Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by *deni*

Čekajte, jedno je ako se neko predstavlja samo lažnim imenom, a drugo ako sistematski laže o sebi - daje lažne podatke o svojim godinama, zanimanju, opštim životnim prilikama, društvenom statusu, bračnom stanju.....
Bitni su i ciljevi i motivi tog laganja.
Ako se tim radnjama drugi ugrožavaju, dovode u zabludu i varaju, onda u tome vidim problem.
potpisujem.
Korisnikov avatar
By Srklet
killed two birds with one stone. :bubbles:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by starky
Nekada je na ovom forumu bilo stvarno zezanje,ali ovo danas je grozno,pa me ne bih cudilo da i ja vremenom prestanem da ga posecujem iako ima mnogo meni dragih ljudi ovde,koje znam,a i onih koje ne znam.
Nekada je bilo manje onih kojima su veze sa forumom naveliko prevazilazile okvire virtuelnog, bilo je manje onih za koje znas da su ti sinoc iz dzepa ukrali platne kartice, a danas na forumu moralisu protiv pljackasa koji je penzosu u haustoru oteo novac, ili od 24h dnevno, na forumu provedu bar 15h, a pisu kako im je forumski profil potpuno suvisan.

Mozda su nekada ovde bili tolerantniji ljudi, koji bi zatvorili temu na kojoj vide ociglednu kontradiktornost izmedju realnog i virtuelnog identiteta nekog forumasa, ali daleko od toga da je ovaj forum mesto gde se razmenjuju i sukobljavaju samo misljenja ucesnika u diskusijama.

To je, najzad, jedna od bitnih odlika ovog foruma, i licno, zbog toga mogu da ga izdvojim iznad mnogih drugih foruma, sa kojeg cu otici kad me zasiti, a vratiti mu se kad ga se uzelim bas takvog kakav je.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja neki dan rekoh da su poslednje dve godine na forumu bas mirne, kad bi ono sto bi juce il kad vec.

U svakom slucaju, ostajem pri ostalom sto sam rekla, sem sto mi se (jos) manje dolazi.
Korisnikov avatar
By m..
ja sam izgleda propustila sve zivo. citam temu i nista mi nije jasno.

elem, na forum slabije dolazim vec 3-4 godine, jer su se teme nekako iscrple, ili ja imam manje volje da pisem/citam. ono malo forumskog zivlja sto znam je ok uzivo. doduse vecinu jako povrsno poznajem, tako da mogu da budu svakakvi...

imala sam problema samo sa jednom osobom, koja je posle negde nestala.

duple naloge ne provalim nikad, valjda jer se ne udubljujem.

cist autizam.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kapiram sta tu koga nervira...mene nerviraju sasvim druge stvari.

e, da...i uvek imam nekog anti-miljenika ovde od cijih postova mi se sere :D

ali staaaaaaaaaaaaalno!
Korisnikov avatar
By m..
u jebote sta ste radile dok nisam pratila, pa DYR je telenovela u nastavcima!
Korisnikov avatar
By m..
jebote. sad sam procitala i glavni topik. jebote. jebote. jebote. morala je olga da mi razjasnjava sta se to izdesavalo. koji vam je kurac ljudi? mislim jesu temperature bile gadno skocile, ali avaj...
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ :lol: :smeh: :lol:

m.. pa nekoliko meseci se nismo videle. :rida:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!