Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sunce
Naj frajer 2009.?
Naj riba (macka, ili kako vec) 2009.?
Najlepsi post godine?
Najkomicniji post godine: pregledati temu "Najsmesniji postovi 2009."
Najperverzniji forumas 2009.?
Naj prinova (mlada zvezda prodoslica) 2009.?
itd.
Pa trebalo bi prvo napraviti spisak titula, i to sada unapred, a onda početkom decembra 2010 da krene glasanje za svaku titulu pojedinačno.

Loni, da mi daš neku pametnu titulu koja odgovara mom liku i delu

Što se tiče aktivista, mislim da se Paki najviše istakao kao aktivista ove godine, dok Dušanov aktivizam i nisam primetio (iako "najpopularniji aktivista" i ne mora da znači "najaktivniji aktivista"), bar na forumu (ne znam koliko je učestvovao u raznim akcijama kao deo tima), a koliko sam shvatio ovde se radi o aktivizmu na forumu. Paki je zvao ljude na sve moguće planirane događaje, borio se i protestovao kad su se otkazivali, čak se i svađao sa nama ostalima po temama kako bi podstakao druge na aktivizam
Korisnikov avatar
By *deni*
Предлажем да свако ко има, или осети потребу за неким признањем, лепо узме онај модел дипломе који сам поставио и нека испише себи жељену категорију за коју добија диплому.
:blenta:
Korisnikov avatar
By Loni
Jukie u pravu si.

Dusan Maljkovic jeste najpopularniji forumas od aktivista, ali to ne znaci da je i njegov aktivizam cenjeniji od drugih.

No ja se bojim da bi ti u tom slucaju morali da organizujemo nova i nova glasanja za svaku kategoriju. Mislim da bi takav program bio kabast i komplikovan.

Osim toga takmicenje glbt organizacija prevazilazi nivo zabave. U pitanju su ozbiljnije stvari.
Maljkovicev Gejten kao i Labris su bili za odrzavanje parade,
Stojanoviceva Queeria i Azdejkovicev GLIC su bili protiv,
a Gej strejt alijansa (Boris Milicevic i Paki) su izbaceni iz organizacije.
Kada bismo stvaro organizovali glasanje za nasu omiljenu glbt organizaciju,
to bi se pretvorilo u verbalni rat na 20 strana.
Uostalom tako nesto smo i imali.

Ponovo bismo pokrenuli sve teme i nastao bi pokolj.

Od zabave ne bi bilo nista.

Glasanje za bilo sta po pitanju fizickog izgleda je takodje netipicno za sajtove, gde ljudi ne stavljaju slike lica i tela iz razumljivih razloga.
Ucestvovali bi samo oni,koju su stavili slike, a njih je 3 %.

Titule ipak treba da budu nesto vezano za samo delovanje na sajtu. Suncevi predlozi mi se dopadaju.
Korisnikov avatar
By jukie
Tačno, i zato mislim da ako već imaš kategoriju aktivizma, neka se ona odnosi na aktivizam vidljiv na forumu, ne aktivizam uopšte (tj. ako pera-žika-janko-marko deluje kao lgbt aktivista na nivou svoje ulice, a mi to ne saznamo putem foruma, nikom ništa), i da se recimo zove "najuticajniji aktivista na forumu 2010. godine", i da ne glasamo za to koliko nam se sviđaju njihovi stavovi nego koliko mislimo da su bili dobri aktivisti na forumu

I to bi onda bila posebna glasanja/ankete nezavisno od glavne ankete "zbog čijih postova sam ove godine jedva čekao/la da dođem ovde da čitam forum", a ti bi samo (isto ovako kao gore u prvom postu) naveo pobednike i u tim kategorijama, kao kada u školi na kraju školske godine podele diplome iz svega i svačega (postoje deca koja su dobila diplome i pohvalice za najlepše oslikano uskršnje jaje i to onda stoji na školskom sajtu zajedno sa rezultatima krosa i kengura i republičkog takmičenja iz hemije)
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Darling

Ma pola njih nije ni glasalo... zato se i cudim sto sam 4to, mislila sam da cu biti trece...
Mislim, samo sam se sokirala rezom.... bila sam ispod hlevdije i krepe....
'Ajd' sad placi, sto ti nije uspela kampanja, cccc.... :doh:

