Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By aleksdj
Moram i ja nesto da kazem posto je tema SPORTY (bas kao i JA) :yay:

Njemu svaka cast na uspesima, jedino ne znam sta ga motivise da igra bas za Srbistan kad mu ova zamlja nije dala nista na tom putu za uspeh...

Ali docekivanja i ispracanja ispred skupstine i kolektivni izlivi histerije i "nacionalnog ponosa" mi idu na p*chkin zivac od kad znam za sebe...za mene je to patoloska identifikacija rulje sa nekim ko je sve ono sto oni nisu.

Ja se trudim da ja uradim nesto licno za sebe i napravim neke svoje uspehe a za Noleta me iskreno zabole:offtopic:
Korisnikov avatar
By 2kune
ma oni vole svakog tko im zamaše srdelom ispred nosine... :durenje:

a jel taj đoković kraljevački novak? :kosa:
By Guion Nerville
Pa kako to obicno biva u serijama cije se epizode nestrpljivo iscekuju, naizgled neostvarena erotska tenzija izmedju dva glavna lika drzi paznju, tako da o smoru nema govora :nono:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

:setnja:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Gde je sad STATUS da utvrdi je l' to Rafa "reaguje" il' su gaće loše opeglane?
Korisnikov avatar
By maka
nije me smorio, zelim mu sve najbolje :smeh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nikad mi nije ni bio zanimljiv tako da me nije smorio
Korisnikov avatar
By KiWi
još prošle sezone ...
Korisnikov avatar
By Galateja
Kako da me smori neko ko se ističe uspehom i ko svojim postignućima skreće pažnju na sebe?! Ne, nije me smorio, kamo sreće da je više Novaka na raznim poljima.
Korisnikov avatar
By antibiotic
On ne, mediji koji forsiraju svaki aspekt njegovog zivota - da.
Korisnikov avatar
By *deni*
Imam jednu osobinu da se ono što me ne interesuje i ne '' lepi '' za mene. Pogotovo ono što mi je istovremeno i nejasno i dosadno.
Tenis mi, kao sport, nije jasan ( kao ni drugi sportovi, uostalom ), ne razumem njegova pravila, principe, niti šta je u njemu toliko interesantno da ga toliki svet voli, igra i gleda teniske mečeve, koji su meni nejasni,beskrajni i dosadni.
:tenis:
Tako se ni priče o nosiocima ovog sporta ne lepe za mene, ne doživljavam ih ni pozitivno, ni negativno.
Teniske mečeve ne pratim, a izveštaje sa teniskih turnira uhvatim samo slučajno, dok gledam vesti i uvek ostajem ravnodušan.
Novak, kao Novak, mi je izrazito simpatičan i uvek rado pogledam tv priloge o njemu, interesuje me kako peva karaoke, gde je bio, sa kojom devojkom se zabavlja, kako brine o delfinima... kao što me iste stvari zanimaju i u vezi sa nekom drugom zvezdom koja mi je simpatična. Njegove mečeve, međutim, ne gledam, jer bih imao isti doživljaj dosade, kao kad bih gledao teniski meč nekog anonimnog rekreativca - amatera.
I to je sve.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Galateja

Kako da me smori neko ko se ističe uspehom i ko svojim postignućima skreće pažnju na sebe?! Ne, nije me smorio, kamo sreće da je više Novaka na raznim poljima.
:up:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Galateja

svaka ti je na mestu.
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Smorila me tolika od jednom velika pomama za tenisom i ljubav ka doticnim. Nemam nista protiv njegovog uspeha, svaka mu cast.
Korisnikov avatar
By Torry
jeste jos odavno ali ne sporim da on igra fantastican tenis i da mu zelim sve najbolje u karijeri
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!