Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352419#p2352419]scout_finch napisao:[/url]ja sam juce bila napolju 3 sata, od toga sam skoro sat vremena cekla prevoz i smrzla sam se ko picka. a ja volim zimu. bas je 'ladno, zbog kosave to deluje bar jos 5 stepeni hladnije. ja se secam zime 2004/05 kad su temperature padala i na -25 u mom rodnom gradu, i nije mi bilo ovoliko hladno koliko ovih dana u beogradu. kosava je cudo.
To 2004/5 je bilo samo 2 dana, sad je kontam ovoliko frka što će toliko da traje.
A košava je najgore sranje koje postoji na svetu!
No, sreća pa je stala :yay:
Ja sam juče (a upravo se spremam i danas) i na trčanje išao. Malo čišćenja snega, malo trčanja, testo za kifle raste pored pećke... sreća sreća radost :klap:
Korisnikov avatar
By scout_finch
[homer simpson mode on] mmmmm kifle :bale: [homer simpson mode off]
Korisnikov avatar
By Marvin
Kako ja u svaku temu ubacim jelo, to je strašno :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Da znaš da bih i ja sad mogao jednu šampitu :mljac: :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Samo stradanja junaka na igmanskom maršu može da mi se priviđa

:durenje: :srbin:

Juče su nešto oko mene ljudi kukali da im je hladno. Bilo je oko nule.
A dan nadrealno sunčan i vedar, kakav je valjda poslednji put bio negde početkom septembra.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Juče nisam otišla na svirku koju sam čekala 3 nedelje. Pogledala kroz prozor i rešila da ne ulzaim u eventove na FBu, jer zaboga 'di ću po ovom vremenu'. Big mistake. Sada headdeskujem jer sam zaboravni papak.
Korisnikov avatar
By sapa09
Objektivno je danas bilo negde oko -12, ali je vreme bilo predivno..
Subjektivno - oko -5...

Ne razumem zasto se toliko panici oko ove zime i snega, pre par godina je bilo duplo vise snega, pa nije nikakvo vanredno stanje uvodjeno i svi su isli u skolu i normalno radili.. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda su u međuvremenu doneti neki zakoni i podzakonski akti po modelu EU koji regulišu vanredne situacije, pa su vlastodršci rešili malo da ih primene u praksi, da vide kako to izgleda.
:eureka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Lično mislim da su se svi previše opustili zavarani visokim temperaturama u decembru, olako su mislili da će cela zima biti mačiji kašalj, niko se nije pripremio za ovaj ledeni talas..
:ledeni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo i Gljivica Dačić kaže preko telEvizora da svi u ovoj vanrednoj situaciji treba da budemo krijeposni i efikasni.
Posebice je prozvao opštinske štabove za vanrednu situaciji, rekavši da se njihov posao ne svodi na to da održe sastanak, donesu zaključke i odluke i posle odu na vruću rakiju u kafanu, misleći da je njihov posao završen, već da moraju budno i postojano da rade na noramalizaciji uslova života u uslovima vanredne situacije.
:rumtea:
Korisnikov avatar
By Herald
Kod mene je pod hladan kao led. Nad amfortom sam. Prozori ne dihtuju a radijatori pljuckaju toplotu. :ledeni: Hm, mozda da obucem skijasko odelo.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sinoc bila 3 sata na Kosutnjaku
i bilo je prelepo!

(to je u sklopu rehabilitacije posle operacije, da)
Korisnikov avatar
By Hys.
^super :)

Bas danas kad sam pokusavala kroz smetove da dodjem do Kalenica, pomislih da bi bilo lepo da se sankam, al em neam sanke em neam pojam kako bi otisla do Kosutnjaka sada.

Na putu sa pijace:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ćuti kad je isti kao i objektivni...
Korisnikov avatar
By Blady
Umirem, umirem.
Em sto mi je hladno, em sto mi je dosadno pop hladnoci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!