Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Slažem se. Nisam se najpreciznije izrazio u jednom od prethodnih postova.
Korisnikov avatar
By V25
Moraću i da napišem, malo manje strašan a više komičan blog o tome kako me je prošlog leta prodavačica u sred bela dana fizički napala i nazvala "pederčinom", ali otom potom. Mislim bilo je neprijatno, ali je sa ove distance nekako i komično.
Korisnikov avatar
By Galateja
Poučan tekst za nove naraštaje, da porazmisle pre no što u želji za bliskošću ne upadnu u nevolju.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Beogradjanin18

Moraću i da napišem, malo manje strašan a više komičan blog o tome kako me je prošlog leta prodavačica u sred bela dana fizički napala i nazvala "pederčinom", ali otom potom. Mislim bilo je neprijatno, ali je sa ove distance nekako i komično.
kako je znala da si peder,ili si joj rekao pa te napala?sta ti moze jedna prodavacica :pokazuje:
Korisnikov avatar
By V25
U pitanju je bila jedna drusnija "dama", daleko fizički nadmoćnija i veoma razjarena. Ali, o tome ću drugom prilikom :)
Korisnikov avatar
By V25
Elem, baš danas ću se naći blizu mesta "zločina". Baš me zanima kakav će biti feeling.
By loreenche
Ja ovu temu tek sad vidim... Ali procitao sam celu pricu ( :yay: me) i to zato sto jako ''pitko'' pises:

Pri samom pocetku citanja, odmah sam shvatio da se incident desio autoru bloga, tako da, to smo razresili. Drugo, sama prica me je mnogo potresla i sama cinjenica da se takvo nesto desilo maloletnom detetu izaziva jezu. Ne mogu reci da te u potpunosti razumem, jer tako nesto treba doziveti da bi se razumelo. Pretpostavljam da je dogadjaj zauvek ostavio oziljak u tvojoj psihi i da se every once in a while vratis, takoreci, premotas film... Iako je strasno to sto se desilo, moras isto i da budes sretan sto se nije zavrsilo mnogo gore, a sudeci po prici, moglo je.

PS sretno suocavanje sa samim sobom :)
Korisnikov avatar
By constantine
cuo sam mnoge price ali mislim da je ova nekako najvise ostavila utisak na mene.....
Korisnikov avatar
By V25
Mislim da bi dosta pomoglo kada bi se više ljudi otvorilo. Možda bi se našao način da se ako ne spreči takav vid nasilja, onda makar umanji rizik od istog.
Korisnikov avatar
By V25
Blog će biti objavljen u ovogodišnjem štampanom izdanju knjige Blogopedija, nakon što je uz još 30 tekstova prošao konkurs. Trebalo bi uskoro da se nađe u prodaji.
Korisnikov avatar
By Brokeback

Blog će biti objavljen u ovogodišnjem štampanom izdanju knjige Blogopedija, nakon što je uz još 30 tekstova prošao konkurs. Trebalo bi uskoro da se nađe u prodaji.
Super! Cestitke!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja stao kod "tamno sivog troseda, možda čak i maslinasto zelenog". Ne mogu.

Šta god ti se desilo u tom stanu - žao mi je. Eto.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by taurus

kako je znala da si peder,ili si joj rekao pa te napala?sta ti moze jedna prodavacica :pokazuje:
lazna obecanja
Korisnikov avatar
By V25
Nisu lažna, napisao sam je, ali nisam još stavio na net :)
Korisnikov avatar
By Srklet
obecavam da necu komentirati... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!