Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Vazda behu neka deca oko nje....što sitna što krupna. Al mislim da nikog rođenog nije imala.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz
E, ljudi, je l' ta "Maja ovamo - Maja onamo" ima nekog malog brata o kome brine, hrani ga, vodi u vrtić i tako to?

Kao da se prisećam nečeg, ali kroz maglu... a možda grešim. :nesiguran:
aha! to je ta maja. :)

marse, b so kind i šeruj tu skeniranu, nju nisam nikada videla! :B
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Mars
Vazda behu neka deca oko nje....što sitna što krupna. Al mislim da nikog rođenog nije imala.
jes jes, malog batu, njega je vodila u šoping u onoj mojoj slikovnici. :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
A šoping....DIVAN! Neke lepe stvari, robna kuća...ko u bajci :smeh:
Originally posted by Lepa Krepa
marse, b so kind i šeruj tu skeniranu, nju nisam nikada videla! :B
Važi. Nađem po diskovima pa šaljem. (sa sve unutrašnjim koricama, sa onim balončićima a u njima detalji iz ostalih Maja epizoda!)

:D
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by castor
Ma koja Maja, Hajdi rules :rock:
Kako dobro :lol:

E, ajde da se POBIJEMO ovde :smeh:
Dve ekipe: Maja i Hajdi!

:lol:
By Kragi
LEGO kockice

Mislim da smo svi bili zaljubljeni u njih,a neki od nas verovatno i dan danas :)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By castor
ja sam voleo i dzi aj dzojce ahh
arsen dedic mode on: O mladosti, o mladosti,
oooo mladosti moja
Korisnikov avatar
By Mars
Ja cu biti Petar :eu:
:smeh:

Pa ne radimo predstavu BRE nego se delimo u grupe fanova HAJDI i fanova MAJE pa se prepucavamo ovde koja je bolja!

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by KgCS3
LEGO kockice

Mislim da smo svi bili zaljubljeni u njih,a neki od nas verovatno i dan danas :)
Mislim da prave LEGO nikad nisam imao. Neke no name jesam.

A imali smo i u zabavištu.

Tamo je bilo bitno da uzmeš što više onih OSNOVA na koje ređaš kocke, jer će onda i kuća da ti bude veća. Pa sam ja na kraju dana krio te delove, nisam vraćao u kutiju, da bi sledećeg dana oni svi bili MOJI!

MOJE! MOJE! MOJE!!!!

Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Mars
Ja cu biti Petar :eu:

Pa ne radimo predstavu BRE nego se delimo u grupe fanova HAJDI i fanova MAJE pa se prepucavamo ovde koja je bolja!

:hamlet: :(
Korisnikov avatar
By Galateja
-serija Alo Alo
-serija Sivi dom
-strip Alan Ford
-plavuše sa svetlim tenom i svetlim očima
-novogodišnji paketići

A bilo je svega i svačega... Bilo i prošlo... :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
LEGO kockice

:kesa: ladno sam zaboravio lego :malemojevolivasvasshutnajvisenajnajcmok:
Korisnikov avatar
By Blady
ja sam voleo i dzi aj dzojce ahh
arsen dedic mode on: O mladosti, o mladosti,
oooo mladosti moja
Originally posted by Black Lady
i dzia dzojci....
:yes:
Korisnikov avatar
By Lexussa
LEGO kockice

Slika

Slika
daaaa :jump:

i jos;

Dr.Quinn -zena vrac : htjela sam bit kao onaj njen...(erm..kako se ono zvao :cowboy: ) i zivjet s njom sretno do kraja zivota :love:
-nogometna lopta,sport opcenito
-zivotinjeee
-more moje... :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
a sto ja imam utisak da su se drugari ovde odlucili za stroll down the memory lane pre nego da opisu nekakve defining moments u detinjstvu/ranoj mladosti sto je, methinks, bila namera od hys. [sic].
dakle, ako lego kockice nisu uticale na vas toliko da vam je actual furniture u stanu napravljen od istih, da svako jutro doruckujete plasticnu, cetvrtastu kajganu i da get your kicks drkajuci na lego katalog iz 1985, plasim se da se to ne racuna.
ali ako se, ipak, kada ste prvi put ugledali to milo, sjajno, zuto lice, pred vama ukazao citav jedan novi svet, do tada potpuno nepoznat a opet tako blizak, ako ste u tom trenutku pronasli onaj deo sebe koji je nedostajao da budete potpuni, ako vam se svrha vaseg postojanja otkrila tu i tada, onda, dragi moji prijatelji, i stand corrected.

ont: nista, i'm that big a miserable sod.
Korisnikov avatar
By Hys.
Khm, plavojka je u pravu.

