Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Orange Crush
Ma svako ce naci svoj put..............do zvezda
Originally posted by Marvin
Originally posted by Swanheart
ne volim novajlije
u stvari ne podnosim ove maloletne novajlije, misle da su uhvatili boga za onu stvar a u stvari jos uvek ne znaju ni dupe da obrisu kako treba.
Još da dodaš, da izbacuju 50 postova na sat (a sve interna fora do interne fore sa drugim maloletnim novajlijama) i tačno da se čovek tebe seti
Originally posted by fazzaGuilty as charged.
Neki ne da imaju vishak vremena nego bi trebalo da se leche od zavisnosti.
Originally posted by Marsma jok, blam me sto ne skontam da sam vec 3x odgovorila na temu.
Blam te da vidiš svoje stare postove?
Originally posted by MarsYou lukey bastard.
Ja sam juče pokušao da lociram svoje prve poruke, prve teme...ali nekoliko meseci je izgleda izgubljeno...
Originally posted by Mars>>>>> archive.org
Ja sam juče pokušao da lociram svoje prve poruke, prve teme...ali nekoliko meseci je izgleda izgubljeno...
Originally posted by Sprinter
f8less se najgore ponasa prema novim forumasima
Originally posted by nscNisi napadnut zbog duplog naloga, koliko zbog svoje nevidjene drskosti koju si pokazao vec u svom prvom postu.
sve napisano tacno - licno preziveo napade od toga da sam dupli nalog do toga da nisam u pravu, od strane onih koje necu imenovati - sami ce se prepoznati ... (post o Hramu prosiren na bivsu Glavnu postu - Postu 6 kod Glavne zeleznicke stanice)
Originally posted by Mars
Na sve to što smo primitivni, neobavešteni i bez ikakve želje da to promenimo - još ćemo da pustimo Bleki na tebe.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!