Edit:
Ako je neko trebao da bude bolje kotiran, to su Dzelajza, M... i Sitnicava...
Jaoooo samo kad si me ti citirala, evo placem sve mi suze liju :radosnice:
I da, evo je opet, merodavna za postove.... :doh:
Po cemu to nisam merodavna?
Nisam od juce na forumu i procitala sam dovoljno postova da bih mogla da zakljucim ko je najinteresantniji i najoriginalniji...
Devojke, koje su u samom vrhu tabele, su zasluzile da budu tu, zbog svojih postova, kojima su pre svega i skrenule paznju na sebe, za razliku od tebe, koja je, krajnje nametljivo, vodila kampanje opsedanjem teme Moja fotka i cimanjem forumasa da glasaju za tebe cim se pokrene neki izbor za nesto...setimo se samo izbora za "Naj Forumasicu", koji si, gle cuda, bas ti pokrenula! :odbij:
E ovako...Posto vidim da bas pratis teme i tudje postove, toliko si ispratila i temu za "Naj forumasicu" , koju sam ja pokrenula ove godine i pobedila :oskar: , mogla bi malo da pogledas da se ona organizuje svake godine, i da nije bitno ko ce je otvoriti...

Ocigledno je ti nisi ispratila, jer je pobedila Hys, sve vreme je bila izjednacena sa Jovanom Bg, jos si produzila izbor za dva dana, ostatak glasova si dobila kasnije :roll:
Podsetnik: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid1490276
Ja ne znam o kakvoj kampanji ti pricas... stvarno... niti je imam, niti je vodim, a da je imam tebe bi prvu slusnula odavde, posto ti se kvazi, pokvario komp pa nisi dolazila...i sada bih i ja mogla tako da izmisljam gde si ti to vreme bila i sta si radila... ali me ne inspirises...

Ne vidim kakve veze ima sa bilo cim, podatak da me nije bilo tri meseca... Mozda sam isla da gledam snosaj komaraca u Juznoj Rodeziji :pervert:
tema moja fotka, stvarno ne znam, gde je problem u mojim fotografijama i kako ja mogu da nateram ljude da ih komentarisu pozitivno- negativno...

Ni ovo nema veze sa onim sto sam ja rekla, pricam li turski mozda?
izgleda da si ti samo ljubomorna kucketina koja je izgleda u pmsu ili ne znam sta vec...
:roflmao: i opet :roflmao: Mnogo laskas sebi! Kucketina? Ja misam koristila ruzne reci, vec cinjenice.. I da...hajde ponovi jos jednom, pali me to! :lol:
pisem ovako, zato sto me ganjas po temama... radi tebi jarac, radi sada i meni... prvo vodis sa mnom raspravu oko horoskopa, sada me ovde citiras i iznosis takve gluposti o kampanjama... Postoji samo jedna tema, gde sam vrbovala 4 forumasa iz ZAJEBANCIJE, i to javno kazem, ali to nisu ove koje si ti nabrojala, i da nisam imala ta 4 glasa, ja bih svejedno pobedila :oskar: i gle cuda, ja sam naj forumasica :tamoamo:
a ti si zloca koja kvari zabavu :dropdead:
Ja tebe ganjam, daj osvesti se! :roll: Ja sam delimicno iznela svoje misljenje o Blizancima, a ti si me napala, jer ti se doticno nije svidelo...
Sto se spomenutog PMS-a tice, ti si se meni pravdala PMS-om, preko Msn-a, zbog reakcije na moj post o Blizancima!
Da, vodila si kampanju i smejali smo ti se, "smejali", da, imala sam dosta istomisljenika, ja ovako nemerodavna...
Odrasti....

Izvinjavam se zbog OFF-a, necu vise...
Korisnikov avatar
By Sunce
Loni - najpopularniji voditelj Zvezda foruma

Dina - najveca ljubiteljka kovrdzave kose
By ...Sitnicava...
I svi forumaši dobijaju nagradu zbog grupnog nesnalaženja sa novim načinom citiranja. :grouphug:
Korisnikov avatar
By Loni
Ocekuejm nominacije i za najboljeg postavljaca tema i najboljeg postavaca avatara.
Korisnikov avatar
By Blady

