisnikov avatar
By Srklet
u osnovi, nije mi jasno tko je publika tih kolumni. heteroseksualna većina? LGBT zajednica? oboje?

ako pises za strejtere, onda mi tu fali konteksta, da oni uopce mogu skuziti. a takodjer prilicno svercas stereotipe. ako pises za pedere, i dalje furas stereotipe. nema velike razlike izmedju tvojih teza i raznih forumskih topica o slomljenim srcima, promiskuitetnim nevjernim pederima i sl.

želim pročitati nešto drukčije.
Korisnikov avatar
By V25
Ideja i jeste bila pisati u stilu Carrie Bradshaw. Ali, ne moram se striktno držati toga. Trenutno pravim koncept za buduće tekstove, možda budu ispunjeni sa manje stereotipa, možda budu drugačiji. Videćemo :)
Korisnikov avatar
By Mars
Viki, ja odluku da se pise u stilu Carrie Bradshaw zaista ne bih nazvao - idejom.

:(
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa valjda bi student dramskih umetnosti morao da bude svestan toga da misterioznost čini veliki deo nečije privlačnosti... lik i delo bi uvek trebalo da ostanu makar delimično nedokučivi. Pasus o autoru potpuno suvišan.

Ne dopada mi se tvoj stil pisanja, nejasan je. Do kraja duže rečenice se pogubim, ne znam šta želiš da kažeš...

Čini mi se da si se uhvatio previše uopštene teme, dotakao mnogo toga, ali samo površinski. Korisnije je reći manje, ali konkretnije.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2363737#p2363737]antibiotic napisao:[/url]takodje bih izbacio ili prepravio tekst na kraju koji govori o tome ko je viktor vilotijevic.
Ima jedna recenica dole koja povezuje vecinu gejeva.Strah od starosti...ne od neuspeha vec od starosti.
To je meni utisak celog clanka, i naravno Viktorova hrabrost da to napise.

ON Topic

Viktore gde su slike u clanku da odmorimo oci?! :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hahahaha.. jooj, nemam vremena, samo sam preleteo, ali "popederčili" ... :krezavi:
stealing that! :krezavi:
Korisnikov avatar
By V25
Pa da, kad se popederče, kao da ih je neko pokrstio:p
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
i dalje tu ima...zbunjujucih recenica. na stilskom planu, jer ne bih da zadirem do ideologije- Popaj je ionako tu i gladan. samo pazi bre na ove recenice.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Banalizovano i generalizovano preterivanje... jedan od razloga zašto ne volim novinarski stil pisanja i izražavanja.

Napisao si čitavu stranu texta, a skoro da ništa nisi rekao.

Površnost je inače odlika dominantne kulture Zapada, ne samo pederske potkulture koja i jeste deo mainstreama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!