Ali nema veze, kao sto rekoh, lepi postovi :)

-Jel mozemo sada da nastavimo u duhu u kom sam osmislila temu, pliz?
Znaci, ono sto vas jednako fascinira sada kao i onda i jednako vam je bitno ako ne i bitnije.

Lepo objasnila plavojka :)

:sesir:
By Kragi
Originally posted by shut
LEGO kockice

:kesa: ladno sam zaboravio lego :malemojevolivasvasshutnajvisenajnajcmok:
eh... ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
ali mene stvarno ove stvari koje nabrojah i dsalje fasciniraju

samo NEMAM VREMENA ZA LEGO :rida:
By Kragi
nemas vremena zbog foruma pretpostavljam (?) .... :offtopic:
Korisnikov avatar
By SabotagE
...Balaseviceve pesme,tekstovi-uvek su me fascinirali,ustvari svaki dan sve vise i vise
...Vojvodina-obozavam je,obozavala sam je i kao klinka i naravno zelim da zivim u Vojvodini

To su dve "stvari" koje su mnogo uticale na moje odrastanje i na mene uopste.Uticu i dan danas.
Korisnikov avatar
By smaug
Motori.
As in:
Slika

Moze I ovo:

Slika

Ali samo ako mora.

Moj prvi motor je bio skuter. Dobila sam ga onda kada je ostatak moje generacije ucio da vozi bajseve sa sve pomocnim tockicima. I motori su od tad droga sa koje sam se uspesno skinula jos onomad. I taj uspeh traje sve do trenutka dok ne ugledam neki koji mi se bas bas svidja. Tad se kao moron okrecem za istim I penjem na prste da ga jos malo vidim (iako je odavno zamakao za horizont).
To 'kada' sam dobila I probala prvi motor je, takodje, znacilo da sam od tad morala sve prva I pre svih ostalih I pre nego sto (mi) je vreme da (to) probam…(jebote lepo cujem zenu koja me je rodila kako izgovara ovo). Motori, a jedan narocito I specijalno, su me obelezili I bukvalno I brutalno. Oni u Urgentnom tacno znaju o cemu pricam. Jedno vreme su me na prijavnici I pre nego sto pruzim knjizicu pozdravljali imenom I prosledjivali na krpljenje preko reda.
Padam na motore. Ne padam na ribe i tipove koji voze motore.

Marcel Marceau and mime.
O ovome mogu letnji dan do podne…MM je bio moji crtaci, cirkusi, decje emisije.. Nemam pojma kako sam dosla do njega I do pantomime. Znam samo da sam do desete godine vec bila totalno navucena. I jos uvek sam fascinirana. I Marsoom, I dobrom pantomimom I ljudskim telom.

Branko Miljkovic.
Nisu mi citali junacke narodne pesme. Citali su mi Miljkovica I Nastasijevica. Tek da mi se slucajno ne desi da ne ‘strcim’.
Volim Miljkovicevu poeziju Volim Dzadzicevu kritiku – Branko Miljkovic ili neukrotiva rec. Volim Miljkovcevo pismo zajednickom (Dzadzicevom I Miljkovicevom) prijatelju o neuzvracenoj ljubavi I patnji.
I ne vereujem da se Branko sam ubio.

I jos ovom spisku da dodam sve one ine Cigane (sori pc forume, razapnite me odmah, al Cigane, a ne Rome. Jednom sam pred drugarom Dzipsijem pocela recenicu sa: ‘A zasto vi Romi ne…’, a on je rekao:’ E ajde molim te mojne I ti da me zajebavas'. Tako da…) cija imena I fotke vama nece nista znaciti a koji su me vaspitali I (uz veliku pomoc i blagoslov mog Urosa) naucili da nista ne valjam. I zbog kojih se svaki put lecnem kad procitam, cujem, vidim ‘odbranu’ u njihovo ime. I koji mi mnogo nedostaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!