Ocigledno je ti nisi ispratila, jer je pobedila Hys, sve vreme je bila izjednacena sa Jovanom Bg, jos si produzila izbor za dva dana, ostatak glasova si dobila kasnije :roll:
Podsetnik: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid1490276
Vidi stvarno, Hys pobedila.... pa onda stvarno Darling, bas sam mogla da nagovaram ljude da mi daju glasove, s obzirom da sam drugima cestitala :roll:
I lepo sto si mi se smejala zajedno sa tvojom kampanjom, smeh je zdrav... a ti si debil, ako mislim da ce me to tvoje smejanje sa drugima nesto posebno dirnuti... svi ti koji su mi se smejali zajedno sa tobom mozete da mi pirite.... PIRITE... imate ogledalo kuci, pa napravite home video.... sta si ti radila, isto me zabole.... 3 meseca, pa si dosla ovde na forum mene da drkas... zaobidji me..
@Darling Ni ovo nema veze sa onim sto sam ja rekla, pricam li turski mozda?
@Black Ti prva spominjala temu moja fotka, ako i pricas turski, ja sam pokusala da te razumem, ali ocigledno ti nisi ni samu sebe razumela...
A za ono kucketina, nema sta da laskam sebi... nemam nikakav koplex, nisam znala da te to pali, inace ne bi pisala... vrlo si saljiva priznajem...
Za Blizance sam napisala da mi se nije svidelo sto si stavila :bljak: smajli to sam ti i rekla, delimicno iznosenje misljenja, ja mislim da je to bilo tvoje zavrsno.... kako god...
Pms, ja tebi jesam rekla da sam u pmsu, ali mi se ucinilo da si i ti..... i za kraj...
Mogu da te vredjam koliko zelim, zalosna si... ali stvarno....
Nisam ni razmisljala da cu se sa tobom ovako raspravljati.... ali dobro, ti mi i nisi neka konkurencija, pa sam se malo spustila kada sam videla tvoj prvi citat, to je samo slika o tebi, a o meni moze da bude ono sto sam ti rekla da si ljubomorna kucka...
A za ostatak, ako je mene iko ozbiljno shvatio kao Darling i njena ekipa :lol: , da mi je to sve u zivotu da pobedjujem na forumskim takmicenjima, vec da je meni to zajebancija.... mogu komotno :ubise:
Ako me i ovaj put citiras, necu se odazvati, zato sto me zaista nije briga, ni za tebe, ni za tvoje citate, ni za ljude koji su debili :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Loni
Slika

Slika
A zašto nisu dodeljene npr sledeće titule:

SHUT - najpopularniji OFFTopičar

JUKIE - najpopularniji daddy

haemoglobin - najpopularniji h8er (bez uvrede :kiss: )

-------------

Black Lady - najpopularnija Novosađanka

Azdaja - najpopularnija OFFTopičarka

I naravno, da napomenem, da za momke ima više titula nego za devojke, za to te sram bilo. :patrijarhat:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne volEm.. izbote, televizor, plakate... pa ni virtuelne...
Dosla samo da cestitam Marsu, za koga nisam glasala, ne zato sto ga ne gotivim, nego sam od izbora dobila tikove, pa ih obilazim i da izjavim:

TUZNA JE GODINA U KOJOJ NEMA STATUSA!

A za njega neka titula?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by F8LeSS

A zašto nisu dodeljene npr sledeće titule:
...
JUKIE - najpopularniji daddy
:nesiguran: nisam siguran da odgovaram kriterijumima ni za jednu ni za drugu vrstu daddy-a...

Doduše, ako se ocenjuje on the curve, onda da. :gitara: :dj:
Korisnikov avatar
By elektron84
Ju, citam ovo iznad i ne verujem. Ccc...Blacky, drago mi je sto ides u soping :lol:

Koga, bre, briga za izbore?! I to forumske...ccc

Vredjati druge zbog toga...glupo.
Korisnikov avatar
By Darling

Ne mozes, jer ces dobiti opomenu....bez mog urgiranja, naravno...
E, vidis, po meni je zalosno, kada neko nema argumente, pa se brani kontranapadom, koristeci uvrede, pritom...
Nisam ni razmisljala da cu se sa tobom ovako raspravljati.... ali dobro, ti mi i nisi neka konkurencija.....A za ostatak, ako je mene iko ozbiljno shvatio kao Darling i njena ekipa :lol: , da mi je to sve u zivotu da pobedjujem na forumskim takmicenjima, vec da je meni to zajebancija.... mogu komotno :ubise:
Nije mi jasno kako ljudima uspeva da se ovako ispale, s obzirom na to da pri izrazavanju u pisanoj formi imaju vremena da razmisle sta ce napisati! :lol:
Ko je sada "debil"? Cccc....
Ako me i ovaj put citiras, necu se odazvati, zato sto me zaista nije briga, ni za tebe, ni za tvoje citate, ni za ljude koji su debili :)
Da te nije briga ne bi uopste komentarisala, jos manje vredjala... I da, bolje je za tebe da se ne odazoves i nastavis da pravis od sebe budalu...

