Ha ha ha, jesam.
Najpre sam se registrovao kao tip, koji brani gejeve.
Ali onda nema efekta. Svi su me napadali i optuživali da sam i sam sigurn opeder.
Onda sam mesec, dva pauzirao pa se registrovao na tom forumu ponovo kao riba.
I to takva riba da koketira sa svim tamošnjim forumašima, slobodno priča o tome kako je seksualno slobodna
itd. ali ne propušta da brani gejeve.
I tu se nisu slagali sa mnom, ali su bili uljudni.
Rekli su: Jao maco pa nemoj tako. Nemoj da si sa njihove strane. Ovo je zemlja s divnim pravim muškarcima.
A ja (u avataru lepe žene): - Šta bre nemoj tako! Pa dosta mi je više tih Balkančina" Gde god da sam se pojavila, svi na mene gledaju samo ka ona meso! Sve zanima samo jedno.
Jedino gejevi su normalni fini ljudi s kojima mogu da izlazim. Fino da se družim.
Oni mi pozajmljuju pare, oni me šminkaju, doteruju...
Kad idem noću sama, valjda se više plašim strejtera u parku, nego gejeva.
Kako jednu ženu mogu gejevi povređivati....
(Pa sam onda napao/la specijalno forumašice, koje su homofobične).
I sve je to tako funkcionisalo, dok tipovi nisu počeli da mi se javljaju privatno i da šalju slike.
Da traže da me upoznaju bar na nekoj kafi jer retko sreću tako energične a zdravorazumske devojke.
Jedan čak reče da će da dođe ispred obdaništa, u kom navodno radim kao vaspitačica
i da me vodi na kafu.
Tek tad sam batalio taj nacionalistički forum jer sam video da je vrag odneo šalu,
ali ako bude stani pani pada mi na pamet da tebe Deni trandžiram i pošaljem na te dejtove. :-.)
Bio bi mi dostojan naslednik, a kao dama daleko uverljiviji.
Pussa! :-)