Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Torry napisao: zasto sukobi? i to je necije misljenjenapisao sam sukobi zato sto njihovo postovi brzo postaju direktna vredjanja cim se sa misljenjem neko ne slaze![]()
sncbgd napisao:Mars, procitaj njihove postove, barem pocetne, sve ce ti biti jasno.izvini sto cu te sad uzeti kao primer, ali ovaj tvoj nastup je upravo ono o camu sam pisao juce citav dan
Kazi "Dobro jutro!" i reci ce ti "Dobar dan! Znas otkad smo mi ustali." ili "Kakvo dobro, vidis da pada kisa?"
Sukobe na forumu izazivaju oni koji kazu da devojke ne treba da nose provokativne majice, da treba da nose dezodoranse u cilju samoodbrane i sl., diskutuju bez zadnjih namera, pravdoljubivi su itd
sncbgd napisao:Jel treba da ti poredjam postove redosledom kako je pisano?barni011 napisao: ima jedna definica ko su uglavnom korisnici foruma ....mislim da ovo objasnjava korisnika![]()
ja jos nisam nekog definisao, a ipak se on vec nasao prozvanim
Stripi napisao:onog trenutka kada se budemo svi složili oko svega, forum možemo komotno zatvoriti.U pravu si, ali niko ne kaze da treba da se slazemo oko svega, naprotiv. Samo sam primetio kako se forumasi cesto drzaju jedni na druge. My point je da nema potrebe poniziti/uvrediti sagovornika ako se ne slazemo sa njegovim stavom. Umesto toga, trebamo odgovoriti sa postovanjem.
Mars napisao:Izvini, Stefi, ali na osnovu tvojih postova iz tog perioda, dodatno potkrepljenih fotografijama vas dvojice, nasmejanih, u srećnoj vezi, ti i Robert ste meni oduvek izgledali kao dva debila koja se, eto - jebu a da ni njima baš nije jasno ZAŠTO to rade (a verovatno nisu ni pederi).1, 2, 3..., 10.
Tvoj vapaj "KAKO DA SE SKINEM S ROBERTOVOG KURCA" zamišljam tako da si ti odozgo na njemu, da uzimaš tastaturu u ruke i postuješ temu ovde - a onda zajedno u tom položaju čekate šta će da vam odgovore.
Izvini, ali tako mislim.
Naravno šalim se.
Mars napisao:Izvini, Stefi, ali na osnovu tvojih postova iz tog perioda, dodatno potkrepljenih fotografijama vas dvojice, nasmejanih, u srećnoj vezi, ti i Robert ste meni oduvek izgledali kao dva debila koja se, eto - jebu a da ni njima baš nije najjasnije ZAŠTO to rade (a verovatno nisu ni pederi).
Tvoj vapaj "KAKO DA SE SKINEM S ROBERTOVOG KURCA" (Denika, super video) zamišljam tako da si ti odozgo na njemu, da uzimaš preko stola tastaturu u ruke i postuješ temu ovde na forum - a onda zajedno u tom položaju čekate šta će da vam odgovore.
Izvini, ali tako mislim.
Naravno šalim se.
stefan19 napisao:Marsic, ne diraj mi u staru ranu. Nije ti poznato da se Robert igrom slucaja preselio u moj grad nakon sto smo raskinuli? X puta sam dolazio u iskusenje da ga pozovem na ronkijanje. The worst type of internal battle I've ever dealt withNećeš ti da juriš nijednu budalu koja je tebe ostavila, jel jasno?!
Mars napisao:Da problem bude gori, ja sam njega ostavio jer me prevario 2x, a sad ga sanjam i mashtam da ga sretnem u gradu. Uzas, opchinjen sam...stefan19 napisao:Marsic, ne diraj mi u staru ranu. Nije ti poznato da se Robert igrom slucaja preselio u moj grad nakon sto smo raskinuli? X puta sam dolazio u iskusenje da ga pozovem na ronkijanje. The worst type of internal battle I've ever dealt withNećeš ti da juriš nijednu budalu koja je tebe ostavila, jel jasno?!
Nije mu od zlata.
sncbgd napisao:oni koji kazu da devojke ne treba da nose provokativne majice, da treba da nose dezodoranse u cilju samoodbrane i sl., diskutuju bez zadnjih namera, pravdoljubivi su itdСад је јасно зашто ниси учествовао у дискусијама већ само у Каладонту.
sncbgd napisao:diskutuju bez zadnjih namera, pravdoljubivi su itdЉуди који су правдољубиви и дискутују без задњих намера изазивају сукобе? Ја сам шокиран оваквим писанијем...
sncbgd napisao:oni koji kazu da devojke ne treba da nose provokativne majiceДа завршим ово, по последњи пут. Ја сам рекао да је то НЕОПРЕЗНО!!!!
sncbgd napisao:da treba da nose dezodoranse u cilju samoodbraneЈа сам предложио оно што свака разумна особа већ зна а то је да се носи и користи било који предмет свакодневице који може послужити самоодбрани а то је теби и појединим форумашима ствар за спрдњу, нејасно због чега!? А тај исти дезодоранс, спреј за косу и сл. је некога извукао из изузетно тешке ситуације!
speedygonsales napisao:za ono sto si me citirao - to su delovi citata drugih, ne moje recisncbgd napisao: oni koji kazu da devojke ne treba da nose provokativne majice, da treba da nose dezodoranse u cilju samoodbrane i sl., diskutuju bez zadnjih namera, pravdoljubivi su itdА тај исти дезодоранс, спреј за косу и сл. је некога извукао из изузетно тешке ситуације!
smaug napisao:Jebote, spidi, kako si ti neoprostivo glup....Међу нама осетљивима? Да ли заиста мислиш да твој инфантилни начин расправе мене уопште тангира?
Ups pardon..Em sam rekla da te necu vise cackati, em ovakav nacin 'razmene misljenja' ocito nije popularan medj vama osetljivima...
Evo odlazim. Necu vise da te podlazem maltretmanu. Dajem casnu pionirsku.
sncbgd napisao:za ono sto si me citirao - to su delovi citata drugih, ne moje reciНије стајало под наводницима!
sncbgd napisao:drago mi je sto su te dezodoransi i lakovi za kosu izvukli iz teskih situacijaГенијалан аргумент...
jos ti fali pudrijera da im dunes puder u lice i zaslepis ih![]()
![]()
![]()
pa kako si se onda prepoznao
speedygonsales napisao: престани да се позиваш на мене и моје постове него иди и прочитај објашњење
sncbgd napisao: smisli prvo sta ces da napises i prestani na skoro svakom postu da objasnjavas sta si u stvari mislio time
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!