Izvinjavam se, jos jednom zbog OFF-a i stvarno necu vise...
By ...Sitnicava...
Nego, Darling, ko zna gde si ti bila tri meseca.

Sumnjiva si devojka.
Korisnikov avatar
By Darling
Trazila sam adekvatno ljubavno gnezdo za nas! :cvece:

:rotflmao:

A, mozda sam i tri meseca smisljala, kako da se svadjam sa Blekushom, posto nama "debilima" treba mnogo vremena da smislimo jednu prostoprosirenu recenicu, nego ostalima! :glupan:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By elektron84
Eto, moze i titula "najveci debil" da se uvrsti od sledece godine.

Konacno cu negde moci da se takmicim i da imam sanse na pobedu :D

:veverica: :veverica: :veverica:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by *deni*

Marvin - Šumadinac ?
Nisam to ni primetio da piše.
:lol:
Ja jesam i zabolo mi se u oko, nekako marvina ne povezujem ni sa kakvim Shumadijama, on je neko nadnarvano bice.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by elektron84

Eto, moze i titula "najveci debil" da se uvrsti od sledece godine.

Konacno cu negde moci da se takmicim i da imam sanse na pobedu :D

:veverica: :veverica: :veverica:
ne seri nego sutaj onu loptu. :P
Korisnikov avatar
By m..
Dajte stvarano ispravite onu tabelu. Pise Andjelka i sve ono vec navedeno. I u paintu moze da se ispravi pa turi na imageshack.

I kakve su ovo svadje oko rejtinga? Mislim cemu?
Korisnikov avatar
By Blady

Ne mozes, jer ces dobiti opomenu....bez mog urgiranja, naravno...
E, vidis, po meni je zalosno, kada neko nema argumente, pa se brani kontranapadom, koristeci uvrede, pritom...
Nisam ni razmisljala da cu se sa tobom ovako raspravljati.... ali dobro, ti mi i nisi neka konkurencija.....A za ostatak, ako je mene iko ozbiljno shvatio kao Darling i njena ekipa :lol: , da mi je to sve u zivotu da pobedjujem na forumskim takmicenjima, vec da je meni to zajebancija.... mogu komotno :ubise:
Nije mi jasno kako ljudima uspeva da se ovako ispale, s obzirom na to da pri izrazavanju u pisanoj formi imaju vremena da razmisle sta ce napisati! :lol:
Da te nije briga ne bi uopste komentarisala, jos manje vredjala... I da, bolje je za tebe da se ne odazoves i nastavis da pravis od sebe budalu...

Darling- Ne mozes, jer ces dobiti opomenu....bez mog urgiranja, naravno...
Black- Necu je dobiti, ne brini ti nista za moju opomenu, i ako je dobijem, to nije tvoja stvar... ono sto napisah je tako.... Btw nigde u svojim postovima ne vidim to branjenje kontranapadom...uh, umara me ovo prepucavanje, ali stvarno... prva si krenula da me prozivas, i verovatno ti je trebalo tri meseca da dobro smislis sta ces napisati...
"debil" ostaje debil...

Darling- Nije mi jasno kako ljudima uspeva da se ovako ispale, s obzirom na to da pri izrazavanju u pisanoj formi imaju vremena da razmisle sta ce napisati! :lol:
Black- nije se odnosilo na forumska takmicenja, nego generalno... ali ocigledno to nisi razumela... Iako sam naglasila da je meni to cista zajebancija... kao sto rekoh "debil" ostaje debil...

Darling-Da te nije briga ne bi uopste komentarisala, jos manje vredjala... I da, bolje je za tebe da se ne odazoves i nastavis da pravis od sebe budalu...

Black- Prvo nisam ni zelela, i zelela sam da se ovo sve prekine, kao i onda za astro parove, gde sam ti objasnila, sta se meni nije svidelo... gde sam mislila da smo resile, da bi me ti naknadni dan pocela ovde citirati...
U zivotu nisam pravila budalu od sebe, ovde nista ne pravim... to samo ti mozes da vidis... bolje idi pravi tu kolibu za tebe i Sitnu... nego sto se nastavljas sa mnom ovde... Ej, ja se ipak odazvala :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Aj moderatori zaključajte ovu temu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!